- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
altair66
csendes tag
series 9-re van valami jó hűtésszabályzó?
-
fojuzer
aktív tag
Nos szép.jó HM-Hm kérdés??!.Mit túd?alkalmas? mert biz a series 3 tip.sajna csak az elöre telepitett OEM-WIN 7-8 /32-64 bit/ Fost engedik,más telepiteni vagyis futtatni rajta az /Linux-Ubuntu_Kubuntu/ OS-t-Op-rendszert nem lehet csak azt mi retelepitve van.//Leéég alaplap.mert nem ilyenekre tervezték/ Nos ilyenformán kell még asztali gép is mert azokon több OS-OP-rendszer müködhet 1-idejüleg!
-
Archttila
veterán
A plus-nak rendesen megkerik az arat :/
-
PPatrik
aktív tag
Igazából szerintem sehogy se lehet optimálisan elhelyezni. Magyarul a hűtését kicsit elcseszték. ( Majdnem csúnyát írtam. )
z0d1AK: Ajánlom figyelmedbe egy korábbi hozzászólásom: link
Sokat segített rajta a W8.1 előzetes. Egy kérdésem lenne: Neked is szokott kerregő hangot kiadni a hűtése? Szóval nem néha nem olyan klasszikus szélzaja van, hanem ilyen kerregő. Szeretnéd megpróbálom mikrofonnal felvenni.Szerk.: Én már elhatároztam párszor, hogy a kövi az apple lesz, mind laptopban, mind telefonban. De a laptopnál a kevesebb garancia tartott vissza, Iphone-nál meg az árától szédültem meg.
Erről jut eszembe: A Series 9-ra hány év garancia van? Mert a samsung szerint 2 év, de ezt valahogy nem hiszem el. -
kurtuzov
senior tag
Most írtam fentebb a jelenlegi gépem paramétereit. Nekem ez már elég jó méret, annyival nem kisebb/könnyebb a Samu sem. Hozzáteszem nem csak a RAM a fő indok ami miatt nem veszem meg. Hanem a DisplayPort hiánya. Amiatt akarom cserélni a mostani gépem, mert nincs csak HDMI kimenete. Meg a haswell üzemideje sem lenne rossz.
-
ZooLee
senior tag
Miért lenne röhej? Ha az kell, hogy ennyire vékony legyen ilyen nagy teljesítmény mellett, és tudjon ennyire sok órát, akkor egyszerűen nem lehet kihozni olcsóbban, ez már bebizonyosodott. Lehet engedni anyagokon, teljesítményen, üzemidőn, de akkor már nem lesz csúcskategóriás gép. HA jó, hogy kétszer ilyen vastag, máris fele ennyit kell fizetned. Ez van, ha csúcs Ultrabook kell, meg kell fizetni.
(#9) z0d1AK: na akkor vágyik az ember egy MacBook Airre.
...
ott még elfogadható talán-talán a 4Gbájt. A kétszer annyiba kerülő QHD+ kijelzős csúcsmodellnél nálam már a megbocsáthatatlan kategória...Azért az Air-t is 4 GB-val adják alapból, ott is rá kellett dobni a 8GB-ra, ráadásul csak CTO-ban lehet kérni... Mindemellett legjobb döntésem volt a memóriabővítés.
-
Akula
őstag
még soha nem próbáltam érintőpaneles notit. ezek ugye fényes (glare) kijelzővel jönnek?
-
kurtuzov
senior tag
Ultrabookom van 16GB RAM-mal. Tervezem a váltást, de az talán érthető, ha e téren nem óhajtok visszalépni...
Csúcsgépek fél millió ft közelében - röhej. -
z0d1AK
nagyúr
Én azt használok, van amikor örülök, van amikor nem.. A töltője olyan szinten felforrósodik, hogy folyamatosan parázom, hogy mikor gyújtja fel a házat. A 4 GB RAM szindróma itt is megvan, és mivel szeretek sok Chrome tabot megnyitva tartani, az meg szereti a memóriát megenni, így gyakran szidom a gépet. Az i5-3317U sem egy acélos dolog, mert bár összességében jó, de mikor egy ilyen gép belassul, nem is ritkán, nem is kicsit, na akkor vágyik az ember egy MacBook Airre.
Egyébként a gyerekes hibáktól eltekintve szeretem a gépet.
-
-
Ati1979
veterán
Nem rossz...
A 4 gb ram tényleg szánalom. Le kéne erről már szokni.
-
z0d1AK
nagyúr
Némi plusz adalék:
Már a héten elérhetőek lesznek az új modellek.
A Lite 200 és 240 ezer, attól függően, lesz-e érintőkijelző benne, vagy sem. A Plus meg 400 ezer.
Ellenben vicc, hogy a prémiumba is csak 4 GB RAM-ot tesz a Samsung, mert hogy ennyivel érkezik Magyarországra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest