- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
HaKo
aktív tag
-
HaKo
aktív tag
Találtam valamit a Kiessel kapcsolatban: [link]
Nálatok is ilyen? Nem értem, a súgó szerint lehet képet csatolni a névhez a Kiesben, gyakorlatilag meg nincs ott az a hozzáadás + jel... -
HaKo
aktív tag
válasz
Varszegig #8314 üzenetére
Nem arra gondolok, nem a simen tárolom a neveket. Csak képeket egyszerűbb lenne számítógépen a nevekhez rendelni, aztán úgy szinkronizálni a telefonnal. De Kies-ben nem találtam fénykép csatolási lehetőséget. Nem is lehet ilyet? Csak telefonon lehet a nevekhez képet rendelni?
-
HaKo
aktív tag
Kiessel lehet valahogy a névjegyekhez fényképet csatolni? Akkor nem a telefonon kéne... nekem az macerásabbnak tűnik.
-
HaKo
aktív tag
Nem vágom én sem az ilyen akksis dolgokat, valaki azt mondja hogy ha hálózatról használom a laptopot akkor ki kellene venni... De én mindig szartam rá, és hagytam benne, de most lassan 4 évesen is elmegy 2 órát vele.
-
HaKo
aktív tag
Igazából én ritkán hallgatok zenét fülessel, nekem jó lesz szerintem.
Ezért nem adok ki pénzt fülesre, nem is vagyok túlzottan érzékeny az ilyenekre. HPM-70 is jó volt eddig, ez is jó lesz.
-
HaKo
aktív tag
válasz
SlyChocolate #8156 üzenetére
Köszi! Annyira nem is nézegettem még a dolgokat. E felett meg teljesen elsiklottam.
Hangszínt normálon hagyva, Bass enhancement-et bekapcsolva most jó! Így kb olyan mint a Sony.
Rockra állítva már nekem sok.
Jó ez a füles, huzamosabb ideig még nem volt a fülemben, de nem érzem kényelmetlennek, talán a Sonynak a gumiai puhábbak voltak, ez keményebb érzésre, de ez lehet h nem is hátány. -
HaKo
aktív tag
válasz
SlyChocolate #8150 üzenetére
Én egy kis basszust hiányolok belőle, szerintem a Sonyban több volt. Nem vagyok nagy zeneszakértő, lehet hogy csak már megszoktam a Sonyt és ez a fura.
Lehetne ebben is egy mélyhangkiemelés funkció meg egy manuális equalizer. És akkor tuti lenne.
-
HaKo
aktív tag
válasz
SlyChocolate #8146 üzenetére
Én úgy érzem, hogy a Sony HPM-70-je jobban szól, de azért a Samsung sem rossz.
-
HaKo
aktív tag
válasz
wshooter #7896 üzenetére
Nekem is T-s, és nekem ment simán. Nem az lehet a gond.
Leírom én hogy csináltam:
- Kies elindít... /vár jó sokáig míg betölt/
- Samsung Apps indít - progit letölteni aztán én ezt bezártam, nem tudom ez számít-e
- Csatlakoztatni a telefont Kies módban
- Újra Samsung Apps
- My Downloadnál az installra kattinásNekem így simán ment
-
-
HaKo
aktív tag
válasz
Quasi_modo #7419 üzenetére
Arra gondoltam ami ott van ahol a jackből jön a kábel, és ahol elágazik három felé.
-
HaKo
aktív tag
válasz
pezolka #7349 üzenetére
Ráhúzod az ujjad arra amit írni szeretnél.
Zedroxine: Ha veszel egy Ferrarit, azt sem tudod közúton kihasználni, mégis jó.
3G nélkül használom én is én megvagyok vele, nem dől össze a világ ha nem azonnal olvasok mailt, vagy nem tudom pontosan, hogy Egyházasrádócon milyen az idő.
-
HaKo
aktív tag
válasz
rObika8802 #7317 üzenetére
Van a Palringo meg a Nimbuzz. Mindkettő javás, és alapból nem futnak a háttérben. A Palringo-nál megoldható egy fájl kitörlésével.
Mindkettő használatához regisztrálni kell a program honlapján. -
HaKo
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n #7277 üzenetére
Nekem az igényeimet most is kielégíti a telefon, nekem mondjuk egy ledet használó zseblámpa progi hiányzik, ezt mondjuk azt hittem beépíti a Samsung alapból. Widgetek tök jók, net megy, messenger használható. Nekem ennyi elég, meg vagyok vele elégedve.
-
HaKo
aktív tag
válasz
Quasi_modo #7197 üzenetére
[Így néz ki.]
Lehet abban a Nokiás fekete "dobozban" van valami trükk? -
HaKo
aktív tag
Találtam itthon egy sima jack-RCA kábelt, rákötöttem a TV-mre és nem ment...
Miben tud többet a Nokia kábele? Láttam, hogy azon van egy műanyag "doboz"... annak van valami különleges szerepe?
-
HaKo
aktív tag
-
HaKo
aktív tag
Na, beszereztem egy 8 GB-os kártyát, feltettem a Némo nyomában mesét és nekem azt lejátssza hibátlanul, nem vettem észre semmi akadozást.
Zenéknél a lemezborítók letöltéséhez, és a media adatok kiegészítéséhez kiváló a MediaMonkey progi! Köszi peterk!
-
HaKo
aktív tag
válasz
hoodoo86 #6931 üzenetére
Nekem is T-s, és kipróbáltam "Google" tartománynévvel, és úgy nem ment.
Felhasználónév az meg ugyanaz mint az e-mail címed "eleje" a @ előtt, a telefon nálam automatikusan írta be ahogy írtam az e-mail címem, csak a @gmail.com-ot lehagyta. De amikor lépsz be a G-mail.com-on akkor is csak az elejét írod, és nem kell a @gmail.com.De igazából lényegtelen, ezekkel kell játszani, valahogy csak összejön.
-
HaKo
aktív tag
-
HaKo
aktív tag
Én maradok asszem egy 8 GB-os kártyánál, már ki is néztem egyet 3400 Ft-ért.
16 GB-os az mind 10k körül van, az most nekem sok, de lehet várok még vele. Navi programok mennyit szoktak elfoglalni átlagosan?
-
HaKo
aktív tag
Amúgy ha letöltöm ezt az új témát meg widgetet, akkor ezek nincsenek hatással a garira ugye?
Csak kicsit elbizonytalanodtam.
-
HaKo
aktív tag
válasz
Varszegig #6588 üzenetére
Akkor figyelni kell.
Kössz! W810-emen nem volt rendes net beállítás így ott nem tudott netre menni, akkor figyelek rá köszi! Igazából néztem a csomagokat, de 690 ft a legolcsóbb 40 megás is...
Ennyit nem ér, egyetem környékén úgyis van wifi, majd meglátom hogy muzsikál.
-
HaKo
aktív tag
Több dolognál lehet választani hálózati beállítást. Nekem ezek vannak: web'n'walk, T-mobile NET, T-mobile WAP és T-mobile MMS, ha nem használok semmilyen T-s netet akkor ezek számítanak hogy mire vannak beállítva?
-
HaKo
aktív tag
válasz
CHIPman #6489 üzenetére
Csak a Youtube dolgokat nyitja meg, a többi flashes dologgal nem boldogul (még
) Hídetésekből sem mindet jeleníti meg, és a többi videólejátszóval sem boldogul.
gaabi: Nem sok mindent adnak T-nél. Telefon, akku, töltő, adatkábel, headset, meg egy rövid kezelési útmutató. Ennyi. Mondjuk én személy szerint örülök hogy nem adtak memkártyát, így majd veszek egy akkorát amekkora nekem kell és nem fog itt heverni egy 1 vagy 2 GB-os kártya.
-
HaKo
aktív tag
-
HaKo
aktív tag
válasz
bajusz15 #6470 üzenetére
Alapból a Facebook telefonra optimalizált oldala jön be. A felhnév/jelszó páros alatt van valami olyasmi hogy Váltás teljes oldalra vagy vmi ilyesmi, és akkor úgy jön be ahogy a PC-n is. Chatet nem néztem, de sztem az nincsen ott.
Tud valaki olyan progit amivel egyszerűen lehet MP3-akhoz lemezborítókat és egyéb adatokat letölteni/szerkeszteni?
-
HaKo
aktív tag
válasz
CHIPman #6399 üzenetére
Hello!
Kipróbáltam, elérhető a rendes felületű Facebook is, alapból a böngészőben valami Touch-os egyszerűsített verziót hoz be, de lehet váltani teljesre. Meg ugye van a telefonon lévő külön alkalmazás is hozzá, én azt használom az nekem elegendő.
FB játékokat nem használok, de szerintem azok nem mennek mivel ha jól tudom Flash alapúak, és a telefon csak Flash Lite van ami az ilyen dolgokkal nem boldogul. -
HaKo
aktív tag
válasz
Varszegig #6396 üzenetére
Ó megvan, nem ott kerestem hanem az email menüponton belül.
Érdekes, mert nekem a Google tartománynévvel hibás felhnév/jelszó hibát írt, aztán kitöröltem és üresen hagytam, utána ment. Én is az m.google.com-ot írtam be. Igazából miután nem ment rákerestem a neten, és ez alapján is üresen kell hagyni a tartományt. De akkor ezek szerint ígyis - úgyis mehet.De nálam csak üresen hagyva ment.
Azóta megy a Push is meg minden rendesen. Még1x köszi! -
HaKo
aktív tag
válasz
Varszegig #6375 üzenetére
Köszi szépen a segítséget! A tartománynevet üresen kell hagyni, a Google-el nem ment a dolog. Bekapcsoltam a Push funkciót, és megjelent felül egy új ikon, erről a használati útmutató nem mond semmit.
A push-t egyébként hol lehet kikapcsolni? Én a Widgeten kapcsoltam be, de nem találom hol lehet kikapcsolni.
Nem mintha ki akarnám, de azért tudni szeretném.
Meg hol lehet beállítani, ha nincs a Push akkor mennyi időközönként szinkronizáljon?
-
HaKo
aktív tag
válasz
Varszegig #6322 üzenetére
Akkor a Gmail-t pl az exchange-el kéne beállítani? Gmailben megtaláltam az IMAP beállításokat, de tartomány nem szerepel sehol, viszont az exchange activesync-nél kér olyat. Nem olvasgattam túlságosan utána ,de ez az exchange szerveres dolog nem a vállalati levelezések beállításához kell használni?
fhunor: Én a Nimbuzzt próbálgattam tegnap, nem rossz. Használható teljesen. Előtte neten regisztrálni kell hozzá!
Egyébként a Parlingo jobb a Nimbuzznál? Van valami lényeges különbség a kettő között?
-
HaKo
aktív tag
E-mailt szeretnék beállítani a telefonra. Mi a különbség az Exchange ActiveSync és az egyéb e-mail beállítás között? Melyiket mikor érdemes használni?
-
-
HaKo
aktív tag
Ma voltam a T-ben kaptam új SIMet de ezzel is ugyanúgy ugrál a térerő. A térerő ingadozás csak kézbe véve jelentkezik. Úgy látszik ahogy fogom a telefont az zavarja az antennát és ezért esik le a térerő. Ahogy az az Iphone 4-es videóban is látható. Úgy látszik ahol lakok nem olyan jó a térerősség és ezért, mivel a belvárosban akárhogy fogtam nem esett 4-es alá. Csak megtévesztő volt hogy az eddigi telefonok maximum közelit mutatnak itt.
-
HaKo
aktív tag
Nekem a T-s telóban nincs fennt az Asphalt... Azt le lehet tölteni valahonnan? Appson nem láttam.
Belemásoltam a neveket a Kies-szel, nem rossz progi, de elég lassan indul. -
HaKo
aktív tag
Úgy csináltam, de majd megpróbálom még egyszer lehet késő este valamit félrenyomtam.
Így is ingadozik, tegnap próbáltam így is úgy is. Nem tudom ezért érdemes-e lenne visszavinni. Mert jelet szerintem nem veszíti el. Nagyon ritkán láttam kis időre hogy teljesen eltűnt a térerő jelző. Ezeket a jelenségeket főként házon belül falak közt produkálja, udvaron 3-4-5, de inkább 4-5 csík van.
Úgyhogy szerintem egyszerűen csak érzékenyebb az érzékelő, vagy lehet az is számít, hogy fogom a telefont. -
HaKo
aktív tag
Köszi a válaszokat! Én úgy vettem észre, hogy térerő mindig van, viszont tényleg jobban ingadozik mint a többi telefonnál. Lehet, hogy tényleg csak érzékenyebb a térerő mutatója.
Kikapcsoltam a 3G-t mert nem használom, GSM 800/1900-ra állítottam. Így talán nem keres feleslegesen 3G-t, ami jót tesz az akksi üzemidőnek.
Amúgy teljesen jó a telefon, nagyon meg vagyok elégedve vele, ebben az árkategóriában tuti nyerő vétel.
MSN-re van valami megoldás hogy a gyári IM a T-s telefonba is bekerüljön? Le lehet tölteni valahonnan? Nimbuzzt próbáltam, de valamiért nem engedett bejelentkezni, azt írta h rossz felh.név / jelszó. -
HaKo
aktív tag
T-s telefonba nincs benne az IM... Vagy csak én nem vettem észre?
IM ikon tuti nincs. Ezt le lehet tölteni valahonnan? -
HaKo
aktív tag
válasz
Quasi_modo #5953 üzenetére
Nem tudom. Egy Nokián is megnéztem az is maxot meg a körülit mutat. Majd megnézem húgom Shine-ját is, és azzal is összehasonlítom. Remélem nem a telefonnak van vmi baja... Érdekes volt az is amikor először beleraktam a SIM kártyám akkor kérte a pint, működött minden neveket látta igaz nem írta őket ki helyesen asszem valami /M-et rakott a végükre karakterekkel valami gondja van úgyh a neveket majd bluetoothon küldöm inkább át majd. Az én SIMemmel először nem engedett hívásokat indítani... aztán beleraktam egy másik SIMet. Azzal sem, aztán beletettem húgom előfizetéses SIMjét (ő előfizetésére lett véve) amit egyébként tavaly cseréltek ki, azzal volt térerő és lehetett hívni. Ezután újra visszaraktam az én SIMemet és utána azzal is jó volt már. Nem tudom az hogy régi SIM kártyám van az bekavarhat ennyire?
De gyanús, hogy elég alacsony térerőket mutat.
-
HaKo
aktív tag
Sziasztok!
Én is Wave tulaj lettem, ahhoz képest, hogy pár napja még nem igazán hozott lázba a telefon, aztán elkezdtem utánaolvasgatni, és egyre jobban megtetszett, és ma meg is vettem a T-nél. Eddig nagyon tetszik minden, egy hibát vettem észre eddig. Ahol az eddigi SE W810 4-es 5ös, vagyis maximális közeli térerőt mutat, a Wave ott ingadozik de többnyire inkább csak 2-3 csík van. Lehetséges ez attól van, mivel még régi Westeles SIM-em van? Vagy a telefonnal lehet valami gond?
Aktív témák
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest