- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta
csendes tag
Senkinek nincs otlete?
-
nbukta
csendes tag
Olyan problemam van hogy a bongeszom historyaban benne maradt egy tetel amit nem enged torolni. Mit tudok ezzel kezdeni. Nagyon zavaro. Torol mindent csak azt az egyet nem.
-
nbukta
csendes tag
Nekem a facebook kliens is ossze omlik level olvasasakor vagy ket napja. Elotte semmi gond nem volt vele. Tapasztalatok?
-
nbukta
csendes tag
A FIM facebook csetrol tud valaki valamit?
-
nbukta
csendes tag
Na megy sz msn?
-
nbukta
csendes tag
Nektek megy az msn?
-
nbukta
csendes tag
Szerintem kar irkalni. Nem kapott meg senki NoDo-t.
-
nbukta
csendes tag
JJ4-rol tud valaki valamit?
-
nbukta
csendes tag
Ha meg jon a NoDo a telo jelezni fogja?
-
nbukta
csendes tag
Szerintem egy ilyen keszuleket vetek dobalni.
-
nbukta
csendes tag
Az lenne a kerdesem,hogy ha megnyitok a bongeszoben egy oldalt es a win gombal kilepek akkor fut hatterben a bongeszo vagy teljesen fagyasztva van es nincs adatkapcsolat? Tehat nem megy az adatforgalmam. Vagy minden esetben ki kell uresre x-ni a bongeszoben az oldalakat. Elore is koszi
-
nbukta
csendes tag
Nem akar jonni ez a NoDo.
-
nbukta
csendes tag
A FIM facebook csetre meg mindig senki nem tud megoldast?
-
nbukta
csendes tag
Omnia 7 elott droid meg bada tulaj voltam ezert meg sok mindent nem ertek a WM7 mukodesenel. Ez a zune dolog is egy kicsit mrg szokatlan. Tegnap ossze kotottem a zunal es torolt minden zenet,kepet,vodeot a telorol. Csak azt nem ertem,hogy miert.
-
nbukta
csendes tag
Bocsi,de ezt a forum felepitest meg szoknom kell. Igazad van nem neked kellett volna nyomnom a valaszt. Elnezest a tudatlansagomert.
-
nbukta
csendes tag
A zune-al milyen kiterjesztesu filmeket lehet felrakni az omnia7-re?
-
nbukta
csendes tag
Hasznal valaki FIM facebook csetet?
-
nbukta
csendes tag
Le toltottem a FIM facebook chat-et a marketbol. Egyszer be jelentkezik aztan soha tobbet. Tapasztalta mar valaki ezt a hibat?
-
nbukta
csendes tag
NoDo mikor varhato? Mar marcius kozepe van.
-
nbukta
csendes tag
Figyelem majd.
-
nbukta
csendes tag
válasz
megbízható #2045 üzenetére
Azert remelem az ujjamtol csak nem kopik meg.
-
nbukta
csendes tag
válasz
megbízható #2033 üzenetére
Orulok,hogy jol mulatsz
-
nbukta
csendes tag
válasz
HoReSz1975 #2020 üzenetére
En 03.10.-en es JJ4 van rajta. Ez most hogy van?
-
nbukta
csendes tag
Kijelzorol velemenyek? Mennyire kopas allo? Nekem van rajta egy folt,de lehet,hogy csak zsir maszat az ujjamtol. Ha letorlom eltunik,de mindig vissza jon. Ott huzogatom netezes kozben legtobbet az ujjam. Velemenyek? Elmeletben gorilla glass ha jol tudom.
-
nbukta
csendes tag
Nem tudom,de en a szervizes frissitesben nem bizom. Volt droidom is az omnia 7 elott pedig samu wavem badaval. Azt is meg oldottam otthon kiessel. Nekem az,hogy 10 napig nincs telom nem jatszik.
-
nbukta
csendes tag
A WP7 tulajoknak nincs valami jo magyar portal,mint a droid vagy bada tulajoknak?
-
nbukta
csendes tag
Egy kérdés t-s telok is veszik majd a marciusi frissitest?
-
nbukta
csendes tag
40 K-ért alcatelt.
-
nbukta
csendes tag
Valaszolhatna vki?
-
nbukta
csendes tag
Lehet,hogy hulye kerdes,de a gps-t hol tudom bekapcsolni? A my location az a halozati helymeghatarozas. Eleg ha inditom a map-ot? Vagy kell meg valami?
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest