- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bjergerking #53350 üzenetére
Igen, nagyon valószínű, hogy elérte a kritikus hőmérsékletet, és ez aktiválta az önmegsemmisítőt, szal ne tervezz vele hosszútávra
-
válasz
bjergerking #53341 üzenetére
Na, a lényeg, hogy megoldottad.
A melegedés lehetett azért, mert a töltésvezérlés - amennyire tudom - kernelszinten történik, és ha éppen semmi nem volt a telódon, mert az odin letakarított mindent, akkor nem volt semmi, ami szabályozta volna. -
válasz
bjergerking #53328 üzenetére
Rotold vissza pittel.
De viccen kívül, próbáltad négyfájlossal? Itt [link] leírnak néhány lehetőséget a hibajavításra.
Szerintem azért első körben próbáld a szokásost ( tudod, másik adatkábel, alaplapi USB port, Kies letiltva, esetleg másik gépen, ha van rá lehetőséged). -
Visszaállítottam az eszköz állapotát " Hivatalos"-ra, rányomtam a frissítések keresésére, erre elkezdett letölteni egy 993 megás csomagot, szerintem a lollit. Nem derült ki, mert azonnal leállítottam a letöltést ( nem kell a lolli ). A telóm 9505, független, 4.4.2 NG8 ( EUR ) rommal.
-
Ja, 4.3 alatt működik. De az a legtutibb, ha kipróbálod, akkor kapod a legkielégítőbb választ a kérdésedre.
A Cf-Autoroot általában viszi a garit is, legalábbis a knox ugrik tőle, asszem. Úgy tudom, a knoxos romokon KK alatt is ugrasztotta, ezért kellett a Kingo, majd később a Towel.
-
Én írtam az egy számmal nagyobb tokot. Kemény 2500 pénzért vettem az Ázsia Centerben, szerintem S5-re való, sima, fekete bőr (műbőr?) tok, de simán belefér az S4 a szilikon hátlappal együtt, szal ne valami fullos cuccra gondolj, sztem minden GSM üzletben vagy kínai boltban kapsz.
(#53179) RicHarD Az ExDialert használom, nekem bevált, szinte azonnal nyílik. Igazából a tárcsázót ill. a névjegyeket ritkán használom, a gyakran hívott kontaktjaim a home screen-n ill. a dokkon vannak egy-egy mappában, így a tárcsázó csak akkor kell, ha olyan valakit hívok, akit csak ritkán szoktam.
-
válasz
Richard #53173 üzenetére
Hát, legalább megszabadultál egy bilincstől
Ezért maradok én is a 4.4.2-n, a Lolli felülete amúgy sem tetszik, meg nem hiszem, hogy bármiben is jobb lenne. Sebesség, üzemidő tekintetében nincs okom panaszra, innentől meg csak a kinézet maradt, abban meg szerintem veri a KK.
-
válasz
Richard #53164 üzenetére
A 05-t lehet rootolni KK alatt is, csak a 06-nál nem találtak erre megoldást. De ha a mostani telódat ( a 06-t ) nem rootoltad, akkor tényleg nem értem, mitől mászhatott el a knox.
A BT hibát csak azért kérdeztem, mert nekem néhány napja sz@rakszik. Eddig azonnal bekapcsolt, ha a gyorsgombra rányomtam, mostanában meg van, hogy 10-20 mp is eltelik, mire hajlandó bekapcsolni. Elég ritkán használom, szal együtt tudok ezzel élni, csak az bosszant, hogy fogalmam sincs, mitől gagyult be. Ha előtte repülő módba teszem, majd rögtön vissza, akkor azonnal reagál a bekapcsolásra, de ha csak ráböbök a gyorsgombra, akkor gondolkodik egy ideig.
-
válasz
Richard #53159 üzenetére
9505 vagy 06 van neked? Mert azt írtad, hogy görög, majd nordic romot tettél fel a gyári 4.4.2 után. Amennyire én tudom, mindkettő csak 06-ra van. Azt is írtad, hogy S1-től S4-ig minden telefont rootoltál. A 06-t viszont csak 4.3 alatt lehet knoxmentesen rootolni, 4.4.2-n ugrik a knox a root után.
(#53162) Szabcsizz Neked milyen van, 05 vagy 06?
-
Hát, megpróbálhatod a Mobile Odint, igaz, hogy fizetős, de nem kell hozzá PC, és így windows sem.
(#53147) RicHarD Már sokan feltettek különféle Lollikat, de még senki nem jelezte rajtad kívül, hogy ugrott volna. Biztos vagy benne, hogy attól ugrott? Hivatalos, sammobile.com-ról leszedett rom volt, nem valami gyári alapú moddolt rom?
-
válasz
qltsar #53145 üzenetére
Felrakhatod nyugodtan bármelyiket, a knoxot nem bántják, és ha megjön a hivatalos, azt is nyugodtan felrakhatod utána, ha esetleg nem tetszik az, ami éppen rajta van.
A Lolli rootolásának olvass utána, megmondom őszintén, nem nagyon mélyedtem bele, nekem még KK van, és egyelőre marad is, tökéletesen megfelel minden szempontból. De mintha én is olvastam volna valamit, hogy lehet knox ugrás nélkül rootolni, de már nem emlékszem, hogy melyikre írták. -
Nem úgy értettem, hogy most adod el, hanem majd, valamikor
De ha nullán áll, akkor nincs gond.
Szerintem jobb, ha te frissítesz odinnal, mintha OTA-n keresztül. Ráadásul azt a romot teszed fel, amelyiket akarod, nem azt amit nagy kegyesen, hosszú várakoztatás után kiad a szolgáltató vagy a gyártó.
Én OTA-n még csak egyszer frissítettem, egy custom romra jött egy kis javítás, de aztán újra kellett raknom az egészet, már nem emlékszem, mi volt a baj, csak az maradt meg bennem az OTA-s frissítéssel kapcsolatban, hogy ha nem muszáj, akkor inkább nem. -
Mert szerintem nincs túl sok jelentősége annak, hogy egyedi vagy hivatalos az eszköz. Max. nem OTA-n frissítesz, hanem odinnal. Viszont ha majd el akarod adni a telót, talán jelent valamit pluszban, ha a knoxod nullán áll, ha nincs is már gari, de legalább nem derül ki azonnal, hogy össze-vissza mókoltad a telót.
Ha meg nem akarod eladni, akkor mindegy a knox is meg az eszköz állapota is. -
Nem tiltottad le a knoxot?
Egyébként nekem is ezt írja, de csak olyankor, amikor a telefon állapotánál "Egyedi"-t ír, nem "Hivatalos"-t. Arra még nem jöttem rá, hogy ez mitől függ, nekem a TWRP-vel ugrott a knox, de ettől függetlenül random módon váltogatja a kettőt. Most éppen "Egyedi"-t ír, de majd ha lesz kedvem, visszateszem a knoxos cuccokat ( most le vannak tiltva ), kíváncsi vagyok, akkor visszaáll-e "Hivatalos"-ra. -
-
válasz
qltsar #53038 üzenetére
Szia! Custom romot csak custom recoveryből tudsz feltenni ( CWM, Philz, TWRP ), de ez alapból ugrasztja a knoxot. Ha szükséged van a knox 0x0-ra, csak gyári romban gondolkozz, de azokból gyakorlatilag bármelyiket felteheted, ami a készüléked típusának megfelel.
A dpi-t egy Xposed modul segítségével tudod állítani, App Settings a neve, root kell hozzá.
-
válasz
japmas01 #52766 üzenetére
Szia! Próbáld meg a Beállítások/Kapcsolatok/További hálózatok/Mobilhálózatok/Mobilszolgáltatók alatt kiválasztani a németországi szolgáltatódat, vagy válaszd az automatikus csatlakozást. Ha ezeken már túl vagy, és még mindig nem jó, az alkalmazáskezelőben töröld a Beállítások adatait, de ez csak tipp, viszont baj nem lehet belőle. Ha sehogy sem sikerül, csinálj egy gyári visszaállítást ( factory reset ), csak előtte ments le mindent, amit tudsz.
Ez mind csak javaslat, igazából nem volt még dolgom külföldi szolgáltatós telóval vagy SIM-el, szal csak tippelgettem, remélem, valahogy megoldódik a problémád. -
válasz
WOT-H-A-C #52761 üzenetére
Igen, a custom rom knox ugrással jár automatikusan. Csináld meg a rootolást, legalább kiderül, működik-e az odinod.
Ezt a módszert amit írtál, egy kollégám S4-n próbáltam, azon működött simán, de neki 4.3.s rom van. 4.4.2-n nem tudom, működik-e. a Towel biztosan, de az kicsit macerásabb.
-
válasz
WOT-H-A-C #52757 üzenetére
Hát, ha lejárt a garid, igazából bármelyiket használhatod. A Towelben az a jó, hogy nem ugrasztja a knoxot, tehát megmarad a gari. Viszont bármelyik módszert választod, az odin mindegyikhez kell. A Towelhez itt találsz leírást, meg a szükséges fájlokat:[link] Kétszer is kell az odin, először fel kell tenned a ( ROOT ) kernelt, majd a rootolási folyamat után vissza kell tenned a romodnak megfelelő ( NG8 ) kernelt. Ja, a Towelt csak akkor válaszd, ha van mobilneted, mert a folyamat során lesz olyan rész, amikor nem lesz wifid, viszont a net kell hozzá.
Ja, mivel MDM utáni a romod, az összefoglalóból az első módszer nem játszik.
-
válasz
WOT-H-A-C #52711 üzenetére
Szia! Nem írtad, hogy milyen romod van most. Nekem 4.4.2 ( NG8) van, erre simán felment a TWRP. Én rootoltam előtte, mert az SGS4 Flasher-l tettem fel, ahhoz meg kellett a root. Van a Play-n egy TWRP Manager nevű app, azzal is fel lehet tenni, de ehhez is root kell.
Próbáld meg rootolni, csak azt is odinnal kell, de legalább kiderül, működik-e nálad az odin. Én Towelroot-l csináltam, ha 4.4.2-d van, neked is ezzel kellene, csak így 2x is kell odinoznod.
Ha ez se megy, akkor próbálj meg egy másik gyári 4.4.2-t feltenni, ha mindened rendben van ( odin, alaplapi USB port, driverek, saját adatkábel hosszabbító nélkül közvetlenül a gépbe dugva ), akkor valamelyiknek fel kell mennie.
TWRP-ből ezt használom:[link], tegnap este a TWRP Managerrel megpróbáltam 2.8.5.0-ra frissíteni, de lehet, hogy ez csak a Lollival működik, mert nekem nem akart bebootolni a recoverybe, megállt a SGS4 feliratnál meg a színes csíkoknál, és onnan sehova. Odinnal viszont kb.1 perc alatt felment a 2.8.4.0. -
-
válasz
Messbl #52373 üzenetére
Nem elég telepíteni, a linkelt oldalról le kell töltened a két kernelt.
1. Töltsd le a telóra a Towelroot .apk-t, meg a Play-ről a RootChecker-t.
2. Töltsd le a PC-re a linkelt oldalról az Odint, meg a I9505 International szekcióból a ( ROOT ) kernelt meg az NG8 kernelt. ( Kicsit lejjebb görgetsz az oldalon, ott találsz egy táblázat-szerű valamit, ott vannak a kernelek.)
3.Indítsd el az Odint adminként, a kicsomagolt ( ROOT ) kernelből tallózd be a PDA ( vagy AP ) részhez a .tar md5 fájlt.
4.Kapcsold ki a telót, majd indítsd el download módban. ( Ha nem tudod, hogy kell, itt az oldal tetején nyisd ki az összefoglalót, megtalálod a leírását.)
5.Csatlakoztasd a telót a PC-hez ( alaplapi USB portot használj, a teló saját adatkábelével, és ne használj semmilyen hosszabbítót vagy USB hubot ). Várd meg, míg az Odin felismeri a telót, ha balra fent a kis rubrika kékre vált, nyomd meg a "Start"-ot. ( A re-partition NE legyen bepipálva, ez fontos. ) Várd meg, míg végez, újra fog indulni.
6. Nyisd meg a Towelroot-t, nyomj a " make it ra1n"-re. ( Ennél a résznél lesz szükséged a mobilnetre.) Ha végzett,
7. Kapcsold ki megint a telót, az Odinban a PDA (AP) részhez tallózd be az NG8 kernelt, telót tedd download módba, "Start", ha végzett, a teló újra indul.
8. Nyisd meg a RootChecker-t, ellenőrizd, hogy sikerült-e a rootolás. Ha igen,
9. Töltsd le a Play-ről a SuperSU-t.
10.Ha megnyitod a SuperSU-t, és egy felugró ablakban kérdezi, hogy tiltsa-e a Knox-t, nyomj a " Mégsem"-re.Nem kell előtte mentened semmit, nem törli az adataidat, és ha mindent úgy csinálsz, ahogy le van írva, nem lehet gond. Ja, és ez a Knoxot sem bántja, szal a garid is megmarad.
-
válasz
Messbl #52370 üzenetére
A Towelroot lesz a barátod, itt találsz leírást:[link]
A driverek legyenek a gépeden, és csak akkor fogj hozzá, ha van mobilneted, mert a rootolási folyamat során lesz egy olyan rész, amikor nem lesz wifid, a net meg kelleni fog a rootoláshoz.
Olvasd át a linkelt oldalt, nézd meg a videót, ha nem tiszta valami, jelezd, segítünk. -
válasz
Hency77 #51763 üzenetére
Létezik már Lollira Xposed, de más módon kell feltenni. Custom recoveryből kell flashelni 3 fájlt, de a custom rec. telepítése knox ugrással jár. Ráadásul Samukon bootloop problémákat okoz, szal szerintem még várj vele addig, amíg megoldják ezeket.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811
Bocs, de telóról csak így tudtam linkelni. -
válasz
Coresma2 #51538 üzenetére
Szia! Ha ezt akarod feltenni, akkor tedd fel ezt, legfeljebb ha nem tetszik , akkor felteszel egy másikat.
Nem kell bootloadert külön felraknod, meg modemet sem, a leírás lényege kb. annyi, hogy csak flasheled a romot, és kész is vagy. ( Gapps nem tudom, hogy kell-e külön, vagy az is benne van.) Fontos, hogy tiszta telepítéssel csináld ( wipe-ok, factory reset ), és ne ijedj meg, ha az első boot 15-20 percig tart.
Mielőtt kérdeznéd, én nem próbáltam ezt a romot, szal nem tudok véleményt mondani róla.Egyébként nekem a v43-ra azt írja, hogy nem nyilvános a letöltési link.
-
Tedd fel a WakeLock Detector-t, nézd meg, mi ébresztgeti a telót. Az nem lehet, hogy valamelyik user appod a ludas? Én a belakás után csinálnék a helyedben egy wipe cache, wipe dalvik cache-t. Asszem, a gyári recoveryben csak wipe cache/factory reset van, de nem esküdnék rá, nem sokáig használtam a gyárit, nem biztos, hogy jól emlékszem. Nekem TWRP van, abban van ilyen menüpont, de az viszi a garit.
A Play-n megtalálod a System Cleaner Root nevű progit, azzal is meg lehet oldani. Megnyitod, nyomsz egy menüt, reboot screen, itt bepipálod a wipe cache, wipe dalvik cache-t, a többit elintézi. Nekem szokott segíteni, ha valami beragad, és emiatt olyan merülést tapasztalok, ami nem a megszokott.Előző telómon CM11 romon csak reggel láttam 100%-s töltöttséget, amikor egész éjjel töltőn volt. Ahogy lehúztam a töltőről, abban a pillanatban lement 99-re.
-
válasz
Eclips21 #51338 üzenetére
Megszokásból
Nem olyan régóta van erre alapból lehetőség. Régebben max. leállítani lehetett a gyári vagy szolgáltatós nyavalyákat, de szinte azonnal újra is indult mind. Akkor megszoktam, hogy root, és utána Titaniummal, vagy más, erre alkalmas rootos appal fagyasztom a nem kellő dolgokat. -
Ok, pont írtam, mikor kérdezted. Remélem, nem tiltottad le közben.
Oké, jó belakást
A térképet nem töröltem, de a YouTube-t igen, aztán leszedtem Play-ről, így már nem rendszeralkalmazás, és hibernálható a Greenify ingyenes verziójával is. ( Egy frissítés után mindig futni akart a háttérben, ezért hibernáltam, azóta kussol.)
Az SHealth volt az első, amit anélkül fagyasztottam, hogy megnyitottam volna. A google okosságait is( play könyvek, játékok,filmek) fagyasztottam. ChatON, Flipboard,Galaxy apps,G+, Group Play, Hangouts,S Fordító, S Voice, Samsung Hub, Sztorialbum és hasonló nyalánkságok. Igazából neked kell tudni, hogy mire nincs szükséged, de itt is alap, hogy amiről nem tudod, hogy micsoda, azt nem törlöd, legfeljebb fagyasztod. -
Ha megnyitod a SuperSU-t, és egy felugró ablakban megkérdezi, hogy tiltsa-e a Knox-t, nyomj mégsét vagy sohát, különben random restartok lehetnek. Anno root után azonnal fagyasztottam az összes knoxos cuccot, egyből el is kezdte a restartokat. Kiolvasztottam őket, abbahagyta.
-
Nyugi, nem fogod hazavágni. Ha minden kötél szakad, odinnal újra rakod a romot, és olyan lesz, mint volt. Én még mindig arra gyanakszom, hogy a kábellel van valami gubanc. Legrosszabb esetben így hagyod, ahogy most van, és csak van valaki, akitől tudsz kérni holnap egy másik kábelt.
Azért még néhányszor próbáld meg felrakni az NG8 kernelt, hátha felmegy úgy, ahogy a másik is felment.Nem nagyon tudja visszavonni, amit eddig csináltál, hiszen másik kernelt tettél fel, azt meg nem tudja csak úgy visszacsinálni.
-
Sztem a kábel szarakszik, Mindegy, próbálgasd addig, amíg fel nem megy az is. Ha a root kernel felment, előbb-utóbb ez is fel fog.
Úgy értettem, hogy talán meg van törve valahol, és nem mindig érintkezik.
Nyugi, semmi visszavonhatatlant nem csináltál. A teló így is működik, csak nincs wifid. Fújj egyet, szívj el egy cigit, indítsd újra a telót is meg a PC-t is, aztán próbáld meg megint.
-
Sokan csináltuk már Towellel, eddig mindenkinek sikerült, szerintem neked is fog. Annyit még megtehetsz, hogy az antivírus programot kikapcsolod arra az időre, az odint meg rendszergazdaként indítod ( jobb klikk, futtatás rendszergazdaként ), bár nekem sima dupla kattra is simán indult mindig.
A telót használtan vetted, ugye? Az adatkábel biztos jó? Nem használsz hozzá hosszabbítót?
-
Nekem notebook-m van, három USB csatival, kettő egymás mellett az egyik oldalon, a másik oldalon egy különálló, ezt szoktam használni odinhoz, eddig mindig működött. A videós srác azzal kezdte, hogy letiltotta az SHealth-t. Ez nekem is fagyasztva van, de csak root után fagyasztottam, szal rootoláskor még aktív alkalmazás volt. Nem tudom, van-e egyáltalán jelentősége, de már többször olvastam, hogy bekavarhat.
-
Odin felismerte a telót? Baloldalt fent jelezte, hogy felismerte? Én a 3.07-t használtam anno, elsőre sikerült. Jó helyre tallóztad be a kernelt?
Meg az ilyenkor szokásos: alaplapi usb csatlakozó, saját adatkábel közvetlenül a gépbe, tehát ne használj usb hubot.
Próbáld újraindítani a PC-t, és kezdd elölről, sztem sikerülni fog.Úgy látom a képről, hogy nem sikerült. Próbáld a 3.07-s odinnal, a PDA részhez tallózd be a kernelt, de előtte nem árt, ha újraindítod a PC-t.
-
Kicsit lejjebb görgetsz, lesz egy táblázat, itt a 9505 International szekcióból töltsd le a (ROOT) kernelt, meg a mostani romodnak megfelelő NG8 kernelt. Odinnal tedd fel (ROOT) kernelt ( ezt fogod rootolni ), ha újraindult a flash után, indítsd a Towelroot-t ( itt kell a mobilnet ), ha végzett, odinnal flasheld vissza az NG8 kernelt, RootChecker-l ellenőrizd, hogy sikerült-e, ha igen, töltsd le a SuperSU-t a Play-ről, és kész is vagy.
-
Szia! Régóta használom a Greenify-t, soha nem volt vele gondom. A Prestigio nem MTK procis? Nem lehet, hogy az volt a baj?
Az NG8-t Towelroot-l tudod rootolni, ez nem bántja a knoxot, tehát marad a gari, viszont van olyan része a rootolási folyamatnak, amikor nem lesz wifid, viszont net meg kéne, szal csak akkor fogj hozzá, ha van mobil neted. Itt megtalálod a szükséges fájlokat, meg a leírást is:[link] -
Szerintem lődd ki az automata fényerőt, inkább állítgasd manuálisan. A szenzor, amelyik folyamatosan figyeli a környezet fényerejét és ehhez képest állítgatja a fényerődet, sokkal többet fogyaszt, mint ha te állítgatnád magadnak. Én full fényerőn használom mindig, és simán összejön 4ó+ kijelzőidő másfél nap alatt egy töltéssel.
[link]
[link] -
válasz
b.regius #51230 üzenetére
Szerintem meg tudod csinálni magadnak is, nem olyan bonyolult. Nem tudom, melyik modelled van, ha 9506, akkor tényleg fel kell áldoznod a garanciát. Ha 9505, akkor a root után megmarad a garid.
Szerintem próbáld meg nyugodtan, segítünk. Írd meg, melyik modelled van, aztán folytatjuk. -
válasz
Valken #51217 üzenetére
Szerintem egy 4+1 fájlos 4.4.2-s romot vissza lehet tenni, benne van a bootloader is.
Biztos, hogy előbb-utóbb lesz hivatalos T-s meg független is.Nekem az előző telómon volt Lolli ( CM12 ),de annyira nem jött be, hogy pár nap után leszedtem. A működéséről nem sok infót gyűjtöttem, mert akkor már nem használtam azt a telót, be sem laktam, de a Lolli felülete nekem...hát, nem tetszik, és akkor finoman fogalmaztam.
-
Engedélyezd a zárképernyő beállításainál a több widgetet. A zárképernyőn lévő widgeten nyomj egy hosszút és húzd lefelé az ujjad. Látni fogsz egy fehér keretet, lapozz jobbra, ott szintén lesz egy fehér négyszög, benne egy + jellel. Nyomj rá, majd a felugró lehetőségek közül válaszd ki a zenelejátszó widgetjét.
-
Hát nem tudom. Én most járok 73%-nál, 16ó 15p a töltés óta, durván másfél óra kijelzőidő. Android rendszer 10%. Mondjuk csak neteztem, hanghívások, kevés flipper, de sokat nem nyomkodtam ma.
Szerintem rakd újra a romot, vagy várd meg a hivatalost, mármint a mi régiónknak megfelelőt. -
válasz
Valken #51126 üzenetére
Elvileg az újrapartícionálás már megvolt, mikor feltetted a romot, én mégis azt csinálnám, hogy ugyanezt a romot feltenném ugyanúgy, és ha megint nem úgy működik, ahogy kellene, akkor harmadjára már repart nélkül egy sima egyfájlost tennék fel.
Ja, most nézem, hogy '05-d van, arra nem tudom, hogy van-e egyfájlos rom. Mindegy, próbáld megint a 4+1 fájlost ugyanúgy, csak ne azzal a géppel, amin szarakodott az odin.
-
válasz
Valken #51123 üzenetére
Előfordul, hogy a telepítés közben nem rontasz el semmit, felmegy a rom, de mégsem lesz az igazi. Ilyenkor szoktak jelentkezni az olyan tünetek, mint az extrém merülés, zavaró bugok, stb. Nekem is volt már, hogy a rom vagy a gapps ugyan felment, a telepítés során minden oké volt ( nem volt fail vagy bármilyen hibaüzenet ), aztán mégsem működött. Aztán újra raktam, és minden jó volt.
Ettől függetlenül lehet, hogy mégis az akksid a ludas, csak mielőtt kicserélnéd, érdemes megpróbálni ezt is.Ha 4+1 fájlos volt a rom, akkor jól csináltad, csak így már nem lesz egyszerű downgradelni, ha valami miatt visszamennél KK-re, mert ebben benne volt a bootloader is. Nem lehetetlen, csak kelleni fog a KK bootloadere a downgradehez.
-
Amikor nekem túl magas % értéket mutat az Android rendszer, szoktam csinálni recoveryből egy wipe cache, wipe dalvik cache-t, ez rendbe szokta hozni.
(#51055) Valken Szerintem előbb próbáld meg újra rakni a romot, feltűnően nagy a különbség a te akkuidőd, meg mások lollis akkuideje között.
-
-
válasz
senzaj #50558 üzenetére
Szia!
Beállítások/További hálózatok/Mobilhálózatok/Hálózati mód-> LTE/WCDMA/GSM ( automatikus kapcsolódás ) mellett legyen pötty.
Ha így sincs LTE, pedig elvileg van lefedettség, akkor érdeklődj a szolgáltatónál, a díjcsomaghoz járó netnél nincs-e korlátozva az LTE szolgáltatás. Az is lehet, hogy csak ki kell cserélni a SIM-t.
Nekem sem volt LTE, bementem a Telenorhoz, kiderült, hogy csak aktiválni kellett ezt a szolgáltatást. Párat kattintgatott a gépen a srác, aztán szólt, hogy indítsam újra a telót, és már lett is LTE. -
válasz
mzsolty #50493 üzenetére
Ott kell annak lennie. A knoxot már sokan próbálták eltüntetni, de még senkinek sem sikerült legálisan ( úgy, hogy a gari is megmaradjon ). Ha nem mókoltál semmit, akkor biztos ott van valahol. Nézd meg a legutóbbi alkalmazások között ( home gomb hosszan ), vagy az alkalmazáskezelőben, esetleg indítsd újra a telót.
-
válasz
bjergerking #50486 üzenetére
Szia! Próbáld meg innen:[link]
Én itt a legelsőt próbáltam, elindult a letöltés, de megszakítottam,( 9505-m van, csak kipróbáltam, működik-e a link ). .zip formátumban van, sztem négyfájlos, legalábbis a leírásból azt vettem ki. Ha felment, és működik minden, van hálózat, akkor tehetsz rá másikat, akár a kazah romot is. -
-
válasz
#61600768 #50280 üzenetére
Az enyém is nyöszörög, pedig nem volt sokszor leszedve. Igazából nem tudom mióta, egyszer azt vettem észre, hogy ha a felirat alatt vízszintesen végighúzom az ujjam, jól hallhatóan receg. Ráadásul a szilikon tokon keresztül is frankón érezni lehet, olyan, mintha egy buborék lenne a hátlap alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest