- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ez ilyen formában nem teljesen igaz szerintem. a Snapdragon csak hasonló architektúra, amit az ARM-tól licenszel a Qualcom, de nem teljesen azonos a kettő. amennyire tudom, elvileg az 1GHz-es Snapdragon procik nagyjából a 600MHz-es Cortex A8 procikkal vannak egy kategóriában.
-
Malory
tag
Nekem semmi sem hiányzik
Most már kíváncsi leszek, hogy emellé mit rak le az Alma...
Ha nem lesz legalább ekkora fejlődés, akkor az Android nyer egy rajongót és az alma veszít egy felhasználót
Samsung meg jól jár.
-
Dr.Anonymus
addikt
nekem csak a multitouch hiányzik, meg az innov8 kamerája és vinném...
-
GALARDO
addikt
Ez bejövős!
-
Dare2Live
félisten
csak nehogy, kiderüljön, hogy igaz, hogy Cortex A8 8000mhz és szintetikus tesztekben k* gyors csak aztán a valóságban 528mhzs ösküvület qulacom szint.
Nézd meg az O2 szintetikus eredményeit. Hude jó. Aztán nézd meg milyen a proci O2, Jet, I5700ben. A 758mhzs Acer S100 fényévekkel gyorsabb....
-
legiaap
félisten
Szép ez a telefon, csak azt nem értem, miért kell erőltetni azt a csillogós, ujjlenyomat gyűjtő házat.
-
kbencee
aktív tag
A fényes fekete hátlapot mikor fogják már elfelejteni? Ha csak a vitrinben van, akkor szép, de amint kézbe veszed tele lesz ujjlenyomattal és nagyon ótvarul néz ki
-
8nemesis8
veterán
Gyönyörű telefon.
Letisztult, esztétikus.
-
FRENK1988
veterán
válasz
Quasi_modo #25 üzenetére
Ha ilyen kiváló ár/teljesítmény arányú telókat fognak magukból ontani akkor mindképp
-
FRENK1988
veterán
Nah alakul ez. már csak az árára lennék kíváncsi.
-
AS
félisten
VIDEO!
LINK
Van olyan gyors mint egy nexus, ráadásul ezen egy komplet TW 2.5 van (ami hivatalosan még nem is létezik)
Persze ha UI-t kikapcsolod akkor ugyan olyan lesz menü mint pl nexusban. -
kaller1
veterán
válasz
Ankhiszesz #19 üzenetére
Az miért van, hogy Firefoxban nem tudok belépni az oldalra?
A hiba az Ön készülékében van!
-
alfaromeo33
aktív tag
Elfogadnám mint első Android telcsit! Eddig csak W.M.-kal foglalkoztam, mert idegenkedtem a kis támogatottságú Androidtól, de már egyre jobban elterjed a rendszer!
U.i.: A két ferdeszemű szépséget is adják hozzá??
-
Ankhiszesz
tag
A képen, amit AS kolléga ágyazott bele a hozzászólásába, azon nekem is nagyon tetszik a készülék, de ami a hírben szerepel, az nagyon nem tetszik
Az miért van, hogy Firefoxban nem tudok belépni az oldalra? Pontosabban sikeres belépést ír ki, de utána újra kéri a felhasználónevet és a jelszótCsak ezért az oldalért mindig el kell indítanom az I. E.-t
-
JanFe
aktív tag
Tetszik a kutyu. Johet
-
-Maci-
addikt
Hűűű! Ez nagyon ígéretesen hangzik! Örülök, hogy nem W.M.-es! Így mindenképpen érdekel!
-
AS
félisten
Pletykák szerint igy fog kinézni a EU -s Samsung verzio,
Várjuk a MWC-t -
jól nézz ki, szeretettel várok róla egy tesztet
-
atike
nagyúr
Nekem is jöhetne! Tetszik!
-
Magnum_
nagyúr
részemről elfogadnám, bár a külsejével most sem vagyo teljesen elégedett.
-
AS
félisten
Szuper
Állítólag ARM Cortex-A8 800MHz CPU van benne, ami gyorsabb a 1 ghz shapdragonal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- E-book olvasók
- Xbox Series X|S
- Milyen notebookot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest