- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Hirdetés
Aktív témák
-
hajnals
csendes tag
Szia! Nekem is volt Iphone 3gs de nem bírtam megszeretni és lecseréltem egy Nokia n97mini-re. Aztán azzal is volt sok szívás de mára minden rendben van vele. Most ezt fogom a Wave-re cserélni, biztosan lesz olyan ami bosszúságokat fog okozni az első időkben de bizonyára hamar be lehet majd lakni ezt a készüléket is és gondolom hihetetlen sebességgel fog meglódulni az app.store alkalmazásainak száma.Elképesztő mennyiséget ad el belőle a Samsung,gondolom nem véletlenül és nagyon tetszik,hogy egy ilyen magyar fórumon 3 hónap alatt már több mint 7 ezer!! hozzászólás van róla és rendkívül segítőkész itt mindenki!
-
hajnals
csendes tag
-
hajnals
csendes tag
Sziasztok! Egy hónapon belül váltanék N97miniről mert elképesztő a minősége ennek a telefonnak.Lenne pár kérdésem mert vannak amiket nagyon megszoktam a Nokián.Anavigáció nekem fontos,remélem badára is hamarosan érkezik valami normális.Azt kivárom.Ugye van hanghívás oly módon,hogy a bluetoothos fülesen megnyom a gombot ,bemondom a nevet és már hívja is?A kezdőképernyőre ki tudok tenni gyorshívó gombokat és a kedvenc alkalmazások gombjait? Az online kapcsolatot ki-be tudom kapcsolgatni? Üzemmódokat ,profilokat gyorsan tudok váltani? Van rá jó angol magyar szótár?Van adatforgalom számláló?Folderekbe tudom rendezni az app-okat?Hangjegyzet, szöveges jegyzet van ugye ?
Köszönöm!
Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest