Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
PEPE85
senior tag
Hello Bog
Végigolvastam a cikket és az összes hozzászólást, de bennem is felmerült egy-két kérdés, az egyik amit laplasz is kérdez, létezik hozzá olyan kábel aminek a vége HDMI? Ha igen, akkor hogy és mit lehet HD minőségben nézni, elbírja a telefon? 1080p-s mkv-t biztos vagyok benne nem tud lejátszani, de 720p-vel elboldogul?
Írtad, hogy minden benne van, DVB-T-t ritkán, de DVB-H-t szoktak rakni az új mobilokba, itthon még nem nagyon van mit nézni, de külföldi utaim során hasznos lenne.
A 12 megapixeles kamerát én is túlzásnak érzem, 8 bőven elég.
Ha lesz rá IGO, akkor akár még itthon is népszerű lehet, a magyarok többsége azt szereti, használja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)