- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tween
őstag
válasz fornettisuti #29753 üzenetére
Garanciába értettem, nem "önköltségen" ...
-
gerner1
nagyúr
válasz Talala #29747 üzenetére
sammobile -on olvastam egy hírt, amit okt.15 -én raktak ki, és abban az volt, hogy azok a készülékek, amelyek még nem kapták meg a 2. főverzió frissítést, és ezekre a készülékekre a jelenleg elérhető android főverzió a 7.0, azok nem kapnak 7.1 -et. Ezekre a 8.0 lesz, a következő főverzió. 2018.febr-március szerintem, de lehet hogy később kapjuk ...
-
kutga
nagyúr
Igen.
A „korlátozott Samsung jótállás” alapján a jótállás kizárólag a készülék kijavítására vonatkozik, és nem terjed ki a készülékkel együtt értékesített tartozékokra, továbbá a kötelező jótállási időt (12 hónap) követően történő fődarab csere esetén a jótállási idő nem indul újra.
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
tween
őstag
Aki használ gyári clear cover tokot, egy év után sem "sárgul" el az anyaga? Rendeltem egyet, remélem tartós.
-
-
-
samu74
addikt
válasz Márton #29760 üzenetére
Ahogy T_chris írta legtöbbször az látszik a programoknál, statikus része a képnek.A navi pláne
be tudja égetni. Nekem pl. a kék színnel látszik halványan, de csak annál a színnél.Napi használatban észre se veszem.
Nyilván a beégés mértéke nagyban függ attól is ,hogy ki milyen fényerőn használja.roxan nyugodtan add le szervizbe, plusz csatold hozzá hogy az akksi is gyenge meg néha kikapcsol magától.
Nyáron megy az enyém is oda ,nyomáspróba úgyis lesz, szóval megoldják azt.[ Szerkesztve ]
-----------
-
Márton
nagyúr
válasz samu74 #29765 üzenetére
Értem, mondjuk én 95%-ban Gearvr-ban használom, ott nincs sáv
És valóban változik az óra pozíciója, csak lassan. Köszi!
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
kalozhun100
őstag
Nem tudom miért de mostanság nagyon gyenge a térerő. Telekom Győr, S7 edge. Lehet ez hardveres gond? Vagy szoftveres?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
-
törölt tag
válasz davidovi #29768 üzenetére
Debrecen Fórum SES-ben most nincs alkatrész, de elvben kedden jön, és kb. 2 óra a csere ha van szabad szervízkapacitás.
Burt1793: Élőben zavaróbb mint a képen, hidd el, pedig nem is vagyok az a fajta aki nagyítóval nézi a kijelzőt. Azaz amikor a kollégák azzal viccelődnek, hogy ki van jelölve a gördítősáv helye a kijelzőn, akkor már látszik úgy is, hogy nem a kezedben van.
Szerk.: Az S5 Mini ennyire képes.[ Szerkesztve ]
-
zsolt0638
tag
Használta már valaki a szolgáltatótol kapott függetlenítő kódot? T-s vagyok, maradok is, csak kikértem ha esetleg el szeretném adni akkor függetlenként tehessem. Mintha lett volna róla szó hogy függetlenítés után romlik az amúgy sem acélos térerő.
-
kalozhun100
őstag
Ha kifizettem egy összegben a készüléket mikor kihoztam előfizuban akkor ingyenes a függetlenítés?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
törölt tag
válasz kalozhun100 #29775 üzenetére
A hűségidő lejárta számít, nem a befizetett összeg.
-
törölt tag
Jut eszembe... Ma voltam a debreceni SES-ben, Okt. 31-ig 139900 az S7 a fali reklám szerint.
-
Promi
aktív tag
De ha most vesz telefont akkor az már elve független kell, hogy legyen.
-
samu74
addikt
válasz kalozhun100 #29775 üzenetére
Szerintem már lehet kérni mindenhogy a kódot a T-nél.Ha van hűség,ha nincs.
Itt le van írva hogy megy ez.-----------
-
NandorHUN
addikt
válasz samu74 #29780 üzenetére
Na igen, mondjuk szolgáltatók biztos húzták rendesen a szájukat, hogy kötelezték őket erre. Pedig más országokban már évek óta kénytelenek ingyen megtenni a függetlenítést.
Nem baj, max emelnek majd a szolgáltatás és készülékárakon, hogy visszajöjjön a kiesés.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
air
nagyúr
Rászántam magam, és frissítettem Nougatra.
Odinnal raktam fel a legutolsó XEH romot.
A 6-osban volt egy feature, amit nem találok a 7-esben.
Ha 1-1,5 másodpercig a proxi szenzor fölé tartottam a kezem, majd elvettem, a kijelző bekapcsolt.
Ezt keresem. Tudnátok segíteni?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
alex devil
senior tag
Root nélkül valami applikációval át tudom rendezni a statusbar elemeit? Pl. középen legyen az óra.
[ Szerkesztve ]
S23
-
air
nagyúr
válasz alex devil #29786 üzenetére
Status
"Status is a status bar replacement that draws an overlay on top of the system-generated status bar."Vagyis lényegében csak átrajzolja a gyárit.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
samu74
addikt
válasz NandorHUN #29781 üzenetére
Nyilván valamilyen szinten a nyakunkba kapjuk ennek az árát, de legalább annyi lesz a haszna hogy a megunt telefont nem kell pénzért függetleníteni. Persze az IMEI szám attól még ugyanaz marad, ha valaki zsivány módon nem akar fizetni...Csak sok jóhiszemű ember majd megtanulja ezt is a saját kárán.
-----------
-
törölt tag
válasz NandorHUN #29781 üzenetére
Annyira nem durva a helyzet.
Alapból nem kell a lezárással kínlódniuk.
Másrészt az előfizetők jelentős része megveszi, használja, eszébe sem jut függetleníteni csak azért hogy ne legyen függő. Szerintem a ma üzemben/fiókban lévő készülékek kb1-2%-a ha nyitásra kerül. Csak most dömping van, mert friss a törvény. De 1-2 hónapon belül ez lecseng. -
UfoZoli
aktív tag
válasz nikkor #29784 üzenetére
a mostani egy éve van fent, de lassan kezd csereéretté válni.
Esett már ki a zsebemből kocsiban, s az ülés színe szépen meg is nyomta, de a kijelzőnek semmi baja.
Ez a jó verzió: [link]Arra figyelj, hogy a másikban 3 darab van, na az szar.
Ja és természetesen ebay-en vagy amazonon olcsóbb, feltéve ha épp lehet kapni.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
JanR
addikt
Sziasztok,
nagy gondom van. Odin + Sammobile-ről származó legfrisebb OS-el megfagyott a telepítés. Se előre se hátra.
Már egyszer lehúztam, akkor kiírta, hogy error és emergency recovery. Újra beléptem download módba és előről kezdtem a telepítést, de ugyan ott megállt megint.Tudok valamit tenni a telefonnal? Vagy vihetem vissza a boltba (van rá biztosítás)?
Wipe resetet akartam csinálni, de abba a menübe el sem jutok. Sőt a telefont jelenleg kikapcsni sem lehet, mert vagy download mode van, vagy ez az emergency recovery felirat.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
gerner1
nagyúr
Ilyen probléma akkor szokott lenni, amikor nem megfelelő verziószámú Odin -nal történik a "próbálkozás".
Ajánlott verzió a v3.12.3 (annak ellenére, hogy van újabb). Amennyiben ez sem segítene, akkor PC -re telepítsd a Smart Switch -cset, és abban van opció a gyári visszaállításra, ami az esetek többségében megoldás. Vagy marad az, amit már Te magad is írtál, és beadod a szervízbe...[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
válasz gerner1 #29794 üzenetére
v3.12-es Odinnal próbáloztam, de megnézem az általad ajánlottat is. Valamint letöltöm újra az OS-t.
Ha ez sem megy, akkor Smart Switch. Na és ha ez sem, akkor kidobom a pi**ába.. Az előző szoftver nagyon könyen felment.. Köszönöm a segítséget!szerk: Ezzel a smart switch-el az a baj, hogy nem ismeri fel a telefont. Kikapcsolni nem tudom, már mint a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Jazzmedve
tag
Nem tudjatok hol lehet még esetleg fekete leather covert kapni? Csak barna meg bezs van a neten..sehol nincs mar fekete...sajnos az elozot elegge leszedáltam igy kene egy uj
-
arn77
aktív tag
-
Jazzmedve
tag
Azt neztem en is..de gyanús...ha nincs raktaron sztem ok se tudnak szerezni csak ott maradt. De beprobalom azert ha nem kell előre perkalni.
-
amol
addikt
Sziasztok!
Van egy olyan gondom hogy nem tudom aktiválni a Onedrive 100GB tárhelyet. Tavaly év végén vettem a telefont szolgáltatótól, akkor még élt a korábbi készülékhez kapott Dropbox és gondoltam majd akkor aktiválom ha az lejárt. Viszont amikor beléptem a már létező fiókomba továbbra is 5GB maradt. A beállításokban nem volt ilyen opció, nem is dobta fel. Elvileg a kamerás feltöltés aktiválása után meg kellett volna kapnom de az már előtte is be volt kapcsolva. A Samsung a Microsofthoz irányított, ők a Onedrivehoz, akik vissza a Samsunghoz és további üzeneteimre nem reagáltak. Már feladtam volna, megtelt az 5GB és le is állt a további feltöltés, vegyek plusz tárhelyet. Nem vettem. Azonban Anyukám ma vett egy J3-at és azon feldobta az opciót. Mivel neki nincs rá szüksége mondta hogy használjam fel, beléptem a telefonján de semmi. Kiléptem, neki létrehoztam egy MS fiókot (mindkettőnké gmailes) és egyből kiírta hogy kapcsoljam be a feltöltést, meg is kapta. Az S7-en kiléptem a fiókból, amikor újra beléptem az appba kiírta az ingyenes 100GB-ot (eddig soha), beléptem, megint semmi. Ráadásul azóta nem is dobja fel, hiába lépek ki, hiába törlöm a cache-t. Kikapcsoltam a feltöltést, hátha az a gond hogy újra kell aktiválni, töröltem fileokat hogy legyen hely de nem járok sikerrel. Amit még nem próbáltam az az adatok törlése illetve az alkalmazás eltávolítása és újratelepítése a Galaxy Appsról (ahol most is írja a 100GB-t) vagy a Playből.
Van ötletetek?
Köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest