- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz geccoblaze #29848 üzenetére
XEO csc-s firmware van fent asszem egy éve már.
A fő az, hogy nem játszom. Net, email, fb, csetappok, youtube, spotify megy. Csak mobilnettel, wifit nem használok.
-
geccoblaze
aktív tag
válasz Burt1793 #29852 üzenetére
Én most LG G6 és S7 között vacilálok. Fontos a jó kamera OIS-sel, ez mindkettőben megvan. És kell 4-5 óra SOT/nap. Ez mintha az LG-nél stabilabban meglenne, de a te példád eléggé bíztató. Én játszani nem grafikailag intenzív játékot szoktam (Boom Beach) az talán nem zabálja annyira.
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
kalolaci
senior tag
Hol lehet beállítani, képernyőzár hangot?
-
Burt1793
veterán
válasz geccoblaze #29853 üzenetére
Nem tudom, azért a G6 újabb és az aksija is biztos nagyobb, de a telefon is. Én most valszeg s8at vennék, ha nem lenne s7esem. Ez még bőven kitart, aksiban nagyon jó. A családban van még egy s7e is, qlazon megy sokat boom beach is, jól bírja.
Én nagyon elégedett vagyok az aksival.
Legfontosabb, hogy a gps-t és az nfc-t csak akkor kapcsolom be, ha használom effektíven (navigálás vagy érintéses fizetés). Mobilnet mindig megy, este repülő üzemmódra állítva rakom a qi töltőre. -
LilProphet90
senior tag
válasz #33253120 #29772 üzenetére
Hát igen, ez már zavaró kategória. Kíváncsiságból megnéztem egyszínű háttérnél, és már nálam is látható az értesítési sáv (11 hónap után), de amíg videónézés közben nem látszik, addig nem garanciáztatom, az esetek 90%-ban ott van az értesítési sáv, úgyhogy nem zavar.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
iceQ!
addikt
+1
geccoblaze
LG G6-om is van, ugyan az a két telefon, csak a g6 kamerája rosszabb minőségű képeket készít
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
geccoblaze
aktív tag
-
fornettisuti
veterán
G4
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
geccoblaze
aktív tag
válasz fornettisuti #29861 üzenetére
A G4 hosszban ugyanakkora, széltében 0,5 cm-rel nagyobb,mint a G6, akksija csapnivaló, kijelzőillesztési problémákkal küzd és több mint 2 éves.
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
junior11
veterán
Sziasztok, érdeklődni szeretnék a Samsung top modelljei kb meddig szoktak támogatva lenni? Gondolom az Oreo-t tutira megkapja, de aztán várható még rá a köv. android verzió? Mit gondoltok? S7 vs Honor 9, amit jobb áron tudnék megszerezni, ha cserélnék telót.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
fornettisuti
veterán
válasz geccoblaze #29863 üzenetére
A tiéd lehet ilyen, ami nekem volt S7 előtt, annak nem voltak ilyen bajai, alaplap csere volt gariba. 3-4 óra sot pipa,
Ois pipa
(S7),G5,G6-nál is jobb képeket lő.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Gsx-rr
veterán
Baratnom S7 Edge telefonja idoszakosan naponta tobbszor ujraindul. Ez esetleg altalanos hiba es van ra megoldas ,vagy hardveres lehet?
-
UfoZoli
aktív tag
válasz Gsx-rr #29868 üzenetére
Gyanus hogy alaplap hibás, galaxy alpham így purcant meg. Mindenképpen a rossz akksira akarták ráhúzni. Aztán erélyesen vertem az asztalt és csereutalvány lett a vége. Asszonynak meg lett belőle S7-e
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
jeni
félisten
válasz UfoZoli #29870 üzenetére
én nem vertem az asztalt csak vártam türelmesen és megkaptam a szeretett Alphára a csereutalványt. nálam mindkettő 2év után már többször hibásan működött,többször lett javítva, nem volt egy megbízható teló de a tudását méretét tekintve mai napig az egyik legjobb volt nekem.
a megbízhatatlanság és a szoftveres támogatások hiánya miatt elfordultak tőle az Alphások. -
iceQ!
addikt
válasz geccoblaze #29860 üzenetére
S7 simán jó zsebbe. G6 már kicsit szűkösebben.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
nikkor
aktív tag
Mielőtt nemrég megvettem az S7-et, eléggé alaposan tájékozódtam: G6, P10, H9, stb. Számomra G6-hoz képest a fő különbség, hogy az S7-ben az OIS sokkal hatékonyabb és ez nemcsak videóban jön ki, hanem pl. kevés fényben történő fotózásnál is. Ja és a G6 hátsó kamerájának külső lencséje könnyen karcolódik.
-
Csocsesz75
őstag
APKMirroron az új héttel kezdődő gyári böngésző alkalmazás egyenlőre nem a kedvencem. A gyorselérés 5 oszlopos megjelenítése nem tetszik, vannak oldalak amik első betöltésre csak sima fehér "A4-es papírok" , más siteok meg scrollozáskor nagyon darabosak. Vissza tettem a 6.0.10.19 verziót.
-
gerner1
nagyúr
válasz Csocsesz75 #29874 üzenetére
Az általam látogatott oldalakkal, nekem ugyan olyan fluid, mint a korábbi verzióval.
-
geccoblaze
aktív tag
Bear Motion tokot használ valaki?
-
kalolaci
senior tag
válasz geccoblaze #29876 üzenetére
Úgy látom, hasonlít a Nillkinhez.
-
bsanyoka
csendes tag
Tudtok védőfóliát ajánlani ami jó és lehet kapni?
-
Ferike81
senior tag
Vettem egy ilyen töltőt a telefonhoz. Volt már vezeték nélküli töltőm, csak azon valami rettenetes led világítás volt, és éjszaka olyan volt a hálószoba, mintha egy diszkós keverőpultban aludtam volna. Ezen csak egy led van, így megvettem. Nos ami a gondom. Tegnap otthon voltam, ilyenkor wifin lóg a telefon, és azt vettem észre, hogy nagyon lassan tölti be a weboldalakat, miközben majdnem full a wifijel. Ki akartam kapcsolni, hogy mobilnetről menjen, de semmi. Sem repülőmódra nem reagált, sem wifi ki-be kapcsra. A galériát sem akarta megnyitni. Összefügghet ez a vezeték nélküli töltéssel, vagy inkább az 1500 óra bekapcsolási idő zavarta meg? Február óta van meg a telefon, eddig semmi ilyesmit nem csinált, valami pillanatnyi zizi lehetett szerintem. Kénytelen voltam újraindítani (pedig mániákus üzemidőb#zi vagyok ), azóta minden okés.
Jahh és nem öli az akksit, ha nem töltöm fel teljesen, csak 10-20 percet van rajta? Úgy értem eddig ha töltöttem kábelen akkor tudtam töltés közben telefonálni.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
-Valinas-
senior tag
S8-ra kint van az Oreo Béta.
-
mono7806
tag
Tudtok valami - akár 3rd party - megoldást arra, hogy ha a kijelző aktív, akkor a média lejátszáson kívül semminek ne legyen hangja?
Egy videót nézni, vagy zenét hallgatni nyilván nem lehet másként.
De ha netezek rajta, akkor ne csilingeljen már az arcomba egy viber üzenet, vagy egy bejövő hívás hangja. Helyette rezegjen esetleg, vagy még azt sem. Észre fogom venni a kijelzőn, hogy ha bejön egy hívás, vagy kapok egy SMS-t. -
mono7806
tag
Persze, "manuálisan" megoldható ez, de azért szeretném egy nagyon egyszerű dologgal automatizálni: ha megy a kijelző, ne csipogjon minden sz@r értesítés.
Képzeld el a szitut: megyek be otthonról a munkahelyemre. Három járatot is igénybe veszek ehhez. Hol ránézek a telefonomra, hol zsebre vágom. Ha a kezemben van, esetleg tömegben is állok, "Murphy törvény", hogy minden agyament ismerősöm megbombáz üzenetekkel, csak úgy csipog a telefonom. Már nekem kellemetlen. Ha pár percre zsebre vágom, akkor meg nem látom/hallom, ha le van némítva. Egy utazás során kb. 10x előveszem, elrakom. Mindig némítsam le/vissza? Nem életszerű. De ha a kijelző megy, akkor nyilván "tudhatná" a telefon, hogy látom, mi történik, így ne zenéljen minden értesítéssel.Amúgy szenvedő alanya is vagyok ennek. Rohadtul idegesít, amikor mindenki kezében ott van a telefon és négy másodpercenként vinnyog a Viber vagy a Facebook Messenger. Szerintem ezt op.rendszer szinten kellene beletenni (ha nincs ilyen, ezért is kérdeztelek titeket).
De amúgy tényleg, tegye fel a kezét az, akinek kell, hogy a kezében állandóan csipogjon egy-egy értesítés, vagy megszólaljon a bejövő hívás hangja. Annyira abszurd lenne ez a dolog, hogy csak én érzem szükségét? -
UfoZoli
aktív tag
válasz mono7806 #29889 üzenetére
A legnagyobb bunkóság, hogy nem rezgőn használják az emberek a mobilt nyilvános helyeken lsd. tömegközlekedés, orvosi rendelő stb.
Látod téged is zavar.
A megoldás egyszerű: elindulsz melóba rezgőre teszed, mikor meg beérsz visszateszed rá a hangot. Ha nézed a kijelzőt látni fogod hogy mi történik, ha meg zsebre teszed akkor meg majd jól rezeg.
Ennél csak az a jobb mikor metrón a rohadt almásnak hívása van és a vakut használja értesítési led-nek esetleg a csengőhang mellé[ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
fornettisuti
veterán
válasz UfoZoli #29890 üzenetére
Mert nincs nekik rajta értesítési led.
Amúgy te is bekapcsolhatod hogy villogjon olyankor a vaku😎iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
mono7806
tag
De jó, már azt hittem, egyedül vagyok ezzel!
Valóban egyszerű a megoldás, amit javasolsz, de nálam sajnos a gyakorlatban nem működik. Általában elfelejtem visszahangosítani és lemaradok mindig egy-két történésről. Ezek főként akkor vannak, amikor a zsebemben van a telefon, vagy kicsapom valahova és arrébb kezdek tevékenykedni egy időre - ekkor ugyanis nem látom az értesítő ledet / AOD-t sem - ekkor lenne praktikus a hangjelzés is.
A rezgést a zsebemben sokszor nem érzem meg, amikor jövök-megyek az utcán... -
mono7806
tag
Nem akarok itt flame-et indítani, de a "rohadt almásról" jut eszembe: én tavaly tudtam meg, hogy az iPhone-nak lehet állítani a csengőhangját. Komolyan. Én azt hittem, annak csak egy beégetett hangja van - mindig azt hallom. Nem tudom, nekem sosem volt... állítólag... lehet más csengőhangja is...
-
kutga
nagyúr
válasz mono7806 #29895 üzenetére
Na azért nem olyan buta az alma.
Egyébként ha ilyen kell, valószínű az E-Robot lesz a barátod. Az igazán klassz funkcióihoz root kell, de a hangot talán tudja vezérelni. Van topikja is a PH!-n, egy ideid dolgozgattam vele, de mostanság már inkább leveszem én a hangot.
Let the Zone take me if I am.
-
samu74
addikt
válasz mono7806 #29893 üzenetére
Mondjuk a rezgője elég gyenge a telefonnak, szerintem.10-ből 9-szer nem veszem észre a rezgést... Legtöbbször akkor veszem észre ha a headset fülembe van,és hallom hogy történik valami,vagy lehalkul a zene.
De én is utálom ha csipog, úgyhogy rezgőn van non stop.-----------
-
Taci
addikt
válasz mono7806 #29893 üzenetére
Én is hasonló helyzetben vagyok (elfelejtem néha visszavenni a hangerőt, így lemaradok pár dologról...), épp ezért csináltam egy appot magamnak erre az esetre (is).
Ha gondolod, próbáld ki: Silent Switch
(Az Időzítő-fül lesz a barátod )Ingyenes, nincs benne reklám, nem profitálok belőle, szóval remélem, nem sértek semmilyen szabályt azzal, hogy belinkelem ide nektek. Ha igen, nyugodtan töröljétek.
-
Burt1793
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest