- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Aktív témák
-
consono
nagyúr
Azért ez így nem a teljes igazság: nem tudni melyik 2.0-s HW kamerája frissíthető. Nálam semmi gond nem volt sem a legfrissebb firmware-re frissítéssel Kiesből, sem utána a kamera firmware frissítésével (2.0-s hw, gyárilag független). Lehet, hogy a T-s telókkal van csak gond?
-
consono
nagyúr
Igaz, hogy én még csak pár hete használom a Wave-emet, de eddig elégedett vagyok vele teljesen. Kiváltotta gond nélkül az iPod Touch 2G + BlackBerry 8100 kombót. Vettem fel koncerten videót, megnéztem jópár rész animét, netezek rajta nap mint nap, levelezek, olvasok könyveket úgy mint eddig. Mondjuk én viszonylag keveset játszom, de az is megoldható...
Apropó ebook olvasás meg java alkalmazások: szerintem a Foliant nevű javás könyv olvasó teljesen jó, össze nem hasonlítható a LacVietReader-rel, köröket ver rá (sebesség, testreszabhatóság,stb.). Mondjuk örültem volna, ha ePub-ot kezel, de a Calibre konvertál FB2-re is gond nélkül, meg találtam doc2fb2-t... Annak az egynek örülnék, ha ki lehetne tenni a menübe és nem kellene a javás progik között keresgélnem.
Lenne egy kérdésem is: ha kiteszek könyvjelzőt a menübe, lehet valahogy változtatni az ikonját? Mert most egy preview-t tesz ki az adott oldalról, de jobb lenne az oldal ikonja...
-
consono
nagyúr
Tök jó ez az új SDK! Tudom, hogy amúgy is futtatja az swf fileokat a Wave, de így azért mégis más, hogy ikont is kap a menüben
Teljesen jól megy a Canyon Defence. A Gemcraft viszont sajnos játszhatatlan stylus nélkül...
-
consono
nagyúr
Nálam is frissített az apps. Sőt, ahogy olvasom Indiában is van ugyanilyen frissítés, ott 2(
) db fizetős alkalmazás is megjelent ezzel együtt, szóval lehet, hogy jönnek hozzánk is a fizetős alkalmazások?
-
consono
nagyúr
Kérdésem lenne: a google-ről leszinkronizáltam a kontaktjaimat, megy isrendesen. De. Állítottam be nagyobb képeket a fontosabb emberekre, viszont időről időre (ahogy szinkronizálom a gmailt) lekicsinyíti ezeket. Tudok ez ellen tenni valamit, vagy másoljam be a telóba a kontaktokat és felejtsem el a szinkronizálást?
-
consono
nagyúr
Kispályás vagyok hozzátok képest
NEkem most csak a VAtch nevű óra widget fut, meg az Exchange activesync. Emellett néha felkerül a feeds & updates is, meg volt a buddies now, de mivel a barátaim elég ritkán frissítik az állapotukat sok értelme nem volt...
-
consono
nagyúr
válasz
DonMedve #21797 üzenetére
Billbug az nálam is van, jó ötlet volt ez az átfordítás fekvőbe/vissza dolog, így nem kell vakon tapicskálni. Gondolkodam viszont azon, hogy ez miért csak bizonyos alkalmazásokban jelenik meg, másokban meg miért nem, de csak tippelni tudok: lehet, hogy köze van hozzá milyen verziójú SDK-val készült a program (1.0 vs 1.1)?
-
consono
nagyúr
Vicces(?), nálam is előjött a gmail active sync megállás. Ami viccessé teszi a dolgot, az az, hogy mellette a céges exchange hozzáférésem azóta is rendesen működik, szóval nem értem...
-
consono
nagyúr
No, megtaláltam a B-frames fórumbejegyzést, itt találjátok:
[link]Láthatók a beállítások és letölthető a két video is összehasonlításul (erre még nem volt időm). Talán megér ez is egy misét az akad/nem akad témában...
-
consono
nagyúr
válasz
zazumisi #21382 üzenetére
Sejtem mire kell
Orosz barátaink szerint így kell csinálni:
application.xml<Application>
<Entry>ARDefender</Entry>
<Name>
<English>NFS Shift</English>
<eng-GB>NFS Shift</eng-GB>
</Name>Az Entry marad az English ,meg eng-GB tag-eket kell módosítani. Meg lehet, hogy hozzá lehet adni a hu-HU taget is, nem tom'. Nem próbáltam még...
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #21233 üzenetére
Engem érdekel a fejlesztés, de kicsit nehezen jönnek vissza a régi dolgok, időm meg csak 10-15 percem van foglalkozni vele s meló szüneteiben... Végig akarom rágni magam a bada fejlesztői blogon, de lassan megy.
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #21230 üzenetére
Én az 1.0-t töltöttem le egy het
Amúgy mit érdemes használni? Én azért az a.0-t töltöttem le, mert az a Bada verzió van a Wave-n (1.0.2 vagy mi). 1.1 van az újabb WQVGA masinákon, az 1.2 meg jön majd mostanság. Jól gondolkozom, vagy tljesen túlbonyolítottam a dolgokat?
-
consono
nagyúr
Urak!
Normális RSS reader nincs még badára? Az ami a browserben van nem igazán nyerte meg a tetszésemet... Javás van (l. a Snaptuban), de jobb lenne a natív. Kénytelen leszek írni egyet? (Az sdk-t már letöltöttem, de kb 10 éve nem írtam egy sor kódot sem, meg amit régen írtam az sem oo volt
)
-
consono
nagyúr
Magyarítottam egy óra+naptár widgetet, ha valakit érdekel itt találja: [link]
-
consono
nagyúr
válasz
vidékiürge #20628 üzenetére
Az a baj, hogy ha jól tudom a bootloader szignózva van és az image amit betölt szintén szignózott... Azt meg senki nem tudja milyen kulccsal van aláírva, ezért nincs még Android a Wave-en, IMHO.
-
consono
nagyúr
Üdv mindenkinek, új Wave tulaj vagyok (sok vacillálás után, hogy mit vegyek), megpróbálom átrágni magam ezen a "pár" bejegyzésen és majd csak utána kérdezek hülyeségeket
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest