- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidoff91
aktív tag
Oké én sem meggyőzni akartalak. Szerintem, és a tisztelt moderátor úr szerint is a két telefon egymás alternatívája, csak a samsung specifikációja jobb, mert újabb kiadás. De ha eltekintesz a specifikációtól, akkor ugye adott két androidos strapatelefon, funkcióját mindkettő tökéletesen betölti, innentől kezdve egyéni szimpátia kérdése, hogy a potenciális vásárló melyiket veszi (és itt rögtön jön a külső, a használhatóság, márka kérdése). Nekem az jött le, hogy neked tetszik ez a telefon, mert nagyon véded, de ha nem így van, akkor bocsánatot kérek.
Ha tegnap esetleg bunkó voltam, akkor azért is bocsánatot kérek, jön a melegfront amitől mindig agresszor leszek.
Azt viszont továbbra is tartom, hogy a kis samsungnak (explorer?) több értelme van, mert jóval olcsóbb így nem olyan gáz, ha esetleg mégsem bírja a strapát annyira. -
Davidoff91
aktív tag
Szerintem add fel te is.
A kolléga úgyse fogja elismerni, hogyha adott a választás lehetősége bármilyen termékkategóriában, akkor úgyis a tudatalatt neki külsőre jobban tetszőt fogja venni. Ugyanis ha valamire rákattan az ember, akkor az a dolog valamennyire manipulálja a gondolatokat, teszem azt a pozitívumokat látod csak magad előtt, a másik kütyünek meg csak a negatívumait...
-
Davidoff91
aktív tag
grr...haggyuk inkább.
egyiket se venném, mert a Defy bár jól néz ki nyekereg a hátlapja és gondok vannak a hangszóróval is, frissítés meg zsákbacica. Samsung meg nem bejövős. Sonim meg csúnya és előbb összetört mint a kis samsung (korábbi mobilaréna teszt
). Ha már strapatelefon akkor az az olcsó Samsung amit megemlítettem. Mérnöknek is, nem csak kőművesnek...és mellé ugyanúgy lehet okostelefont venni munkán kívülre, mertha tegyük fel a cikk tárgya ami mellesleg látom neked nagyon bejön, beleesik a sárba és mégis tönkremegy szerintem ott kapnál szívrohamot.
-
Davidoff91
aktív tag
Dobálózol továbbra is 4G-vel ami a magyar realitásban egyenlőre marhára de nagyon nem játszik. Akkor marad a 3G, hát akkor a Defy is nyeregbe került, ennyi. Válaszolva a kérdésedre én építkezésre marhára nem ilyen típusú telefont vennék. Egy kőművesnek amúgy még a 3G se kell, telefonáláshoz totál felesleges. Nyilván nem fog youtube videót nézni meló közben (esetleg mailekhez meg jó az edge), bár ebből az országból bármit kinézek...én vennék egy olcsó mittomén nokiát a melóhoz, és max amellett lenne okostelóm...A strapabíró Defy azért nem alternatíva mert nem nézegetni vesszük építkezésre? Ez picit sántít...
-
Davidoff91
aktív tag
Egy strapatelefonnál nem a szépség számít, igen huszadjára is aláírom. De megkérdezem tőled azért, hogy te vennél/használnál egy drága eszköszt ami szerinted olyan ronda, hogy szíved szerint mindennap ráhánynál? Ezt a 4G-s dolgot már előttem valaki kivesézte, szóval azzal nem foglalkoznék. Arra lennék még kíváncsi, hogy a Defy miért is nem alternatíva?
-
Davidoff91
aktív tag
A Motorola Defy szerintem szebb, mint ez. Ettől függetlenül, specifikusan nagyon jónak tűnik.
.bableWes: Nincs kizárva, hogy azok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VR topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Automata kávégépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest