Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
m@xsys
senior tag
piszok drága szerintem

-
Thome
veterán
válasz
Feri bácsi
üzenetére
Akkor ezért nem tolja a marketinget a Té.

-
Peterson_
addikt
Ez a "gyorsan menjünk, nehogy estig elkapkodják" kategória

-
joey04
titán
Én a 3GS megjelenésekor olvastam az iPhoen topikban, hogy brutális kaukciót kértek el több esetben is, nem volt tartozásuk pedig egyik szolgáltatónál sem. Sőt, üzletenként más és más összeget mondtak nekik. ha tényleg csak a listásoktól kérnék, az korrekt lenne. Bár nekik én úgy sem adnék el telefont...
Tőlem eddig nem kértek ilyet soha. Még akkor sem, amikor anno diákként vettem telefont. -
DiVaD
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Továbbá néznek még pár dolgot, de nem mondhatom el mit. - de könnyen kikövetkeztethető.

Amúgy emlékszem Vodánál vettem régen Motorola V3at... 40k volt előfizetéssel ott (t-nél 60 volt), vittem nekik 2 számlát, meg 20k kaukciót és kész....
Bár az is tény, hogy gáz az ilyen 40-80k kaukció... nyílván akkor ha még van annyid, akkor nem részletre vásárolsz náluk...
-
ForRedGlory
félisten
Ne haragudj, de min is csodálkozol???
Ha lenne a T-nél előfizetésed, akkor nem kéne letenni 80k-s előleget... Szerinted a T szeretetszolgálat? Van neki is nem kevés kockázata. az meg hogy 100k-t keresel... mindenki azt mond amit akar, nem fogja leellenőrizni senki, nem tudja.
A hitelképességi vizsgálat a következőből áll: lekérik a TSZA-t (telefonszolgáltatók adóslistája, olyan mint a bankoknál a BAR lista), és ha mondjuk a Vodánál vagy Telenornál "híred" van, akkor bizony kemény előleget kell fizetni. Továbbá néznek még pár dolgot, de nem mondhatom el mit. -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Csak az, hogy bemész hozzájuk 100x ezres fizuval, aláírnál náluk két évre és erre eléd raknak a részletfizetéses vásárló elé egy 40-80k-s kauciót.
-
Thome
veterán
Csessze már meg a Voda, inkább az iPhone4-et dobja már ki, ne az ilyen
szarságokat... -
Ááá egy ilyet függetleníteni, hiba megvenni szolgáltatónál. Eladáskor sokat zuhan az ára.
-
Szerintem mindkettőn. Az internetet tehát nem csak a 802.11b/g/n szabványú WiFi-n, hanem mobilhálózaton keresztül is elérhetjük.
Bár nem tudom a Vodafone internetes SIM-jei alkalmasak-e hangalapú átvitelre úgy, mint a T-Mobile hasonló SIM-jei, bár ez utóbbiak eléggé elrettentő áron...
Valamint: Jogosan merülhet fel a kérdés: telefonálni lehet vele? Igen, lehet, ám klasszikus "telefonhangszóró" nincs rajta, tehát vagy vezetékes/vezeték nélküli headsettel, vagy kihangosítva tudjuk használni(Dőlt betűs idézetek a cikkből!)
-
Rusi
senior tag
Mindkettőn. Mivel van benne SIM foglalat, így normál mobilhívásokat is lehet vele indítani vagy fogadni. Ellenben nem az arcunkhoz tartva lehet telefonálni (érdekes is lenne), hanem vezetékes vagy Bluetooth headset segítségével. A WiFi telefonálás meg csak program kérdése Androidnál.
-
csdm
senior tag
Ezzel GSM hálózaton keresztül lehet telefonálni, vagy wifin keresztül?
-
vendingo
veterán
Gondolom, ha előfizuval kapható, akkor függő is nem?
-
csab2
veterán
A Telenor meg egyszerűen szánalmas. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest