- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy telefont / emailt megér, szerintem futárral is el tudjátok juttatni hozzájuk.
Nekem kétszer volt gond TMX-el (a mostanit itt topikba vissza tudod keresni), egy nagyon kicsi karc miatt (a zsanéron) nem akarták gariztatni, az oktogon szerviz szó nélkül javította. (tesóm Bp.-en lakik, így nekem ilyen szempontból könnyebb dolgom volt.)A storeok a TMX-nek küldik, mert ők a szerződött partner, de az oktogonnál ha minden igaz helyben javítanak.
-
guriga1234
addikt
A nejemnél is ez volt. Ugyanez a feketeség középen. A szervizben elhajtották, pedig garis, 170kHUF-ért javították volna meg. Inkább vett egy új, nem hajlítós telefont. A családban van még két hajlítós (flip és fold), de már ott is kezdenek előjönni a problémák. Nekem soha nem kéne ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest