- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alex devil
senior tag
válasz
taranis #17279 üzenetére
Nekem 20 órát még sosem bírt ki sztem
De én mindent folyamatosan szinkronizálok, wifi egész nap bekapcsolva a melóhelyen, az oda-vissza úton pedig mobilnet és zenehallgatás. Edig GB-vel is kb 40-50%-on voltam este 6ra. Remélem ettől olyan sokkal rosszabb már nem lehet
-
Roxkex
senior tag
válasz
taranis #17042 üzenetére
Igen van benne , ez a telefon most nem egy vödör vízbe esett bele hanem a hátlappal lefele tettem bele egy "kis" (kb teáskanálnyi ki öntött vízbe) így nem túl nagy esélye van hogy elérte az indikátor papírt ... minél több víz annál több esély, minél kevesebb víz annál kevesebb esély !
-
taranis
addikt
válasz
taranis #16843 üzenetére
Megvan!!! Legalábbis nálam. Mégis a startnál induló Viber service a ludas. Mivel a Vibert rendszeresen használom, így gőzöm sincs, hogy mit lehetne csinálni ezzel. Néha meg kell bippenteni valamivel az audio outot, ami rendszeres használatnál úgyis előfordul. Aki szintén letesztelné, nem elég kilőni a már futó Viber servicet, az kell, hogy bootnál el se induljon, szóval én ideiglenesen leszedtem a Vibert, de gondolom freeze is megteszi.
-
Logeeen
senior tag
válasz
taranis #16835 üzenetére
Érdekes dolog ez az 1013... Nekem is sokat eszik az akksiból...
Lehetséges a Cocore bizonyos kernelei okozzák a problémát?Amúgy a Mobilaréna fórumjához nincs valami segítő progi vagy opció, hogy pl a telefon értesítsen amikor a kiválasztott topicokban új hozzászólás érkezik? Mint a Tapatalkban... Biztosan ismeritek!
-
a510
aktív tag
-
taranis
addikt
válasz
taranis #16806 üzenetére
A media scan probléma úgy tűnik megjavult, a Picspeed Wallpapers nagyon masszívan cachel, a root explorer majdnem 10 percig törölte a kisképeket tartalmazó cachet. Úgy tűnik ezt időnként meg kell tenni annak, aki használja ezt a progit. Miután megtettem, a media scan pillanatok alatt lefut.
A 1013 process viszont töretlenül fut továbbra is, a telóindítástól kezdve odáig, amíg valami meg nem szólal. -
a510
aktív tag
válasz
taranis #16794 üzenetére
XDA - [Q] AudioOut_2 partial wakelock drains my battery A végén a következőket találtam:
"It is due to any app that uses audio. To shortlist it is generally in apps that use audio and continue running in background.
The only solution is to kill all apps before letting it sleep. ""Thank you for all replies. Hmmm today I get good stats of battery and AudioOut_2. I don't understand "
Szerinte háttérben maradó bármilyen app lehet, ami audiót használ. És ez normális.
-
notmiami
tag
válasz
taranis #12576 üzenetére
Szerintem ez inkább android probléma. Eddig összes telefonnál láttam, csak nézd végig a képernyőt, ahogy felveszed a hívást, látható, hogy egy-két másodperc múlva indítja el a számlálót is, és kapcsolódik a másik félhez. Rossz, de megszokható. Jelentkezett ez jobb és rosszabb telefonoknál is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Crypto Trade
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest