Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
okoska74
senior tag
válasz Gizmo94 #26549 üzenetére
Még nem próbáltam de a legközelebbi romoláskor kipróbálom. Majd beszámolok. De az biztos, hogy nem ma lesz. DL módba biztos, hogy berakja.
[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
válasz Gizmo94 #26552 üzenetére
Azért merészeltem írni , mert azt írtad, hogy nem egyformák.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
hurenzon
senior tag
tudtok valami jó bummert ajánlani?
-
Frozzy
őstag
válasz hurenzon #26567 üzenetére
Szia.
Bumpert tudsz keresni ebay.hu-n elég sok van. de szerintem felesleges a bumper.
ezt nézd meg én ezt rendeltem meg kb 20 perce. Nagyon jó minőségű nillkin tok.
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
zozyk
addikt
Hello
XXELL4-re is megcsinálom az átlátszó (25-100%) státuszbárt.
Viszont csinálnék 1 olyan verziót,ahol a lehúzott redőnyön ott virít egy samsung logó/felirat.
Legyetek oly kedvesek,nyomjatok már pár szavazatot,hogy milyen összeállításban kéritek...Kösz:zozyk
u.i:Holnap estig kéne szavazni,31.én nem akarok ilyenekkel foglalkozni...
[ Szerkesztve ]
-
hurenzon
senior tag
lehet visszamondom az S3-at, Elvileg februárban vagy ,márciúsban már megjelenik az S4, ami elég ütős lesz.
-
Laraxior
titán
válasz hurenzon #26571 üzenetére
Gondolod 2-3 hónap múlva megvásárolható lesz, amikor még annyit se mondtak a Samsungék hogy lesz-e egyáltalán S4....
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Devid_81
félisten
válasz hurenzon #26571 üzenetére
Bar biztosak lehetnenk ebben, hogy jon.
Ambar tudom, hogy nagyon igertek valamit, neten olvasni mar mindent, de tenyleg eleg friss meg az S3-as.
Ami miatt hamar johet a csere, az az, hogy vannak azert hibai a keszuleknek, es persze jelenleg mar nem is a legerosebb...csak kerdes ha ennyire megy a surgos a samu reszerol akkor megint mit kapunk......
-
zozyk
addikt
Redőnylogó nélküli átlátszó státuszbár verziók:
Eredeti SystemUICWM telepítős verziók,XXELL4-re!
[ Szerkesztve ]
-
hurenzon
senior tag
Valaki kötött már a T-mobile-nál készülékbiztosítást? vagy esetleg máshol???
tapasztalatok??? vélemények???
-
Mhalacka
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja én is galaxy s3 tulaj vagyok, de máris sajnos meghibásodott, az érintőképernyő nem működik, jobb alsó sarokba lilás sötétkék folt jelent meg nem tudjátok mitől lehet? vip phoneban lett vásárolva fekete modell, aki tud valami irjon! Nem lett le ejtve 1mm hajszálrepedés van az alsó sarokban a folt körül FÓLIA ALATT!! -
okoska74
senior tag
A Flashligh tet nem lehet valahogy beletenni az értesítési panelba?
-
Mhalacka
csendes tag
igen, bolti garis 12 hónap teljes + 12 hónap szoftver, ennyi pénzért remélem kicserélik megrémültem, h sokba fog fájni de hát semmit nem tettem tok minden van hozzá ők rakták rá.. hihetetlen
-
maxim01
aktív tag
A telepített alkalmazásaim között van egy Recipes 2000 program is. Én tuti nem telepítettem. Tudja valaki mi ez, vagy melyik app-hoz tartozhat?
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
Gabesz77
senior tag
-
ibenny
senior tag
-
delbarta
senior tag
Hátha érdekel valakit: Most 1$ a Plants vs. Zombies!
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
Mhalacka
csendes tag
nem, én vettem édesapám de 140 ért nem adnak rá hivatalos garit akkor nem tudok mit mondani gondolom őt nem tájékoztatták kellőképpen de befótozom, hátha valaki tud rá mondani valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 200 Pro - mobilportré
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic