- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz marquuard #49913 üzenetére
Egyetertek, kerdéses még hasznalat során hogy mennyire stabil a két felület érintkezése, illetve kérdéses még a felület homogén érzekenysége, ugyanis ha valahol mar egy fél milivel is eláll mar szerintem nem erzékel alatta...
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
-
Tomiii258
tag
válasz marquuard #50180 üzenetére
Na, csak rájött az AdHell, hogy visszavontam (revoke) azt a korábbi KLM09-es Knox-licenszet, megnyitás után ma jelzett, hogy aktiválni kéne és kérte a kódot, gondolom kellett pár nap, mire a Samsung rendszerén átment, hogy visszavontam a licenszet.
Most csak simán beírtam neki az új, KLM06-tal kezdődőt és gond nélkül elfogadta.
(ezt a KLM06-ost nem is kötöttem az adhell-hez, úgy tűnik arra csak a hibás KLM09-es licenszeknél volt szükség)Egyébként a SEAP azt írta, hogy ha valaki nem vonja vissza a hibás KLM09-es licenszeket, akkor azokat ők fogják törölni, úgyhogy elvileg mindenkinek ajánlatos magának visszavonni a KLM09-est és új KLM06-ost létrehozni.
Tomiii258
-
eladogeppc
veterán
válasz marquuard #50490 üzenetére
Az nem baj, de nem akar visszaállni. Megnéztem egy Youtube-os videót, és marad az új CSC-m sajnos.
SIM ki/be, csak épp nekem nem dobja fel, hogy a SIM-hez igazodjon.
És mivel német lett, ezért a Telekom-os APP-ok németek.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
dkovizoli
addikt
válasz marquuard #50509 üzenetére
Bízom benne, hogy így is marad. Már az SABS-t is megszoktam és jól működött, mire a samu belenyúlt. Bár most valami már 2x felugrott, frissítést kérve-sose volt ilyenem, fogalmam sincs mi illetve melyik program okozhatja - 10push.rollcpa.com. Természetesen nem engedélyezem neki. De hogy mivel kaptam be, nem tudom. Mindenesetre egyelőre a végleges pitéig nem lesz fr. De akkor tuti. Úgyis csc-t akarok majd váltani. Szerintem vissza a németre, bár lehet megnézem azt a hívásrögzítési lehetőseget is.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz marquuard #50699 üzenetére
Bevallom őszintén a Pie meg az új Samu felület nem jön be. Már amennyit láttam belőle.
Dolby athoms meg nem akkor cucc. 10 gigás mobilnetem van, bejáratott programjaim, így a biztonsági frissítések elmaradásától sem parázok. 2 és fél év után az S7-et múlt héten húztam újra. Anno az a teló MM-el jött ki. Letöltöttem ota-n abból az utolsót, S múlt héten is azt raktam vissza.
Kövezzetek meg, de vagy én vagyok régimódi, de minél újabb Android verziók jönnek ki, annál átláthatatlanabb lesz, na és az ikonok. (Tudom ez utóbbi iconpack-el cserélhető)
Ugyanakkor azt gondolom a legjobb és legletisztultabb Android verzió a KitKat vagy az MM volt.
S7-re is van Nougat meg Oreo, de bevallom őszintén a kiadáskori MM-el olyan fluid és pörgős a cucc így két és fél év után is, hogy az valami hihetetlen. A főverziók pedig nem hoztak semmi olyat amire azt mondanám must have.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
dkovizoli
addikt
válasz marquuard #50908 üzenetére
Sajnos akármit próbálok, semmi. Már kipróbáltam a notSabs-t is. Ott pedig nem fogadja el a kulcsot. Pedig próbáltam Tizen kulcsot is generálni. Lehet az a baja, hogy az s8- on még a legutolsó béta zip-es frissítés van? Végül felraktam egy adguard verziót, egy 3.0 akárhányast, úgy tűnik az is szűr és elég sokat tud. A leírása szerint nem is irányít át külső szerverre.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz marquuard #50924 üzenetére
Igen, ez is végig működött a béták alatt. Még mindig béta van rajta és 18-án járt le a kulcs. Pont utána jelent meg az új adhell. Ahogy Gidano is írja, újra kellett telepíteni az appot. Na azóta nem tudok mit kezdeni vele. Viszont meg akarom várni a végleges XEH pitét, mert nem akarok fr-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest