-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhorvath
aktív tag
válasz
szabi9811 #2649 üzenetére
Szia!
Én a következőt csináltam.
1, Biztonsági mentés az óráról.
2, Gyári visszaállítás.
3, Samsung fiókba bejelentkezés, alkalmazások automatikus frissítésének kikapcsolása.
4, Az órán a BT kikapcsolása.
5, Az órán wifi csatlakozás.
6, Az árán belépés a Store-ba. Ott 3 pötty -> saját alkalmazások -> S-Health -> frissítés
7, BT visszakapcsolás, telefonhoz kapcsolódás.
8, Biztonsági mentésből visszaállítás (S-Health elől pipa kivesz).
9, Örülés.Lehet, hogy lányos zavarában kiírja először a Store, hogy van elérhető frissítés, de beléptem, és semmihez nem volt. Utána már nem is írta ki.
-
taranis
addikt
válasz
szabi9811 #2418 üzenetére
Én is most frissítettem már One UI-s watchra az S-Healthet, és gond nélkül települt. Nagyon remélem, hogy a pulzusmérést javították, nekem pont a hétvégén volt egy futóversenyem, és botrányosan félremért, pedig jól volt felhelyezve az óra. Nem pontatlanságról beszélek, hanem mondjuk 170 helyett 130.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest