- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz muveszur #6850 üzenetére
Én azt ajánlom, hogy a témákat a C:\-re telepítsd. Ha az E:\-re tennéd, Táróhely USB csatlakozás közben nem lenne elérhető, és visszaállna a gyárira.
Viszont a csatlakozás bontása után visszaáll a beállított témára. Tehát helytakarékosságilag mégis csak sokkal jobb az E-re telepíteni. Szép is volna ha annyi téma ahány nálam fenn van, mind a C-n lenne.[ Szerkesztve ]
valami
-
phaet0n
tag
válasz Quasi_modo #6852 üzenetére
Viszont az éppen aktív témának ildomos a C:\-n lenni, mert az elvileg jót tesz mind az üzemidőnek, mind pedig a telefon sebességének. Legalábbis én így olvastam, aztán, hogy ennek mennyi valóságalapja van, azt nem tudom.
-
muveszur
addikt
Érdekes, nálam tökéletesen elnavigált....
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Van erre a telóra készült Angol-Magyar fordító program?
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
muveszur
addikt
-
Bdanyy
addikt
Itt is elég jó szótárak vannak amúgy.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Peti567
aktív tag
A galéria- képek és videók menüben a fényképezett képeimen kívül van egy csomó ismeretlen fájl! Kis ikonok, labda, kocsi ... + sok ikon amit nem tud megjeleníteni ilyen kis hangjegy szerű ikonja van! Mik ezek, valami alkalmazás miatt van gondolom...
Törölgessem ki mindet egyenként, elég dühítő?![ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz Peti567 #6864 üzenetére
Szia!
A kis ikonok valószínűleg valamelyik navigációs programod elemei... A blogomon olvashatsz róla, hogy hogyan zárhatod ki őket.
A fájlok, amiket nem tudsz megnyitni, azért keletkeztek, mert olyan memóriakártyát tettél bele, ami volt már Nokia telefonban. Ezeket törölni sem tudod. Hard Reset tuti, hogy segít, de a Galéria cache-ét törölve is el kell tűnniük onnan.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz Quasi_modo #6867 üzenetére
Hali!
Van rá garancia és nálam van a papír is.SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz muveszur #6869 üzenetére
Elképzelhető az is ehhez nem értek. Mikor meghozta a futár utána felhívtam a boltot és azt mondták hogy ha valami gondja van oda vigyem vissza. Írtam is Neked hogy mely firmware van rajta a teló szerint. A "flashelés"-en értsem azt hogy a blogodon lévő romok közül fel lehetne már tenni bármelyiket? Bocsi ha hüleséget kérdezek?
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Én is a nulláról kezdem a dolgot. Nekem viszont az lenne a jó ha valaki "fogna a kezem" és ugy indulnák neki ily dolgokhoz. Na meg az illető is szemrevételezne a telóm hogy mi van rajta.Én nem vagyok egy vállalkozó szellem sajna.
De köszi a biztatást!SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
phaet0n
tag
Hát, ha probléma esetén a boltba kell vinni, akkor jól gondolta Quasi, és tényleg nem gyári garis. Bár én ettől annyira nem lennék elkeseredve, mert nem valószínű, hogy olyan sokszor lenne vele gond, hogy zavarhatna, hogy a boltba kell vinni. (én pl. garancia nélkül vettem, de már amúgy is lassan kifutok az egy évből, és nem volt vele gond... "kop-kop-kop")
-
muveszur
addikt
Én úgy értettem, hogy a bolt flashelte tuti a telefont már egyszer legalább. Úgy került rá a magyar nyelv több, mint valószínű. (Kivéve ha Lengyelországból vagy Bulgáriából hozták be).
Nem akarlak én bíztatni a flashelésre, de az biztos, hogy a legújabbak már nagyon tuti kis firmwarek.
Én meg nem emlékezhetek mindenre, hogy ki mit írt nekem PÜ-ben. Naponta több is jön ilyen célból.
-
NÓPARA
aktív tag
-
NÓPARA
aktív tag
válasz muveszur #6875 üzenetére
Biztos hogy a bolt csinált valamit vele.Az meg hogy mely országból való nem tudom mert a teló hátulján Korea van. De ez a gyártás helye szerintem.Olvasom is a hozzászólásod és elismerően nyilatkozol bizonyos firmwarekről. Köszönjük a többi társam nevében a megosztott érveidről és tapasztalataidról.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz muveszur #6879 üzenetére
Kb. egy hónapos a telcsim ez még új naon. Majd ha bátorság már lesz hozzá akkor megejtem a firmware cserét. Inkább ismerkedés és tudjam hogy mi micsoda és hol található. De várnék a Samsung kiadásra de az lehet hogy hiába? Pc Suiton frissíteném ez lenne számomra a legegyszerűbb megoldás.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
horby4
csendes tag
Hali!
Valami néha rendszer üzeneteket ír ki angolul (pl.:startup completed), a jobb felső sarokba.
Számokat pedig mindig, amikor programot indítok vagy feloldom a billentyűzárat (mintha FPS lenne).
Nincs véletenül ötletetek, hogy mi lehet az?
Vagy marad a programok szisztematikus törlése (esetleg flash) ha már tényleg zavar.
Előre is kösz a segítséget. -
VIBO
őstag
sziasztok
most tervezem, hogy veszek egy ilyen cuccot
használtan kicsit kopottan meg tudom yo árban szereznicsak a kérdésem az lenne hogy mikre kell figyelni, mielőtt megveszem
köfi
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
user137
őstag
urak, tud az i8910HD olyat, mint az S60 Nokiák, h az egyik gombot hosszan nyomva "voice commands" részre ugorva felismeri a magyarul belemondott neveket (tehát kovács lászló, és nem "koveksz leszlo")?
-
muveszur
addikt
Én megnézném, hogy a telefon mennyire sérült, kijelzőn, kamera lencséjén van-e karc.
Nagyon lestrapált telefon nem vennék.Aztán meg kellene nézni, hogy milyen firmware van rajta (*#0000#). Lehet, hogy valami agyongubancolt főzött ROM, ami esetleg kárt tett a telefonban, de ennek esélye kb 0%.
A *#0*# kóddal be tudsz lépni a teszt menübe, és minden hardveregység működését le tudod ellenőrizni, a kijelzőtől kezdve a digitális iránytűn át a távolságérzékelő szenzorig.
Utoljára pedig megnézném, hogy összesen mennyit telefonáltak vele: *#92702689#
-
Obolony
senior tag
válasz user137 #6887 üzenetére
nemigen értem a kérdés kötekedő volt-e. természetesen nem tudja. az általad említett nokia s60-as készülékek tudnak ilyen képet produkálni? esetleg 5 mp alatt GPS jelet fogni?
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
user137
őstag
válasz Obolony #6889 üzenetére
nem kötekedni akarok, egy funkciót keresek. sokszor használom ezt a dolgot és rendkívül hasznos bárkit felhívni egyetlen gombnyomás nélkül (na jó, egyetlen gombnyomással), programokat indítani, BT-t, WLAN-t be/kikapcsolni.
nyilván belsős kooperáció, de a nokia kihangosítók tudják ezt a nokia telókkal, a telefon a csomagtartóban is lehet közben.
a "say caller name" c. feature is hiányzik?
-
Tanbá-apó
tag
nálam is visszatérő hiba,ezért írók es mert speciel nálam nincs ez az err nevű progi az alkalmazáskezelőben, pedig külföldi fórumokon is ezt írják. Nos, c meghajtón , mondjuk xplore fájlkezelővel a keresővel keress rá az err nevű fájlra úgy hogy pl err* írsz a keresőbe, a kiterjesztése most nem emlékszem. Ha megvan (lehet hogy lesz több hasonló nevű fájl, pl az operamobilenak is van ilyesmi). Az err nevű fajlt töröld, restart es kész is. Valamelyik progi hibásan lett megírva es viszi magával ezt a fejlesztői alkalmazást. De így meg lehet tőle szabadulni. :-)
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
-
VIBO
őstag
tud ez a tella olyat hogy wifi routerként üzemel?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest