- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Késes
csendes tag
Az ANC tényleg nagyon durva ebben a fejhallgatóban. Vonaton, metrón hatalmas előny az ANC nélküli modellekhez képest. Mikrofonja is érzékeny. Szóval abszolút megéri az árát.
Regisztrált 22 éve (újonc)
-
Teetuss
csendes tag
Mi a különbség a sima BT level on és a Pro között?
WWFSMD?
-
RaveForce
veterán
azta...azért ez a karbonfóliával való megkíánálás eléggé kétpálcás céllövölde design...ha már ez, igazán kaphatott volna valami műgyantás stuff-ot..fejemre nem vennék ilyet :\
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
vicze
félisten
Sima BT-s fülessel Dunát lehet rekeszteni, hálaégnek az AptX is lassan-lassan alap lesz. ANC elég lényeges dolog, mert az árat mocskosul megdobja, és leginkább tényleg ritka BT-n.
De azért ebben elég nagy +pont hogy van AptX, amit ugye a fentebb felsorolt nevesebb gyártók képtelenek belerakni, akár dupla ennyiért. A Mee meg a feltörekvőbb kínai gyártók közé tartozik, ráadásul egyáltalán nem rossz minőség minden szempontból.
-
hardline
senior tag
Mennyire használható egy ilyen Bluetooth-os cucc filmnézésre (hangcsúszás nincs?), esetleg időnként játékokhoz?
-
vicze
félisten
Beats Solo 2(BT 2.1), Jabra Revo wireless 4.0(No AptX, így BT 2.1-n megy a hnag), Bose SoundLink Bluetooth On-Ear (BT 2.1), pusztán technológiailag lehetetlen, hogy jobban szóljanak, de ez ne izgasson különösen, hogy egy pár éve elavult technológiát kapsz jócskán túlárazva.
Denon AH-MM200, Monster Inspiration ANC meg vezetékes... Köze nincs ehhez.
Sony MDR-1RBT rendben lenne, 2éves modell tud AptX-et, csak éppen 100e volt eddig, pár hete lett 70e, na meg nincs ANC, amúgy van ennek ANC-s verziója is, de az persze vezetékes.
-
Csapoati
nagyúr
Hagyd, itt mindenki szakértő a 7 ezres fejhallgatók alapján. Persze, hogy drága a cucc és sok embernek felesleges is, de annyira ócska kivetíteni a saját igényüket másokra... Mondjuk könnyebb egyből leszarozni, ez tény. Nekem sem kéne ennyiért, sőt fele ennyiért sem, de attól még másnak jó lehet.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
csapee
őstag
Vettem egy Level Overt 45e-ért edigital akcióban, így saját tapasztalat. Tényleg nagyon kell figyelni mikor van BT-n és mikor vezetékesen. Addig amíg nem hallgattad nem kellene véleményt mondani. Első blikkre tényleg piszok drágának tűnik az 5e Ft-os Piston 2 árához képest, de speciel az Overrel meg lehet hallgatni Jazzt is (a Piston meg arra tökéletesen alkalmatlan). Elég jól szűri a zajokat, telefonálni is lehet vele korrektül és az oldalán a touchpad-ot ennyiért sehol nem kapsz. Nincs akkora neve mint a régi motorosoknak de pont ezért szerintem nincs is túlárazva. Ha nem szánsz ennyit a mókára, tovább kell lépni mert ez tényleg nem rossz ajánlat (bár az Over árához elég közel van ami jobb vétel - főleg fél áron )
Csapee
-
balazsv
csendes tag
Hát egy pár ezressel drágábbért már sokkal jobbakat lehet kapni mint például a beats solo2 vagy a Sony MDR-1RBT... ár-érték arányban egy "jabra revo wireless 4.0" vagy akár egy "denon ah mm-200" sőt egy "SoundLink Bluetooth On-Ear" és ezek még nem rendelkeznek zajszűrő technológiával mégis nagy rá az esély hogy sokkal szebben szóljanak... Vagy például egy "monster Inspiration ANC" ami bár nem vezeték nélküli, de mégis aktív zajszűrős, és 2/3 annyiba kerül elég megfontolandó döntés hogy érdemes-e olyan márkájú fejhallgatót venni amelyik nem a éppen a hangtisztaságáról híres
-
*Mukeey*
addikt
Ez egy divat cucc inkább,mint komolyan vehető fejhallgató.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
vicze
félisten
Értem, tehát továbbra is, ha neked nem kell akkor senkinek ne kelljen... Logikus.
Eléggé kihangsúlyoztam hogy BT 3.0 és AptX(mert ezt tudja ez a füles), ami egy 24bit-es Flac-et is simán átvisz. Persze aki leragadt a BT 2.1-nél annak ok. Még 24bit-es audiót is átvisz, ezért is használja a Sony a HDAudio termékeihez.
Továbbra is várom az olcsóbb alternatívákat, hátha valaki mutat újat a BT 3.0+ANC vonalon.
-
törölt tag
válasz Jeanne d'Arc #21 üzenetére
monster beats màr rég nincs, de hasonló àrban azért azok jól szólnak
-
HaZse
őstag
Nem haragszok. Én anno megvettem a Trabant kategóriájú fület potom összegért.
Mikor kipróbáltam előtte elég gyatrának tituláltam, de mikor bekapcsoltam és kipróbáltam, akkor leesett az állam, hogy milyen jó hanjga va. Eléggé zárt, van benne magas és mély is.
Szóval az én mezei árkategóriámnak egy ilyen csamcsung füles nem ér ennyit. Ez max olyan 20k körüli árat lehetne beszedni.
A BT füles rész meg egy nagy parasztvakítás, mert a sztereo BT-nek megvan a maga átviteli maximális bitrátája. (szereo: 512kbps, mono 320 kbps)
Nem beszélve, hogy aki egy ekkora fejhallgatóval rohangál az utcán és abba beszél az szerintem egy kicsit furcsának néz ki. A másik, hogy az ilyen zárt fej és agybadugós füleseknél az ember jobban (hangosammab) beszél a partnerével telefonon.
Én direkt leveszem a fejemról és a telefont teszem a fülemhez. (Jó a saját fejhallgatómat nem is telefonnal használom, hanem kezelések alatt filmet nézek vele)
[ Szerkesztve ]
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
addikt
Monster beats aron van, kozben meg az se valami nagy szam...
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
vicze
félisten
Mert 'A' nem ugyanarra való mint 'B'. Tök mindegy mi a márka. Továbbra is azt rinyáljátok, hogy a Ferrarira nem kell ekét kötni, mert nem egy a földes úton, vagy, hogy a traktorral ne hajts az autópályára.
Csak hogy értsd: (ezek azonos/hasonló tulajdonságú fülesek)
Sennheiser MOMENTUM On-Ear Wireless: 350EUR (~120e)
AKG N60 NC: 70e (ANC, de vezetékes)
AKG K830BT: 70e (BT, de nincs ANC)
És még tudnák csomó félmegoldást beirkálni meg "nevesebb" gyártók egy kezemen megszámolható BT+ANC megoldását, de erősen 100e felett leszünk... De remélem megérthető, hogy maga a kategória geci drága tök mindegy ki gyártja.Nem a levegőbe pampogok, az utóbbi 6hónapban többször végigrágtam, a BT és ANC-s fülesek nem túl nagy választékát és 70e alatt kb. nem is létezik ez a kategória.
Ha neked ez a két tulajdonság nem kell akkor lapozol... Ha meg igen akkor lett egy úgy nem túl elszállt árú alternatíva, és a BT+ANC extrákért tényleg nem kér túl nagy felárat a Samsung a alap Level On 55-ös alap árához képest. -
helltp
aktív tag
Ezt úgy mondod mintha az emberek többsége bt technológiák alapján választana fülest a kishíjján 100k-s árkategóriában. És nem mellesleg sántít a példád. Ha a beyerdinamic vagy egy akg zenehallgatásra gyártja a fejhallgatóit akkor miért ne lehetne hasonlítani egy samsunghoz? Ezt a samsungot talán nem zenehallgatásra gyártották?
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
moleculez
veterán
Divatkacat, pariban van kb a Beats termékekkel. Játékot a játékboltból, fülest meg Audio gyártótól veszek.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
szupermacs
veterán
válasz pulutodurumo #11 üzenetére
Mondjuk nekem a 17K-s Sony is bőven elég (bár az nem BT).
-
pulutodurumo
addikt
válasz szupermacs #10 üzenetére
Még nem hallgattam őket, de nem számítanék túl sok jóra a többiek véleménye alapján.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
szupermacs
veterán
válasz pulutodurumo #8 üzenetére
Skullcandy mennyire gyenge ahhoz képest? Abból vannak vezeték nélküliek.
-
vicze
félisten
Kérdezek egy tök egyszerűt...
Mutass sokkal olcsóbb BT 3.0-ás Apt-X-et tudó, ANC-vel rendelkező fülest! Tök egyszerű feladat. (Persze ha tudnád, hogy a kettő kombinációja olyan mint a fehér holló talán nem menne a pampogás...)
A felsorolt cégek egyike se gyárt ilyet és soha nem is fog, mert NEM az a kategória. Te meg elkezdesz F1-es autót terepjáróhoz hasonlítani. -
vicze
félisten
Már megbocsáss, de Trabantot is hasonlíthatsz egy Audihoz, csak értelme nem lesz...
Nem egy kategóriáról beszélgetünk.A cikkhez:
BT-s headseteknél, meg úgy általánosan, érdemes lenne megemlíteni, hogy a telefonálási minőség milyen. Tehát, hogy mennyire szűri a zajokat, mennyire jó a beszédminőség vele. Ez sajnos tapasztalton szerint elég nagy hátulütőjük és ezen buknak el leginkább az ilyen fülesek, ha telefonálásra is használni akarja az ember.MDR1-ADAC: Vezetékes, nincs ANC.
Sennheiser MM 500-X: Nincs ANC, BT 2.1
Beats Solo2: On-ear, Nincs ANC, BT 2.1Annyira nem rossz ennek az ára. Mostanában ebben a kategóriában keresgéltem ezekkel a tulajdonságokkal, de akkor már inkább a BackBeat Pro az igazi ellenfél, és az tényleg olcsóbb, viszont ott nincs ANC szintén. Szóval nem olyan egyszerű ez.
-
Shyciii
veterán
válasz pulutodurumo #4 üzenetére
Azért azt tisztázzuk, hogy a Samsung füles, és fejlhallgatók terén sem nem nagy gyártó, se nem prémium terméket nem gyárt. A Samsung ezen két termék esetén egy neve nincs hiteltelen gyártó.
Ennyi pénzért időnként használtan ki lehet fogni Stax fülest is, ami olyan minőséget tud produkálni, hogy lehidal az ember. Jó kis elektrosztatikus füles. De ennyiért igen jó AKG-t, Grado-t, Beyedinamic-ot is lehet venni, ami szintén más kategória, mint egy Samsung. -
pulutodurumo
addikt
Sajnos már meg sem lepődtem az árán. Szomorú hogy el lehet játszani a mostani piaci helyzetben, hogy egy ilyen eszközt ilyen árcédulával látnak el. Értem én hogy nagy gyártó prémium terméke, de akkor is...
Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ha kéne, inkább vennék valami "nevenincs" kínait negyed - ötöd ennyiért, annyival úgy sem rosszabb."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
margithid
veterán
Soha nem értettem ezt a vezetéknélküliséget. Kinek fontos ez, főleg ha minőségi zenehallgatásról van szó?
Ennyiért veszek vezetékesből egy Shure SRH840-est, ami kb egy más dimenzió ehhez képest.
Ja és mellesleg marad még a zsebemben 20000 Forint -
HaZse
őstag
Ez baromi drága és "csak" egy samsung.
Én kb. háromnegyed éve vettem egy op3n dott fülest. Az csak 7 ezer volt, de ahhoz nem kellett külön szoft, hogy a hangerőt tudjuk állítani. (Emiatt a samsung nem használható WP telefookhoz, ami durva)
Az enyémen ezeket mind a fülesen elhelyezett vezérlőgombokkal lehet állítani. Sőt ha 3.5mm-es kábelt dugok bele, akkor automatikusan kikapcsol a vezeték nélküli (bluetooth) rész és így lesz belőle egy mezei füles, amit még össze is lehet hajtani.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
szupermacs
veterán
Ennyiért? Nem semmi ára van. Megéri ez? Mondjuk talán lesz olyan akinek ez is megnyitja a szívcsakráját és megveszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest