- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Nekem ezzel a módszerrel bevált a dolog.
A 4. pont persze nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Akkor még azt tudom elképzelni, amit valaki fentebb írt, hogy egy hasonló promócióban már az email címed/felhasználód érintett volt, ezért nem engedi a dolgot újból a OneDrive.
Mindenesetre biztos tudna segíteni ebben neked a support, ha éppen igényt tartanál rá.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Lehetni éppenséggel lehet, de az a tapasztalat, hogy ahogy OCTAMD kolléga is írta, a magyar Samsung szervíz nem igazán foglalkozik a svájci készülékekkel. Nyilván az lenne a legjobb, ha minél többen megírnák a konkrét tapasztalataikat ezzel kapcsolatban, hogy egy picit árnyaltabb legyen a kép. Hátha itthon is van olyan szervíz, ahol nem problémáznak a svájci származású telefonokkal.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr.Silkó
veterán
"Amíg van Samsung cloud, arra elvileg menthetők az alkalmazásadatok (nem tudom, hogy 100%-ban-e), illetve a híváslista, stb."
Ez pont most fog változni (sajnos). Hogy ezt a marhaságot ki találta ki a Samsungnál, azt nem tudom, de rábíznám egy dühös kangorillára.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
A 170k-s S8 ahogy írtad csak 1 év garanciával rendelkezik ha ezután történik vele bármi akkor máris ráfizetés (pl beég a kijelző amit előre senki sem tudhat, hogy befog-e vagy nem és ez 100k felett van) és 3. éves garancia sem vehető hozzá 15k-ért.
A 240k-s S8-ak 2 év gyári garisak, vehető hozzá 3.éves garancia is.Összefoglalva
[ Szerkesztve ]
PS5
-
bakkir
tag
Eleget pöcsöltem velük, meg akartam szabadulni ettől a sufnyi bagázstól. Békéltető is majdnem volt, szóban a céggel is megbeszéltük hogy megyek és majd ott eldől. De monda a tulaj hogy tőle mehettünk.
Mindegy a történet lényege az lett volna, a vásárláskor a huawei is megerősítette a gyártói garit. Ezért is mertem eu-sat venni. Majd köv. évben egy módosítás után, már nem fogadták el. Remélem a samu nem fog változtatni.
Bár nekem tök mindegy mivel magyar.[ Szerkesztve ]
-
pixelblondie
senior tag
Olvastam írtam is hogy megcsináltam és ugyanúgy van minden.
plebi : nincs semmi más óra telepítve.
Kezdem feladni. Nem tudom mi történt vele így a semmiből. Vissza néztem meg a frissítési logokat is, napok óta nem frissült semmi sem. Erre ma meghülyül minden szó nélkül.
as good as it gets
-
w333
félisten
Mert nem jó a Samfirm program ... több idő mint Sammobile oldalról letölteni !
Nálam a Samfirm elkezdi letölteni majd a feladatkezelőben amikor megnézem akkor így ugrál a letöltési sebesség 12MB aztán 0, majd 7MB megint 0 és így tovább, nem tudom mi lehet a gond de néha meg is szakad a letöltés, Win 10 tűzfal letiltja vagy mi lehet a baj ?
(#29027) söncö
Azért nem kaptad még meg az OTA frissítést mert XEH -re nem jelent még meg !
Vagy vársz türelmesen, vagy letöltöd a Holland rom -t ami szintén XEH lesz !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
hdekakas
senior tag
Próbáltam így a hangot beállítani, de nincs ott a fájl.
Igazából másik telefonon is így volt, és minden bemásoltam az újra, köztük ezt a mappát is, de akkor sem látja az üzenetek hang.
De ha jól emlékszem, már a múltkorában sem innen látta, mintha a system/media/audio/notifications helyre kellett volna másolni, de oda most nem engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest