Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
sauser
tag
válasz Quasi_modo #7896 üzenetére
Igen feltelepitettem(ez 1 sys fájl),és androidként működik a telefon.Minden funkciója tökéletes.Tökéletesen meg van a XEJD1 gyári rom mellett.
-
Wartburg
csendes tag
Sziasztok!tudnátok segíteni abban,hogy hol tudnék jó áron,garanciás I8910 Hd-t venni?Egyszer volt pár napig nálam egy és nagyon megtettszett.Az első érintős teló volt ami bevált de mégis az akkori állandó E71 mellett maradtam,bár azóta is hiányzik.
-
Wartburg
csendes tag
Vibo neked megvan még?mit lehet róla tudni?
-
VIBO
őstag
válasz Wartburg #7909 üzenetére
ment egy privi
szal ti mit javasoltok, hogy ha felteszek uj romot de minél több dolgot szeretnék lementeni a tellárol akkor mivel, hogy csináljam?
posscb: müködik amit irtál amuugy. a stream link
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
k.
őstag
Ma megvettük apunak a Satiot úgyhogy összemértem vele. Nagyon bejön a satio, a kezdeti hülyeségek nincsenek már benne szoftveresen. A kijelző gyengébb viszont a könyebb súly ezt ellensúlyozza.
Premium pack egyébként és 80ért kitúnű vétel volt(a 80 valami misztikus lehet nálunk, a HD is ennyibe "fájt".) -
k.
őstag
válasz muveszur #7914 üzenetére
Hát szerintem jah. Úgyértem a maga nemében-mint tft- nagyon szép tehát, mindennapi használat során nem tűnik fel-nem érezném hiányát az amolednek- de azért mégsem az. Cserébe könnyű, sokaknak pont emiatt tetszett meg. A HD pedig nagyobb "szebb kijelzős de nehezebb is.
Szóval mind1 a lényeg az hogy a telefon kurtajó. Azért örülök-mint Sony fan- hogy végre az SE is kezd magára találni. -
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Internet csatlakozási gondjaimmal fordulok hozzátok:
Bármilyen netes alkalmazást (fring,opera,gyári böngésző) indítok el a telón, csak kapcsolódik, csak kapcsolódik és így tovább és kb 10-20. nekifutásra sikerül a kapcsolódás, ill az oldal betöltése...
Saját router-emmel próbálkozom, a többi pc simán kapcsolódik, a net 4megás, tehát nem a sebességgel van a gond.Ja és próbáltam már azt is, hogy levettem a jelszót ill ráraktam a router-emre...
Miért nem tudok csatlakozni a routeremre csak 100-adjára??? -
Rotor82
aktív tag
Még annyit elfelejtettem, hogy ha a gyári böngészővel kezdek kapcsolódni, akkor leelenőrzi hogy jó-e a kapcsolat és ki is írja, hogy internet kapcsolat elérhető. Ám amikor már tölti az oldalt, néhány másodperc múlva az a hibaüzi jön, hogy "az átjáró nem válszol"! Mi lehet a gond?
-
electrocarlo
csendes tag
Üdv! uj vagyok itt. Nekem is van már pár hónapja egy i8910 esem. Ki szokott néha kapcsolni illetve lefagyni is, meg sokszor nem cseng ki. Frissíteni szeretném illetve uj rendszert dobni rá, de tök láma vagyok hozzá. Szerintetek merre induljak neki?
-
muveszur
addikt
válasz electrocarlo #7921 üzenetére
Hivatalosan nem lehet frissíteni, így PC Studion keresztül nem lehet.
Egyedül a flashelés van, ami teljes ROM cserével jár.
Olvasgasd a blogomat (aláírás), illetve ott részletesen le van írva a flashelés menete, illetve a fontosabb ROM-okról minden információ.Persze nem kell egyből flashelni, előtte egy Hard Resettel is helyrehozható lenne a telefon. Bár az első szoftver óta rengeteget fejlődött a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
horby4
csendes tag
Szeretnem a romot frissiteni, de bizonytalan vagyok, hogy melyik miben nyujt tobbet. Aki mar tesztelte Faenil, Liamstear es Bukest legujabb muveit meg tudna mondani, hogy mi a legfobb kulonbseg koztuk es melyiknek a legjobb az akku ideje?
Egy osszehasonlito tablazat mar orom es bodogsag lenne :-))
Kosz. -
muveszur
addikt
Én jelen pillanatban Faenil n2o3-ját használom, és rendkívüli tekintetben meg vagyok vele elégedve...Sajnos az akkuról nincsenek tapasztalataim. Olyanannyira elégedett vagyok most, hogy szeretném megtartani ezt végső ROM-nak, ami tőlem ez hatalmas szó a sok-sok flashelés után.
-
Tanbá-apó
tag
Most én is faenil n2o3-ját használom, előtte az n2o2 volt fent. Azt is imádtam, de az n2o3 az valami tökély!!! Minden benne van ami nekem kell, és most h ujra van dictionary, smart search, mozgásérzékelős zene és video vezérlés, nem is nagyon hiszem hogy ennél többet adhatna nekem egy fw! Szóval művészúr kedves barátom véleményét osztom: végre egy symbi3-ig esélyes rom a palettán!
)
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
-
k.
őstag
válasz Quasi_modo #7928 üzenetére
Tévedés. A satio SEM függő
Jót bizniceltem
(horvát csomag lehet a cucc egyébként.. de teljesen magyar meg minden).[ Szerkesztve ]
-
-
muveszur
addikt
A legjobb progi erre a célra a PhoneTorch alkalmazás...Ez a legegyszerűbb, illetve van olyan funkciója, hogy indítás után automatikusan bekapcsol a LED. Készítettem hozzá widgetet (igen, hamarabb, mint Joker , jóval hamarabb) amivel a főképernyőről egyből indítható, és az automata funkcióval be is kapcsol a LED.
A widgetet itt tudod letölteni, a PhoneTorchoz linket nem adok itt: [link] -
Quasi_modo
nagyúr
muveszur Válasz ment.
k. Nálam nem csak az ár dominál, hanem a normális garancia is. Sohasem lehessen tudni.[ Szerkesztve ]
valami
-
Angel78
aktív tag
Helló mindenki
Kis segítséget kérnék. Mi az oka hogy a telóra felmásolt zenéket, legyen az a memóriakártyán vagy teló memórián a zenetár nem látja? Sem mint össz zene, előadó usw.
thx
„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
Tanbá-apó
tag
Szassztok skacok!
Faenil oldalán az "Updated versions" bejegyzés 74 hszében kifejtettem faenil doktornak h mi is a mi országos gondunk a Szabó Csabával! Elsőre azt hitte csak nálam van gond, mert nála olasz nyelvnél működik. Írtam neki hogy mindenki szeretné ezt a gondot kipipálni, de kéne még pár támogató ember, aki esetleg beszáll a kérésbe.
Köcce !
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
BitiOne
tag
Srácok a gyári témákat lehet külön telepíteni (letölteni valahonnan)?
//=// (( )) (( )) //-\\ //=//
-
Hetkó
csendes tag
Helló
muveszur
az volna a kérdésem hozzád,hogy a 7938-as hozzászólásodban a link alol letöltöm a wgt. widgeteket és azokat hova kell rakni a telóba??Köszi
[ Szerkesztve ]
Dr.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest