- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
válasz
bulikavagyok #11293 üzenetére
miért ?
-
tothl
addikt
válasz
joe357 #11221 üzenetére
Tényleg olyan mint egy sokol rádió. A hangereje/érzékenysége szar és tök gagyin szól, pedig azt hittem, hogy in-ear -ben nem lehet ilyen fost gyártani.
És ezt adják egy 160 rugós telóhoz szerintem ez a gyász..
Jó nem azt várom, hogy úgy szóljon mint a gr07 de ez tényleg ciki..
Ráadásul nagyok voltak az elvárásaim mert valamelyik teszt azt írta, hogy dualos a cucc, hogy jók legyenek a mélyek és magasak..
Milyen mélyek ? Milyen magasak ? -
tothl
addikt
Kiprobaltam. Es most mar kivancsisag kedveert kibontottam az eddig origi o4x gyari szettet is...vegeztem egy kis tesztet harangcserevel is. Hat mit mondjak eg es fold. Az s4hez kapott dugok szanalmasan szarok az lg termekehez kepest dinamikaban hangeroben erzekenysegben mindenben.
Az lg egy kozepkategorias sennheiser szeru minosegu fulest adott a samsung meg egy sokolt.
Kepet is mellekelek. -
tothl
addikt
Hu gyerekek kiprobaltam a gyari fulest mert kene valami bringazashoz es a gr07et sajnalom de ez vagy csak atom szarul izolal vagy tenyleg ilyen kurva szar. Mondjuk utoljara ertekelheto gyari fuldugot a se w880hoz kaptam de ez tenyleg kritikan aluli pedig a tesztekben dicserik...
-
tothl
addikt
válasz
kengyel #10943 üzenetére
Én Kenwood KDC-BT52U -t. Tavaly vettem, most gondolom már utódmodell van.
Ez a 60 rugó körüli árkategória. Nekem kellett a sok alacsony szintű kimenet meg külön subwoofer kimenet, mert erősítót használok és nem szeretek mókolni, meg így az összes funkció rendesen működik audio téren. -
tothl
addikt
Az S4 lelkivilágába még nem ástam bele magam annyira, mint a különféle LG készülékeimébe, mert jelenleg a szokásos kb. 1 hónapig tartó "szép, új, nagyon tetszik a gyári felület és szoftver" korszakát éli, DE
LG -nél is nagy problémák voltak Baseband és RIL ügyben, illetve az ezeket használó főzött romok, kernelek ügyében. Basebandet csak külön lehetett flashelni, CWM-ből nem ment, és bizony ha nem a jó régióhoz, vagy RIL-hez passzoló került a ketyére, akkor voltak csodálatos malőrök, hol a mobilnet nem ment, hol a wi-fi, hol az automatikus idő volt teljesen rossz...hol a mobilnetről wifire, vagy wifiről mobilnetre visszaváltás nem akaródzott....stb...
Úgyhogy nem vagyok meglepve, de nem hinném, hogy konstrukciós, vagy teljesen random módon jelentkező megoldhatatlan hibáról lenne szó, majd szépen kiderül, hogy mi a kínja.
Annál is inkább, mert jelenleg ez a legstabilabb gyári szoftveres telóm eleddig. wi-fi folyamatosan bekapcsolva, soha nem akad le, nem kell újraindítgatni, ugyanez igaz a mobilnetre is. -
tothl
addikt
válasz
._.Dante._. #10723 üzenetére
Dehogyis, nem vettem bantasnak....
Ismerem a torvenyeket jomagam is aldozatukka szoktam valni. A protective cover plus is nagyon csabito csak meg kene neznem eloben mert ebbol a telobol nem szeretnek gumibugyis izet gyartani
-
tothl
addikt
válasz
szabi510 #10715 üzenetére
Nagyon pofas eloben ad egy tartast a telefonnak es vekony. Nem ertek egyet azzal hogy nem ved mert ha pofaraejted akkor erre esik es hatlapjat oldalat is vedi. Egyedul alul folul nem ved.
Ami aggalyom van az annyi hogy nem bantja-e a fenyes keretet.2-3e ft kozott volt foliaval egyutt. Ebayen nilkkin hard case for galaxy s4 cimszoval keresd....
-
tothl
addikt
Nekem ma megjott egy ilyen:
Mi a velemenyetek rola? Tenyleg lehetnek hatranyos tulajdonsagai is ?
-
tothl
addikt
Bizony én is az első összefoglalót használtam. Azért, mert valakinek nem sikerül, vagy nem olvasta el alaposan, az még nem jelenti azt, hogy nincs sok száz elégedett user akinek hasznos volt a szóban forgó dokumentáció.
Már csak azért is el szoktam olvasni, mert nem mindig van idő arra, hogy az xda-n felgyülemlett valós és tévinformációkat bogarássza az ember.
Szóval köszönet !
-
tothl
addikt
válasz
Fitzgerald #10279 üzenetére
Rossz a szemed...
-
tothl
addikt
válasz
Dare2Live #10271 üzenetére
Én múlt szerdán rendeltem. Aznap hívtak, hogy nyugtázták. Pénteken hívtak, hogy szombaton jönnének.
Szombaton jött a szervizes és megcsinálta a készülékemet szerény hajlékomban.A helyedben telefonálnék egyet, mert lehet, hogy igényed elveszett a bürokrácia útvesztőjében.
Én a neten adtam le az igényt. -
tothl
addikt
válasz
gainwardgs #10219 üzenetére
üdv..
-
tothl
addikt
válasz
DorianGray #10199 üzenetére
MTP -protokollt támogatja az android az ICS óta.
Nekem is nagy szívfájdalmam. Lehet, hogy hülyebiztos, de tetű lassú.
Nem az S4 hibája. -
tothl
addikt
Ja es imadom az infrat! Univerzalis remote rulez!
-
tothl
addikt
válasz
rolcsibácsi #10115 üzenetére
Nekem sem akadt ki az mf8 meg soha...
-
tothl
addikt
En egy ilyet tudok felmutatni (es ezt meg az mdm firmware-rel lottem) :
Nagyon nagyon meg vagyok elegedve a kameraval. Gyorsan mukodik es igen szep kepeket lo.
-
tothl
addikt
-
tothl
addikt
válasz
gainwardgs #10056 üzenetére
Nem vészes, langyosodik csak.
-
tothl
addikt
válasz
gainwardgs #10042 üzenetére
Jól nézd meg a kijelzőt, szürkés háttérrel, hogy teljesen homogén-e.
-
tothl
addikt
válasz
gainwardgs #10040 üzenetére
Az enyém tökéletes. Egy vsonic gr07 -tel nyuzom és azt kell mondanom, hogy eléggé szépen szól.
-
tothl
addikt
válasz
MunezXBK #9908 üzenetére
Na igen én is most árulom az ősrégi O2x -emet, most vettem le róla a régi fóliát, szilikontokban volt végig, alig van rajta használati nyom, a kijelző meg full karcmentes. Már ezért megéri, az ember lelki nyugalmáért..
Mondjuk üröm az örömben, hogy a drága vásárlók inkább megveszik 3 ezer forinttal olcsóbban a lelakott agyonkopott agyonb.szott szart és nekem is annyiért kell odaadni ha nem akarom, hogy a nyakamon maradjon..
-
tothl
addikt
Mondjuk ez igaz. Azt a fajta szinte csúszós prémium érzést amit egy jó "üveg" ad tényleg nem őrzik meg a fóliák de azért nem is lesz nagyon vészes.
Amúgy meg ízlések és pofonok, nyilván rontja a felhasználói élményt mind a fólia, mint bármilyen tok ez nem is vitás. Kérdés kinek mi a dilije.. -
tothl
addikt
No föltettem a Samsung Screen protectort, amit a Prémium garanciális javításkor kaptam ajándékba.
Nekem az a véleményem, hogy mikrokarcos lesz előbb utóbb teljesen mindegy milyen üveg. Ez a normál használatot nem befolyásolja, de miért ne vigyázzunk rá ha már lehet. Egy jó minőségű fólia nem rontja észrevehetően a képet és a felhasználói élményt...Egyébként azt mondta az úriember, hogy az Octa-s készülékeket is tudják javítani, illetve, hogy pár nap óta a GSM boltos készülékeket is javítják garanciában.
Hogy prémiumban-e azt nem tudom, ha valakit érdekel telefonon kérdezze meg.Hangsúlyozom, hogy nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel jelenleg..
-
tothl
addikt
válasz
SanyikaDC #9790 üzenetére
Mar lassunak talalod ? En egyelore meg csak amulok bamulok milyen sebes kis szerkezet ez pedig az o4x sem volt eppenseggel csiga.
Mas.
Mar a kijelzom is rendben van. Bevallom elotte kicsit keseru volt a szam ize de most hogy minden rendben lett mar fulig er a szam. Nagyon jo kis keszulek ez.. -
tothl
addikt
Sziasztok !
Volt nálam a Telemax szerviz. A srac teljesen felkeszulten erkezett, latszott, hogy nem eloszor szed szet s4 -et. Kicserelte a kijelzot amivel annyi tortent, hogy az uj kijelzonel fent volt a mas szintonusu sav, es nem lent.
Volt nala meg egy kijelzo, szoval kicserelte meg egyszer. Ez a kijelzo jonak bizonyult, megszunt a jelenseg, a kep teljesen homogen, szoval mindenki happy. Ha valakinek ilyen baja van, batran ajanlom a szervizt. -
tothl
addikt
Én ezekkel a Camera appokkal úgy vagyok, hogy a gyári interface-t használja mind, tehát olyat még nem találtam, ami jobb képet készített volna mint a gyári. Olyat már igen, ami elsőre húha érzést váltott ki, aztán mégis úgy voltam, hogy kamerából elég egy is, minek foglalja a helyet kettő.
Az az egy lehet Google, vagy gyártói, tök mindegy, a marketen fellelhetőek közül egyre sem érdemes cserélni.
Nekem. -
tothl
addikt
Arról van esetleg táblázat, hogy mik a default appok a XEH -es romoknál ?
Mert a DBT -s BMF8 után pár német cucc települt ezeket el is tudtam távolítani, de van pár olyan dolog, ami nem eltávolítható és nem tudom, hogy a MEA-s xeh -ben is benne van-e. pl. flipboard... -
tothl
addikt
Így vna én is erre gondoltam. Fölhúzom a magyar XXUBMEA/OXXBMF1 -es romot odinnal amir a sammobile-ról szedtem le és akkor elvileg rendben vagyok nem ? Nem rootoltam nem mókoltam, egyedül az UBMF8 DBT -s rom került rá odinnal eleddig.
Így nem lesz szükségem a 3+1+1 -re sem a remove triangle -re. -
tothl
addikt
Ohh...most jöttem rá, ha hivatalos, de más cs -jű romot flasheltem Odinnal, akkor sem növekszik a flash counter, jól értelmezem ?
-
tothl
addikt
No, holnap jön a Telemax szervizes házhoz, állítólag felkészülten, a készülék színét is megkérdezték, tehát kijelzővel felfegyverkezve remélem.
Majd beszámolok, de ha megcsinálja tiszteletbeli családtagommá fogadom, vagy meghívom sörözni vagy nem tudom.. -
tothl
addikt
válasz
samu496 #9454 üzenetére
Nekem nem fakul hanem egy kicsit rozsaszines arnyalatot olt, ha tok feherrol van so akkor meg hidegebb, kesetet. A vonalat csak nagyon vajt szemmel latni.
Olyan mintha ket panelbol lenne osszerakva es az egyiknek mas lenne a szinbeallitasa mint a masiknak.
Teli atom alapszineknel RGB nem latni semmit...azok jok....
-
tothl
addikt
Én már várom a futárt..
Csak hülye voltam mert nem tűnt föl az első két nap sörözés közben a balatonnál, utána meg nézegettem, hogy tényleg ilyen-e....és hipphopp letelt a 3 nap.Még egy kis csík is látszik ott bizonyos körülmények között ott ahonnan a más árnyalat kezdődik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest