- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
leslieke #46677 üzenetére
Persze már régen, de semmi változás. Beállítottam a debug levelt is low-ra. De mindegy mit csinálok, mert ezt már jóval ezelőtt is produkálta. De azt is megemlíthetném, hogy mikor a zenelejátszóban vagyok, akkor kissé belassul a görgetés is.
Arról nem is beszélve, hogy most a telóra nem tudok egyetlen egy vásárolt alkalmazást sem telepíteni KIES-en keresztül.
De úgy nincs bajom a telefonnal, csak lehet jobban járnék, ha most lecserélném.
De megvárom azért a 2.0-t, azon nem fog múlni. -
mrhitoshi
veterán
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de fél év alatt sikerült annyira felbosszantani engem a Badának, hogy lehet azt mondom Helloszia jó volt veled.
Egyszerűen ez a Bada 1.2 egy vicc. Még nincs egy éve hogy megvettem a telót, de szörnyű, látva a konkurenciát. Ez az első smartphone-m, de ezek szerint nekem mások az igényeim.
Megvárom a Bada 2.0-t, ha nem válik be, nem lesz olyan nagy durranás, akkor lehet a Téli-karácsonyi akciózásban vagy előtte megválok a Wave-től, mert ez így szörnyű.
70e FT-ért vettem ezt a telefont, és azért az ember ennyiért elvárná, hogy egy szoftverileg is jól összerakott Telót kapjon, illetve a support is a top-on legyen mellette. -
mrhitoshi
veterán
Létezik IMEI szám is. Nem hinném, hogy a szoftverrel azonosítaná be, bár ha tényleg így van, akkor az kiábrándító. Igen szoftvert gyakran cserélgetem, de eddig sose volt ilyen probléma. Illetve az is furcsa, hogy ugye most a JL2 van fent, de azt írja a KIES hogy nem frissíthető. (T-s a telefon)
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Goldmen75 #46522 üzenetére
Nekem most pl.: az a bajom vele, hogy nem enged letölteni semmilyen vásárolt alkalmazást a telefonomra. Azt írja ki, hogy ezt a terméket egyszerre csak 1 telefonra lehet letölteni (a mondat már magában is baromság), és nem engedi hogy rá tegyem a Megvásárolt!!! alkalmazásokat.
Tiszta szar.
Van valakinek valamilyen ötlete, hogy mi a baja ennek a Fosch-nak, és hogy mit tudok vele kezdeni, azon túl hogy letörlöm a picsába ?
-
mrhitoshi
veterán
Beszarok ezen a hülye telefonon. Ma ugyan úgy lefagyott a telefon a zenéknél, pedig Debug level-t levettem Low-ra, JL2/JL1 van fent. Ugyan úgy szétesett a kép, lefagyott a telefon.
Ja igen, 3 GB-nyi zene van fent a memóriakártyán ha ez számít, olyan 300db zeneszám.
Lehet a memóriakártyának van baja ? -
mrhitoshi
veterán
Az normális ha a Facebook alkalmazás összeomlik és kapok egy fincsi kékhalált ?
Megoldódott valószínüleg minden baja a telefonnak, mivel újra raktam a rendszert. JL2-JL1 viszont most meg kékhalálozik. Lehet formázni kellene a mem.kártyát? Már nagyon régen volt leformázva. -
mrhitoshi
veterán
válasz
consono #46263 üzenetére
Nem hogy fölösleges, hanem idióta is. Kezel a droid 4 magot ?
Arról nem is beszélve, hogy 4 mag 2.0GHz-en ??? melyik bolygón élnek ezek ?
Viszont a true HD super amoled 3 kijelző hihető, meg a 2xxx mAh -s akku.
Szóval jó jó lenne egy ilyen teló, de nem tudnánk kihasználni sajnos, pedig lassan 2012-t írunk. -
mrhitoshi
veterán
válasz
TomWexX #46259 üzenetére
Ez nem beteg, hanem 21. századi telefont tükrözi. Ilyennek kellene, hogy legyen minden mai telefonnak.
4 magos proci, 1.5 GB Ram, 1280x720p felbontású ultravékony kijelző, Fém és üveg borítás, stb...
Ja igen, "The device is 9mm thick, has a metal and glass body (a really clean, shiny look to it in the pictures), has a 2250mAh battery, 10 megapixel camera and is capable of shooting 1080p video at 60 frames per second." ->> Mesébe illő.
-
mrhitoshi
veterán
-
mrhitoshi
veterán
Kezd beégni a kijelző....
A Garancia kiterjed egy komplett kijelző cserére ? T-Mobilos a készülék.
Vagy hogy van egy? -
mrhitoshi
veterán
válasz
leslieke #46046 üzenetére
Szóval:
-Egyszerűen ocsmány a Bada 2.0-hoz képest.
-Sz@r a böngésző, nem tud egy idióta mobil honlapot megnyitni, küszködik, kilép stb...
-Zene lejátszás közben egyszerűen annyira lefagyott a telefon, a képek szó szerint elmosódtak, nem is tudom leírni.
-Nem stabil a Firm. Ezt így nem tudom kifejteni, ezt így érezni kell.Szó mi szó, kezd elegem lenni ebből a bada 1.2-ből, pedig alig egy hónapja raktam vissza a bada 2.0 után.
-
mrhitoshi
veterán
Azt hiszem kijelenthetem, hogy rohadt szar ez a KF2 illetve az 1.2-s bada.
Egy megváltás lesz a Bada 2.0 számomra.
-
mrhitoshi
veterán
Nem értettétek a viccet sebaj...
-
mrhitoshi
veterán
-
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Dhampir #45506 üzenetére
Csak micro.
Szerk.: Igen Micro SD.
Lehet megkapja az össze low end bada-s taló a 2.0-át.
illetve lehet jövő héten újabb rom.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
SlyChocolate #45475 üzenetére
Nálam jobban bevált mint a JL2, de másnál meg pont fordítva.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
SlyChocolate #45472 üzenetére
Azt nem tudom melyik a legjobb, mert este 12 fele kiraktam KH1-nél egy widgetet és újraindulgatott, majd másnap reggel fogtam a telót 7-kor és rányomtam gyorsan a KF2-t, ez egy full firm.
-
mrhitoshi
veterán
Nem hittem volna, de most örülök, hogy vissza raktam az 1.2-t. Már hiányzott az a megszokott valamilyen szintű stabilitás amit az 1.2 adott.
-
mrhitoshi
veterán
Mindegy végül is, majd meglátjuk.
Csak felhoztam egy példát arra, hogy ilyen is történt már.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
TomWexX #45374 üzenetére
Én sajnos már láttam rendszermemóriát gigabit-ben megadva. Nem tudom már melyik LG telefonnal játszották el ezt, de asszem Februárban, mikor bejelentették a bada 2.0-át, akkor bemutatott az LG egy telefont, és úgy reklámozták a rendezvényen a telefont, hogy valami 8 vagy 4 GB a rendszermemóriája, közben kiderült, hogy az nem gigabyte hanem gigabit, szóval egy betűvel csaltak, mert ugye gigabit = Gb gigabyte = GB.
Szerk.:
Meg is van.Szóval annyi a lényeg, hogy ugye tévesen / nem tévesen jelentették be a rendszermemóriát, de a sajtó ezt úgy hozta le, mint ha 4 gigabyte lenne, közben csak gigabit ami 512 MB-nak felel meg. Nem lenne meglepő, ha ugyan ezt itt is eljátsszák.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
szimike79 #45369 üzenetére
Valaki linkelt egy képet a specifikációról, és abban szerepelt egy olyan, hogy 4GB + micro sd.
Ha ez a rendszer memóriát jelölné, akkor ez esetben ez nem gigabyte lesz, hanem csak gigabit, és akkor ugyan ott vagyunk rendszermemóriában, mint amennyi a Wave 2-ben van, szóval 512MB. Ha így van, akkor gondolom ezért is titkolóznak a memória miatt.(#45372) San398 : az a belső tárhely, az más tészta.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
unrealnoise #45262 üzenetére
Én Samsung Nexus S-t vennék, ha még lehetne kapni, illetve jó áron.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
unrealnoise #45048 üzenetére
Ezt most nem nagyon értem: Az is tény, hogy kábé semmi sem ösztönzi a meglévő tulajokat a váltásra.
Mégis mi a francért vegyek évente új telót, vagy netán fél évente ? - ezzel csak azt akarom kifejezni, hogy nagyon jól csinálja a Samu ilyen téren, új vásárlók vegyenek felőlem III-t ha akarnak, a régieket meg ne felejtsék el.
Amúgy az S és SII -nek egyszerű a története. Jó telók, sokat reklámozták, és mára amolyan státuszszimbólum, mint az iPhone, emellett nem rossz telók, de tudod... fogyasztói társadalom.(#45053) consono : +1
(#45054) unrealnoise: azt meg mindenki tudja, hogy a Bada NEM főútvonal, csak MELLÉKútvonal.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #45036 üzenetére
Igazából felesleges a 2mag....
Egyelőre biztos. A másik meg, hogy kezelni se tudná a rendszer a két magot.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
F-ECT$ #44883 üzenetére
Akik Warezolnak azok az egésznek csak nagyon pici töredékét teszik ki pl.: akik valamilyen szinten már tudják kezelni a telefonjukat.. Ahogy mondod, vagy megveszik inkább, vagy meg se veszik. Szóval szerintem a warez semmilyen formában nem reprezentatív, nem jelent semmit.
-
mrhitoshi
veterán
Üdvözlet!
KH2-ben valami érdemi változás ? infók róla ?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #43952 üzenetére
5-ös touch biztos mükszik, mert Fruit ninja-ban kipróbáltam, és egyszerre 5 vágás volt.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
consono #43875 üzenetére
+1.
Láttam már jobb rendszert is a Badánál, de ilyen alapvetően szubjektív dolgokon felesleges vitázni.(#43889) duvi : nem rád gondoltam, hanem úgy összesen. Arról beszélek, hogy lehet valakinek szüksége van egy BP menetrend alkalmazásra, de van olyan, aki magasról tesz rá. Ez marhára szubjektív. A tényeket mindenki tudja, ezen felüli viták már mind szubjektívek.
-
mrhitoshi
veterán
-
mrhitoshi
veterán
válasz
mrhitoshi #43446 üzenetére
Na hát első benyomásra. Nagyon laggos. Néha annyira beragad, hogy itt halok meg.
Viszont Gmail-es fiókoknál működik a push szinkronizálás, hackelés nélkül.
A Facebook alkalmazás sokat gyorsult, és nálam a feloldás sokkal simább mint a KG7-nél, már amikor nem fagy meg. A böngésző is gyorsult (nálam). Ezt levideózom, mert tényleg nagyon jó.Szerk.: bár ezek a hülye flash reklámok nagyon belassítják. Még egy érv a reklámok ellen.
-
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #43356 üzenetére
Ennek mi köze a Badához ? HTC nem saját op.rendszert csinál. Az Android meg nem ellenfele a Badának, amit eddig is tudtunk.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
stamas80 #43346 üzenetére
Szar a Firm., rakd vissza az 1.2-t többet érsz vele.
(#43350) mZoleee: több lagg, instabilabb... ezen kívül max annyit, hogy az időjárás widget-et lehet most már frissíteni, ezen kívül szerintem jobban jár valaki, ha marad a KG6-nál. Kifejezetten érezhető, hogy béta.
(#43351) consono : én nagyon is. Egy jó példa, hogy KG6-nál vagy KG5-nél a feloldás, hogy is mondjam elég sima volt, nem nagyon akadozott, most meg laggol mint állat, vagy pl. Facebook fiókba nem is tudtam belépni, mert nem bírta egyszerűen betölteni a felhasználási feltételeket, na nálam ez kiverte a biztosítékot.
Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest