Hirdetés

Samsung Level On Wireless Pro bemutató

Hirdetés

Bevezető, külső

Már egy év telt el azóta, hogy leteszteltük a Samsung fül- és fejhallgató palettáját, de egyelőre még csak a sorozat középső tagja, a Level On frissült, a többiről még nem ejtett szót a gyártó: elképzelhető, hogy ezek is tovább fognak fejlődni, a legkisebb példányra ez mindenképpen ráfér. A Level On személyében alapvetően jó eszközt ismertünk meg, külsejét tekintve minőségi anyaghasználat, kiváló összeszerelési minőség, kellemes hangkép, magas ár, de viszonylag gyenge részletezőképesség, illetve magasabb hangerőnél fájdalmasan sok basszus jellemezte.

Samsung Level On Wireless Pro bemutató
[+]

Az elődöt még a végleges csomagolásban kaptuk meg, az utód viszont csak egy sima buborékos fóliában látott el szerkesztőségünkbe, így a dobozról, illetve a tartozékokról nem tudunk beszámolni, az viszont már elsőre feltűnt, hogy az eszköz aljára került egy bekapcsoló csúszka: bizony, az új Level On már nem köti úgy a felhasználót a forráshoz, mint az előd, hanem képes vezeték nélkül kapcsolódni a mobilhoz, ennek megfelelően pedig akkumulátor és erősítő is van benne. Ez a procedúra egyértelmű tömegnövekedéssel járt, az új modell 238 grammot nyom, a méretei viszont nagyjából a régiek maradtak.

Samsung Level On Wireless Pro bemutató
[+]

Külsejét tekintve gyakorlatilag semmit nem változott a fejhallgató: borítása mindenhol jó minőségű, kellemes tapintású műanyag, a fejpánton és a párnákon lévő műbőr rugalmas, hosszútávon is kényelmes, a zsanérok is masszívak, zajmentesek (továbbra is összecsukható az eszköz). A tesztidőszak alatt sokan felpróbálták a kütyüt, nagyjából mindenkinek az volt a véleménye, hogy kényelmes darabról beszélünk, mi több órányi hallgatás után is meg tudjuk ezt erősíteni: a szorítóereje szinte elenyésző, jól ül a fejen, egyedül a külvilág felé ad kicsit több zajt a konkurenseinél.

A fejhallgatón megmaradt az AUX bemenet, tehát 3,5 milliméteres jack csatlakozó továbbra is rendelkezésünkre áll a kábel csatlakoztatásához, de mi természetesen Bluetooth-szal próbálkoztunk, hiszen a típus esetén ez számít újdonságnak.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés