- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
-
gazfickó
tag
Ma repült először a Wavem. De szerencsére semmi baja.
-
stiggy
tag
Pont amikor már nyugovóra tértem volna azzal a tudattal, hogy a wave-em tökéletesen működik derül ki, hogy a töltője halott. Most vihetem vissza délelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz stiggy #25552 üzenetére
Ha szervizbe viszed, akkor biztos az adatvesztés, ők ugyanis multiznak
Azért nem kell a KIES-től annyira tartani, csak nagyon be kell tartani a szabályokat:
1) semmi más usb nem lehet közben rádugva (egér, bill lehet)
2) Nem futtatunk közben más programot
3) Ha mégis bebaszik (váratlan hiba lépett fel szöveg), akkor nem pánik, lehúz, akksi ki, visszakapcs download módban, és ismét feldug. Közben a kieshez tilos nyúlni, várja a telefont. (Nekem az utóbbi frissítésnél ez történt, aztán simán megoldotta.)Mindezek mellett van esélye, hogy nem sikerül (korábban témázgattunk erről, lehet oka rossz kábel, hibás port, gyenge gép sok minden), akkor jön a multi. Az viszont biztos adatvesztés, ezért én a frissítés előtt az alábbiakat szoktam meglépni: sms, névjegyek mentése, a menük lefényképezése (mert elfelejtem hogy raktam össze ) Ami a memkarin van az nem vész el, csak a telefonmemória törlődik. Ami még fontos, ha már multizni kell, a boot-ot soha nem piszkáljuk. Amíg azt nem kúrjuk el, addig a telefon él, még ha esetleg nem is sikerül a flash elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Vajon miért nem tudok MMS-t küldeni/fogadni? Kapcsolat 3G, látszólag minden beállítás oké.
Vagy ez a telefontól független dolog lehet? (friss domino-s kártyám van)
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Polllen
nagyúr
válasz Motion_Blur #25561 üzenetére
Szia!
Régen engedélyezni kellett külön az MMS küldés/fogadást a kártyádon.
(Amúgy az is fontos lehet a hibakereséshez, hogy ez T-mobile-s JF2, esetleg független telefon?)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Attelah
tag
A kijelző karcállóságáról mit lehet tudni? Youtube-on csak két gagyi tesztet találtam.
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Motion_Blur #25561 üzenetére
Csomagkapcsolat használatát is engedélyezni kell, ha még nincs.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
stiggy
tag
Érdekes. Ma reggel visszavittem a telefonom, mivel a töltőjével nem volt hajlandó töltödni.
Kaptam helyette egy új készüléket....
Először is, ennél egy csomó widget ki volt téve, míg az előző teljesen szűz volt. Eltérnek az alapbeállítások gondolok itt, a kapcsolódási módra való rákérdezésre. Az usb kábel "ragacsos" felületű műanyagból készült. És ami a legjobb, hogy a KIES ennél nem jelzi, hogy frissíteni lehet rajta a firmet és nem is engedi frissíteni, pedig ez is ugyanaz a 1.0-val kezdődő verzió.Sebaj, leglaább már lehet tölteni hálózatról.
Majd el felejtettem, ennek a kijelzője is ragacsos tapintású, az előző finoman csúszós volt.
Az lehet, hogy az előzőnél az hátteres felületen (asztal?) 4-et lehetett lapozni, ezen meg csak 3-at tudok?
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Megint sok "hasznos" újdonság került fel az Appsra. Lehet böngészni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Nefretiti
csendes tag
jh3/jh1ről érdemes frissiteni?
köszi előre is -
DonMedve
addikt
Ja sorry,most nézem,S5230 meg társára van!Bocsi!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
the radish
senior tag
Alkalmazásokon belül beállítottam a bloglistáknál a picasa-t és a youtubot. A feltölrési lehetőségeknél azonban nem jönnek elő, mint lehetőség. Valamit még be kell állítani, vagy nem jó helyen próbálkozok a feltöltéssel?
-
ratam23
aktív tag
válasz the radish #25578 üzenetére
jó helyen vagy alapból négyet látsz és ebben nincs benne a picassa pl de lejjebb lehet görgetni
-
jilian
addikt
Mik azok a beállítások amiket "off"-ra kell tennem, hogy biztosan Offline, legyek a GPS-sel?
Mert szeretnék Ausztriába menni és valószínű, kelleni fog a navi (R66)
(van netem de ugye külföldön csöppöt másképp számolják az adatot)Köszi
-
ratam23
aktív tag
válasz the radish #25582 üzenetére
Már csak arra nem jövök rá, hogy lehet e teljes méretű fotót így feltölteni. Picassára eddig csak kicsinyített képet tudtam. Magától lekicsinyíti.
-
Attelah
tag
válasz bakospe #25565 üzenetére
Igen, csak azt az egyet. De pl a Nokia N8-ról tök jó tesztek vannak.
Más...: Néztem ezt az oldalt a mobilon: http://www.matchhighlight.com/
A videot nem jeleníti meg csak a helyén fehér téglalapban középen egy Flash logot. Próbáltam rákattintani, de nem csinál semmit. Gondoltam majd letölt egy flash playert... A beállításoknál be van kapcsolva a flash. Nézzétek már meg légyszives, nálatok sem megy?[ Szerkesztve ]
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
István100
tag
válasz bakospe #25565 üzenetére
Bicskával a sima üveget is nyugodtan lehet nyüstölni. A csatabárd lehet svájci vagy akár svéd is, tök mindegy. A vas az üveget soha nem tudja karcolni. A wave kijelzője pedig a sima üvegtől is sokkal keményebb. Nem véletlen, hogy az üvegesek gyémánt (ipari) vágót használnak. Persze üveggel lehet karcolni az üveget, vagy valamilyen durva porral (homok), amiben kvarckristály lehet. Azt is el tudom képzelni persze, hogy a wave kijelzőjét a homok sem karcolja. De smirglit továbbra se tegyetek a telefon mellé. Inkább a műanyagház lehet az amin a használati nyomok látszódnak.
-
jilian
addikt
válasz Varszegig #25587 üzenetére
Köszi.
Mostanában mindig ezzel nyúz a teló:"Az adatszolgáltatás aktiválásához kapcsolja be a csomagkapcsolat használata funkciót. Módosítja a beállításokat?"
Ezt én kapcsoltam ki mert nem akarom,h a netemet amit már elértem 100Mb os limitet, használja.
Vagy ez nem befolyásolja? -
-
Polllen
nagyúr
Az én tapasztalatom az, hogy zsebben hordástól a kijelzőn egy deka hajszálkarc sem lesz... Inkább a műanyagon lehet ilyet látni, vagy a fémházon, de ott kell mellé már valami éles tárgy is... Illetve idővel tud kopni minden, de ezt is előbb fogod észrevenni a műanyag és fém részeken, mint a kijelzőn.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Varszegig
veterán
válasz jilian #25590 üzenetére
ezt mindig megkérdi, ha nincs wifi, és kéne a net. ne kapcsold be, akárhogy akarja
stiggy: akkor talűn nem vertek át. Milyen widgetek voltak kirakva? B kérdés: A KIES mit ír ki, mi a jelenlegi fw verzió, ami nem frissíthető? Egész pontosan kéne amit kiír.Más: ilyen is van már: Samsung Wave Bayern Munchen Edition
happy555: mi is ez a bug?
[ Szerkesztve ]
-
happy555
aktív tag
Sziasztok!
Van valami megoldás erre a fránya kamera bug-ra?
Ünnepek alatt már megőrített a vaku ezzel a video-fényképező lépegetéssel
Mindíg kicsit villan anélkül....Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
-
Cymby
tag
A samfirmware.com-on rápróbálták a Wave II firmware-t az S8500-ra, aminek az eredménye ez lett.
EDIT : It's doesn't work, Multiloader said me :
"Download Start Ch[0]
BootLoader 1703.9KB OK[0.6s]
ERR : Dbl Erase"... the only files compatible with the Wave and Wave II are the File and PFS FSystem ... tested on my wave ... the latest version of the _XXJK9 creates annoying reboots ...
[ Szerkesztve ]
Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest