- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoJoe
senior tag
válasz
anonymus89 #1072 üzenetére
Ne viccelj, élveztem
Szimplán csak másra használjuk. -
GeoJoe
senior tag
válasz
anonymus89 #1068 üzenetére
Felkeltette az érdeklődésemet amit írtál, így a mai napra azt terveztem, hogy megyek két rövid kört és összehasonlítom az appokat. Sajnos rossz vége lett, almát a körtével.
Az órán lévő összes értesítést kikapcsoltam, az alap programokon felül csak a health monitor van telepítve.
A túra üzemmódot az órán indítottam, alábbiak az eredmények:
[kép] [kép]
Ebből látszik, hogy 13%-ot veszített 1 óra 14 perc alatt.Pihentem egyet, letöltöttem a Locus Pro-t (8.99 GBP) aztán nekiálltam a beállításainak. Már itt láttam, hogy ezt nem a Watch3-hoz találták ki, nem is tudnak kapcsolódni normálisan a szenzorok.
Az órán két opció található, egyiken egy térképet látsz a másikon pedig track-et tudsz rögzíteni. Itt jön a bukta. Persze, hogy keveset fogyaszt, mert ez a mobilodon fut, onnan vesz minden adatot - majd szinkronizál az óráddal néhanapján - de nem élőben látod az adatokat hanem késleltetéssel. Nem jöttem rá, hogy pontosan mi az intervallum. Természetesen az óra érzékelőiről sem gyűjt adatot így se pulzus se semmi.
A progi jó választás lehet ha Te nem szervezett túrákon veszel részt, hanem magadnak választasz útvonalat és itiner hiányában eltévednél (tartalmazza a magyar túraútvonalakat, jár a pont). Esetleg néhány adatot visszanézni a túra után. Egyébként elő is fizettem a legnagyobb csomagra (2.5 GBP / hó) de így is csak 5000 "csempét" enged offline térképre menteni naponta.
Igazából a gyári samsung és ennek az appnak a keveréke lenne a tökéletes de ilyet még nem találtam. (a helymeghatározás fusson a mobilon, legyen irányváltási és letérési figyelmeztetés az órán, live adatok, pulzus, esetleg info az előttem álló szakaszról és ne fogyasszon áramot
)
Szerencsére sikerült visszatéríteni a program árát
de köszönöm a tippet!
-
GeoJoe
senior tag
válasz
anonymus89 #1064 üzenetére
A beépített túraprogramot használva kb 5 óra -70%. Gondolom ő ezen felül max órának használja.
-
GeoJoe
senior tag
válasz
anonymus89 #1060 üzenetére
Üzemidőben ugyanaz a hulladék de ha tudod tölteni naponta szerintem jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged