- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Javaslom elolvasni az ÁSZF-et, abban is szerepel, hogy lehetőség szerint szerkesszük a hozzászólásainkat. Egyébiránt meg formailag sokkal kultúráltabb, diszkrétebb, ha nem indít az ember 3-4-5 külön hozzászólást zsinórban, amivel teleszemeteli a topikot. Ugyanilyen, amikor egy hozzászóláson belül megoszt valaki egy rakat képet (nem linkként), vagy ha felesleges, tartalom nélküli hozzászólás születik (hangulatjel, +1-ezés). Egyszerűen zavaró. De egyébként ezt tisztáztam sylex1 kollégával, aki nem vette ezt zokon, szerintem lépjünk túl a dolgon.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
A külön válasz valóban átlátható, ezt elfogadom (bár én, a magam részéről, ha összesítve írok választ több fórumozónak, akkor a címzettet vastag betűvel kiemelem, illetve tagolom a mondandómat, a könnyebb átláthatóság miatt). Itt arról volt inkább szó, hogy 2 perc elteltével (ami ugye bőven szerkesztési időn belül van) érkezett ugyanannak a személynek címezve több válasz is. De valóban túltárgyaltuk ezt már bőven, sylex1 nem vette rossznéven a dolgot, én sem piszkálódásnak szántam. Részemről elengedtem a kérdéskört.
[ Szerkesztve ]
-
spider23
aktív tag
Semmi gond. Egyébként éppen van az autóban, csak ősrégi és már nem működik együtt az új telókkal sajnos. Szóval csak ez az egy módszer volt eddig járható, de sikeresen ezt is kivették valamilyen okból.
Viszont most megint utána olvastam és sajnos úgy néz ki hogy a későbbi frissítésekbe sem fogják visszatenni. Amiken az oero van azokon sincs már ez a funkció... -
spider23
aktív tag
-
veterán
-
MKristof17
csendes tag
Amikor toltore tettem kiirta, aztan restart es nem irja ki.
Ki probaltam hogy ha ki huzom es ujra toltore teszem kiirja-e, de csak kiirta. Aztan ujra egy restart es most megint nem irja ki( a restart mindig tolton tortent). Szoval mindig csak akkor volt jo mikor tolton volt es ujra inditottam. -
-
HaliGab23
senior tag
Nekem a B8-as Passat legújabb fejegységével valamiért nem megy (Discovery Media 2017.06-tól újabb van).
Még a telefonon megosztott netet sem eszi meg valamiért Míg az otthoni Wifire simán csatlakozik!Más telóval nem próbáltam még, de gyanús, hogy mivel az S8-as által megosztott netet sem viszi, egyedi lehet, hogy az S8-al nem szeretik egymást...
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
A mobil hotspotot látja, és látszatra rá is csatlakozik, de azt írja nincs adatkapcsolat...
Kipróbálom másik telóval majd, hogy azzal mit csinál...Mondjuk én nem is nagyon vártam ezt a feature-t a Passattól, mert olvastam korábban, hogy bajlódnak vele mások (nem nagyon akar szuperálni...), nekem egy "ajándék" lett volna, ha működik
Kardomba nem dőlök emiatt...Még egy gondolat:
Viszont egy Waze.. ha megjelenne rajta, sőt ki lehetne rakni az Active Info Display-re... mondjuk azt tudnám értékelni.
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
thebear007
aktív tag
Tuti. S6-al nekem is ment, még a Mate 9-el is. Megkerestem a gyártót, a Columbus 1.0 kompatibilis, frissíteni fogják, addig BT audio. Egy Pioneer fejegység van a Mustangomban, az Android auto simán megy, azon van Wazze is.
[ Szerkesztve ]
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
csszorsi
csendes tag
Köszi igen ennyit tudtam én is kiguglizni,hogy amit a mirrorlink enged appok (navi, hivás esetleg sms, spotify )kb ennyibe kimerül, mondjuk nekem ez bőven elég is lenne, ha tényleg működne is. Ez automatikusan megy amúgy s8 on bluetotthal illetve kábellel vagy kell hozzá app a play áruházból? Te melyik appal próbáltad?
Ja és milyen típusú kocsiban? -
janosibaja
őstag
Szerintem is az a legjobb, de a kolléga offline-t keresett.
Goggle Térkép navit a nyáron tátott szájjal néztem, milyen jól műxik offline. (Nem eu-s országokban autóztunk, drága lett volna az adatroaming.)
Most látom, mit írtál közben. Kinek a pap, kinek a püspök. Minket a Here Szarajevo másik végére vitt, nem ismerte Bigovat...
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
Arra irtam, hogy a legordulo menuben / hamburger menuben nincs ilyen funkcio. De sztem a dual sim miatt.
A gallery okozza a hibat, de nem a gallery generalja. Hetvegen frissult valami de nem lehet vissza nezni hogy mi. Sajnos hiaba van tiltva a frissites, ha wifi re csatlakozik a parom auto frissiti /enyem nem/ nem tudom miert, enyem csak neha. Hogy egyforma legyen azert frissitek olyankor en is. A gallery tuti nem frissult. Tehat vmi mas van kihatassal a gallery re es az csinal gubancot.
Majd bemegyek samsungba, hogy toroljek ami frissult /ugy se tudjak/
Sztem ebbol hetvegen gyalu lesz. Elore orulok ha 2 havonta nullazni kellesz. -
thamasz
senior tag
-
DarthFater
tag
"Akkor teljes a kép egyébként sot tekintetében, ha melléteszed az akkumulátorhasználati képet is! Ha közben töltöd, de nem 100%-ra, akkor nem nullázza a kijelzőidőt."
-- Köszi, az utóbbival tisztában vagyok. Nem néztem most, hogy melyik érték milyen volt, jelenleg nem is az érdekelt, nem fontos A kérdés csak a + jelre irányult, mert nem tudtam, hogy mi a fene az meg hogy miért jelenik meg Ne haragudj de nem tudom mennyi volt az akkuhasználat most, már azóta töltőre raktam...
Szóval ahogy írtam is, azt ne nézzétek, az infókat csak azért írtam oda ha valaki kérdezné. (Kajak nem tom hogy jött össze ennyi sot, de ez már nekem is gyanúsan sok xDD)(jaa és köszi a választ! )
[ Szerkesztve ]
Fotózásért, filmezésért keress privátban :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest