Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti567
aktív tag
Feltettem a Ovi maps-ot a telómra!
Jobbnak néz ki mind a garmin, tisztább és gyorsabb is, csak az zavar hogy navigálás közben nem lehet a térképet huzigálni, hogy megnézzem mi lesz előttem, merre akar vinni!
Ha ezt probálom (rányomok a térképre), előjön hogy milyen nézetba akarok navigálni 2D,3D, vagy útvonal áttekintése! Azt gondoltam hogy az utvonal áttekintésében lehet, de ott is csak mutatja az egész utvonalat messziről és nagyítani meg kicsinyíteni engedi, de a térképet ott se tudom huzigáni hogy megnézzem arrébb mi van, ráközelíteni se tudok csak 1 pontra!
Hogy lehet úgy hogy navigálás közben is tudjam a térképet nézegetni mint a térkép módban (amikor nem navigál)???????A Ndrive jobb mint ez?
Köszi
-
llll
senior tag
-
llll
senior tag
nálatok is előfordul, hogy a memkarit nem mindíg érzékeli a behelyezés után?
Soha többet DPD!
-
-
Bdanyy
addikt
Kicsit visszatérve a gps-es témához. Én még tavaly nyáron használtam a sygicet n95-ön, ott tökéletes volt mind magyarországon, mind külföldön, ráadásul a kilépésen kívül mindegyik naviprogramnál gyorsabban tervezett, nem volt hiba sem az útvonalban.
Garmin elég lassú, azonkívül még csak a nokia mapset tettem fel az viszont méglassabbnak tűnt, illetve elég fura helyre pozicionált be, de lehet az csak a műholdakra való rálátás miatt volt, bár agps meg minden bekapcsolva samsung lbsből is frissítettem.
Jelenleg mióta az új rom van fent azóta nem telepítettem még semmit sem fel, de majd lehet kipróbálom én is az ndriveot, illetve a sygicet i8910-en is, aztán majd megírom a tapasztalataimat.
Mivel belföldön használom és van egy kisebb netcsomagom ami elég google mapshez, ezért azzal is meg vagyok elégedve, általában gyalogosan használom úgyis.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Obolony
senior tag
válasz Peti567 #6559 üzenetére
Hát nekem pedig navigálás közzben nem lehet huzigálni....
Hát nekem akkor is lehet(ne) de nem szoktam
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Bdanyy
addikt
-
Tanbá-apó
tag
Figyelem!
Új 9.3.15 Ndrive, ezúttal tökéletesen működik i8910en, nem lép ki folyton mint a 9.3.14es! a térkép első osztályú, hisz tm-es, és állítólag áprilisban jön egy új frissítés! Nagyon jó lett így az új Ndrive, főként h végre van automatikus éjszakai módÍ!!! Sygic 8as nálam nagyon érzékeny a kijelzőre, autóban használva állandóan forgatná a kijelzőt ami szinbte élvezhetetlenné teszi. És hát a térképe még nem az igazi, bár már nem TA, hanem NT, így lassan közelít a TM.hez!
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
llll
senior tag
válasz Peti567 #6559 üzenetére
bocsi, az ndrive-ra értettem, hogy abban huzigálható a térkép navigálás közben is...
talán a google maps is tud navigálni 2 cím között
legalábbis azt olvastam róla, hogy vmi módon tudja használni az is a beépített gps-vevőt
bár gondolom az utak rendűségéről, egyirányú utcákról, hasonlókról annak gőze sincs, sztem eccerűen csak elvezet A-ból B-be a rendelkezésére álló úthálózaton tökön-paszulyon keresztül...
de közelebbit nem tudok róla, mert még nem próbáltam ezt a funkcióját
(ha úgy alakulna, akkor már inkább vmelyik navi programmal navigálnék, az nincs meglőve net nélkül...)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
tele atlasos térképekhez van némi 3D is, akinek az hiányzik a boldogságához
de sztem ennél fontosabb, hogy részletes legyen az a térkép
ez pedig a top map
(még mindíg Mo-ról beszélek)
és természetesen feltehetők egymás mellé is és simán lehet váltogatni köztük a menüben
nem kell trükközni a fájlok elnevezésével, mint a garminnál[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
Legi5
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit régebben írtam egy olyan "hibát", hogy megjelennek ilyen törölhetetlen fájlok a Galériában..
Memóriakártya nincs, gyári magyar szoftver.
Opera Mobile, Skyfire, AccuWeather, TowerTraps, Fring van csak telepítve, de így is előjön a probléma. (nem hiszem, hogy az egyik program okozná)
Az lenne a kérdésem, hogy ez a fajta probléma vajon hardveres vagy szoftveres?Illetve: A gyári magyar szoftver frissíthető már PC stúdión keresztül vagy még nem?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Legi5
csendes tag
Köszönöm a válszt Qasi!
És még csak jelenleg nem lehet vagy majd később sem lehet onnan frissíteni? -
Quasi_modo
nagyúr
Igéret van, de hát az....
Én is már arra hajlok, hogy inkább meg fogom csinálni a flash-t itthon. Eddig tartottam magam ahhoz, hogy majd hivatalosan, de hát a hivalos frissítés nem akar ideérni. Akkor ugye itt látszana a készülékünk.
Minden esetre ha végre bootloader módba tudom kapcsolni a mobilt (jelenleg nem megy a hangerő fel gomb), akkor megy fel a magyar nyelvű poland rom.valami
-
Legi5
csendes tag
Aha, értem..
De az új magyar rom már megjelent nem?
Vagy az csak valami kiszivárogtatott? -
NÓPARA
aktív tag
válasz Quasi_modo #6572 üzenetére
Hali Quasi!
Én még várok kb egy hónapot. Hátha meggondolják a dolgot a Samsung. Filmet melyik progival lehet konvertálni erre a telóra hogy jó is legyen? Ja és ha lehet magyar nyelvű lehetne a progi.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
Angel78
aktív tag
Bukest ROM-ot feltette itt valaki? Tapasztalat róla?
„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
Obolony
senior tag
esetleg ha venned a faradtsagot es az utolso par hozzaszolast visszaolvasnad, akkor pont tegnap irtam erre le a valaszt, es linkeltem gazdagon....
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
horby4
csendes tag
Már 2 napja próbáloma JbakTaskman-t életre kelteni, de nincs rajta menü csak "Say Hey!" felirat.
Próbáltam töröltem az ini fájlt, a legújabb R13 verzió van fent, de nem jutok elöbbre (ezt találtam a gugliban).
Már minden patch-t felraktam.
Nem ment HX 2.11-el és most Bukest rom-val sem.
Ötlet esetleg? -
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Tervezem egy i8910 beszerzését. Első körben a 16 GB-os Golden editionből a luxury brownt néztem ki. Azt még nem tudom, hol lehet kapni, esetleg erre szívesen kapnék javaslatot. De a fő kérdés! Akinek van ilyen, mit tapasztalt a kopás tekintetében (ház, gombok)? Várom a fekete kivitellel kapcsolatos észrevételeket is!
Köszi!
-
Obolony
senior tag
-
Obolony
senior tag
válasz chipi-85 #6589 üzenetére
van meg vagy masik 40 talalat en csak az elsot betettem lustaság félegészség
A fekete (8gb) gyonyoru allapotban van, remelem sokaig igy is marad Szivesen cserelnem amugy egy aranyra (16gb) Minden megoldas erdekel...
[ Szerkesztve ]
-
Obolony
senior tag
válasz Quasi_modo #6591 üzenetére
rossz vagy de nekem tényleg nagyon bejön az arany
-
llll
senior tag
válasz Quasi_modo #6568 üzenetére
főleg teleatlasost (ndrive, sygic)
és némi navteqet is anno a nokia maps révén
és csak itthon
...elismerem ez az előítéletem egy másfél évvel ezelőtti(!) mobilarénás íráson alapul
("Milyen navit vegyek?")
azóta biztosan öles léptekkel próbálta behozni a Mo-i lemaradását a TA is
de akkor még komplett útszakaszok hiányoztak itthon a térképükről...
egyébként tulképpen nem sokat navigálok, mert a hétköznapokban nem létkérdés számomra
(de amikor kell, akkor nagyon kell)
úgyhogy igazándiból személyes, negatívnak mondható tapasztalatom csak egy van idáig:
vidékről ferihegyre menet, leggyorsabb útvonal beállítással a garmin (top map) az utolsó pillanatig az M0-n vitt, a sygic (teleatlas) pedig levitt vecsésre
véleményem szerint ez egy teljesen fölösleges kunkor volt és szintén leggyorsabb beállítással kicsit érthetetlen is
de végül is célhoz vitt az is
plusz a TA még nem ismer néhány körforgalmat, de természetesen ezzel is simán lehet együtt élni
és az egyéb szolgáltatásokkal (sávinfó, útjező táblák, nem darabos szöveg) biza azt kell mondjam, hogy miután annak leálltak a fejlesztésével, hamarabb állva hagyta/hagyták szegény garmint, mint ahogy én saccoltam
utóbbinak lassan már csak a turista térképes lehetőség jelent még egyáltalán vmi létjogosultságot
...amit személy szerint kicsit azért sajnálok, mert a garmin volt az első navi, amivel közelebbről is megismerkedtem és az első pillanattól kezdve nagyon stabilnak, nagyon megbízhatónak ismertem meg, úgyhogy a szívemhez nőtt
de hát ilyenek a farkastörvények[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
válasz muveszur #6577 üzenetére
az üzemidős tapasztalatokra én is kíváncsi lennék
talán érdekel vkit:
az új lengyel rommal békénhagyós üzemmódban nekem elvegetált 5-6 napig
ez takar naponta néhány rövid beszélgetést, némi nyomkodást, telepítgetést, fényképező próbálgatást és éjjel-nappali bekapcsolt állapotot természetesen
a régi magyar rommal uezt olyan 3 és fél napig bírta
(és persze tudom annyit használni, hogy estére most is lemerüljön, tehát irreális elvárásai azért senkinek ne legyenek)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
chipi-85
senior tag
válasz Quasi_modo #6598 üzenetére
Hogy a P***ába tudtok 5 napot produkálni??
Nekem eredeti magyarral, meg az újabb magyarral is max 2 nap!
Éjjel kikapcs, napi 5-6 sms, 20-30 perc telefonálás, meg max 30 perc net! -
chipi-85
senior tag
Most rakom fel a Bukest féle KNBS2-t!
Kérnék mindenkitől egy imát, hogy rendben történjen meg a Flash-elés!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Ez a mondat angolul?
- Projektor topic
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- RC modell földön, vízen, levegőben
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?