- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Wiz Khalifa #38436 üzenetére
A következő build verziószámát halál hülyeség tippelgetni. De komolyan nem teljesen tökmindegy? Egyrészt egyáltalán nincs info arról megkapja-e a következő frissítést az S4, arról meg főleg nincs, hogy annak mi lesz a verziószáma. Az SD-re írás végett olvass vissza a topikban, annyiszor tárgyalták már, hogy Dunát lehet rekeszteni vele.
Gizmo fórumtárs hozzászólásában pedig érezd az iróniát. -
Petyyyyy
addikt
válasz
kissandras20 #38389 üzenetére
Itthon biztos nem.
-
Petyyyyy
addikt
Üdv!
Csak én nem találom vagy nincs is lehetőség a gyári lejátszóban az albumborítók használatára? Mert vannak, csak nem hajlandó megjeleníteni őket. A használjak másik lejátszót opció skippelhető, a flac muzsikák powerampon messze nem szólnak úgy mint a built in-nel.
-
Petyyyyy
addikt
Egy S4 mellett szerintem nem sűrűn jön szóba kis file.
De persze értem mit akarsz mondani.
UHS-ről tudok, nekem is egy Sandisk Extreme Pro van a telóban, más kérdés, hogy közel sem képes kihasználni sebességet tekintve. -
Petyyyyy
addikt
válasz
sanyek2 #37535 üzenetére
Ejha. Ez melyik rom? Tegnap én is csekkoltam két unatkozás között, de nem jelzett semmit. (T-s 4.4.2)
Szerk: Most látom német. Akkor egy darabig még nem kell aggódnunk a frissítés miatt. Igaz, hogy autóval csak pár óra a távolság, de mégis hónapokat kell várjunk.
(#37537) zerge861 - De még mennyire. -
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Gyula84 #37486 üzenetére
Neo Hybrid kellett volna rá, akkor nincs ilyen baleset, vagy legalább csökkent volna az esélye.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #37197 üzenetére
Az ki van csukva, hogy 32 legyen alapjáraton. Most gépre van kötve - szóval tölt - és így is csak 27,5°
-
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #37187 üzenetére
Legalább egy darab tarját dobj rá ilyenkor.
-
Petyyyyy
addikt
Na srácok, megvan az első bugreport. Konkrétan szólt a teló, hogy "ides, itt egy report, csináljunk már vele valamit!" Nem sok értelmes lehetőség volt, továbbítani kellett valahogy a rendelkezésre álló lehetőségek egyikével. (mail, bt, nfc akármi). Szóval elküldtem magamnak emailben. Egy 13 megás txt állomány lett, amiben rendszerinfók, meg még egy rakás info van. Az ilyesmit hova lehet/kell továbbítani, hogy legyen is valami haszna?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
pixelblondie #37080 üzenetére
Nincs lilulásod sem? Nézegesd meg beállításoknál is, ha ott sincs...akkor jó neked.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
CHIPman #36967 üzenetére
Nem lesz, mivel előtte és utána is ajánlott egy gyári adatok visszaállítása, így lesz alkalmad újra belakni.
Persze ha előtte megejtesz egy backupot Heliummal, akkor az addig használt appok újratelepítése után az adatok könnyen visszaállíthatóvá válnak és folytathatod, ahol abbahagytad.
Szerk: Glonass nem lesz használható, plusz lilulás esélye megnő frissítés után. Ez minden. -
Petyyyyy
addikt
válasz
kissandras20 #36939 üzenetére
Ha utánam vágnák, se kéne. Csütörtökön megtaperoltam egy S5-öt. Tapintásra egészen jó, de az átvariált gombok meg a ronda ikonok tényleg el tudják rontani a user experience-t.
-
Petyyyyy
addikt
A lilaságra még mindig a jövendő 4.4.3 az egyetlen megoldás vagy van más alternatíva? A használjak 4.3-mat nem ér, ott is volt ilyen.
-
Petyyyyy
addikt
Na srácok, megvan a mai jó tanácsom: Ne multitaskingoljatok 41 óra ébrenlét után. Másolgattam a tartalmakat pendrive-ról gépre és fordítva, közben meg gépre dugtam a telefont is, hogy akkor pár zenét usb-ről rápakolok. Csakhogy a Kies meg volt nyitva, húgom úgy hagyta. Fel is ugrott az üzenet, akarom e frissíteni a FW-t, de mivel másolás közben is percenként hetven figyelmeztetés van már meglévő fájlok miatt, csak toltam egy entert "bő gázzal" majd alt+tab és azon az ablakon (másolás megerősítése) ugyanígy. Másolások végeztek, de látom még valami küzd. Szóval KitKat a fülembe a figyelmetlenségem miatt.
Egyelőre nincs problem, de már nem csak poweramp lilul, hanem beállításoknál is. Cserébe fürgébb lett, kevesebb RAM van használatban (nem izgat, használja) és az appok megnyitása/bezárára, képernyő zárása/feloldása is finomabb lett. Sőt wifire is gyorsabban kapcsolódik. -
Petyyyyy
addikt
válasz
szasza87 #36796 üzenetére
Ez simán csak lilulás mikor görgetsz egyet a menüben. A menüpontok fehérrel írt nevei a görgetés alatt lilásra váltanak, majd mikor megáll, újra fehér lesz. Van ez 4.3 alatt is. Eddig csak Poweramp-ban találkoztam vele. Tegnap éjjel én is gondolkoztam a csokin, de várok még.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
kengyel #36729 üzenetére
Szerencsére nem használok GPS-t. Ha azon kívül nem kerül elő más hiba, lehet feltolom én is.
(#36730) Max_218 - Helium backup -
Petyyyyy
addikt
válasz
kengyel #36727 üzenetére
Az akksi nem izgat. Inkább az esetleges különbségek használat közben 4.3-hoz képest. De köszi. Tegnap voltam Árkádban, megtaperoltam az S5-öt. Hát mit mondjak...ekkora pofánvágás rég nem ért. Csúnyácska ikonok, bal alsó érintőgomb változása igazán betett. Sajnos ezzel kötöm össze jelenleg a fehér status bar-t. A hátlap viszont tényleg süti.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #36614 üzenetére
Ha nem használtad a telót, akkor teljesen irreleváns. Ha este bekapcsolod a wifit, majd telót nem babrálod reggelig, akkor egész addig úgy is tartja, míg újra hozzá nem nyúlsz. Ettől függetlenül ez egészen jó érték. Nálam a 6 óra ~ 3% a megszokott, bár utóbbi időben nem igazán figyeltem.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #36583 üzenetére
Az állatja...az egy üzemidő. Én meg ~ hetente újraindítom, hogy felébredjen kicsit.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Petyyyyy #36073 üzenetére
Na ezt módosítanám az állítást.
Beállítások-> Általános-> Értesítés (Értesítés küldése, ha engedélyezve van) mellől kell kivenni a pipát.
Csak a magyarítást értelmeztem férre, azért nem bökte ki a szememet az opció amelyikkel ki lehet kapcsolni többek közt a status bar értesítést is. Azt hittem majd a hívás indításának pillanatában fog jelezni valahogy. Bezzeg angolul teljesen egyértelmű az a menüpont. -
Petyyyyy
addikt
válasz
Csocsesz75 #36075 üzenetére
-
Petyyyyy
addikt
Az ACR-ben be lehet állítani, hogy ne lógjon kint a status bar icon?
-
Petyyyyy
addikt
Jéé...megvan a lilulás görgetésnél. Powerampban látszik.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #35050 üzenetére
Hol sikerült letaperolnod?
(#35053) Tirexi - Szerintem elég ronda a hátulja. -
Petyyyyy
addikt
Van itt valaki aki használja a telót USB-n keresztül webkameraként? Esetleg írhatna róla, pl milyen programot használ hozzá, kell-e valami spec. illesztő hozzá..?
-
Petyyyyy
addikt
Bátyám kreálmánya -
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #34575 üzenetére
Február 24-én introduce-olta a Sandisk.
Íme egy röpke teszt.
(#34581) Valken - Ezt meg csak neked mondták vagy annak aki kérdezte és lehet egy szó sem igaz belőle. Nem ez az első, hogy valaki beugrik a topikba, hogy írt a T face oldalára és azt mondták 1 hét, mire jön a kontra, hogy én meg felhívtam őket és azt mondták még sehol semmi. -
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #34571 üzenetére
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Valken #34563 üzenetére
El is találtad csak már 4.4.3-nak hívják.
-
Petyyyyy
addikt
Tegnap elértem, sőt talán 1-2 megával túl is léptem az mobil adatforgalmi keretem maximumát. Azóta folyamatosan ott éktelenkedik a háromszöges felkiáltójel emiatt. Nem lehet eltűntetni valahogy?
-
Petyyyyy
addikt
Csak hogy javítsam a hangulatot: T részéről van valami infó a "tudjukmivel" kapcsolatban?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #33487 üzenetére
Az enyém csak akkor, ha rájön a "beragadt valami ami pörgeti az összes magot" 5 perc, de újraindítás után rendbejön. Múltkor CPU-Z szerint 46,6° volt.
Játékok közel sem pörgetik meg ennyire. Sheep Happens-t játszok amúgy.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #33480 üzenetére
Természetes, de nem lesz forró.
-
Petyyyyy
addikt
-
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #32718 üzenetére
A független már kint van, van benne néhány bug. A T-nek meg van az a jó szokása, hogy ül rajta egy-két hetet. Talán ez idő alatt észreveszik és javíttatják. Részemről ezért nem toltam még fel független romot.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Tesztelo.hu #32544 üzenetére
Akkor imádkozunk, hogy ez változzon mire kijön a T garázsából is a 4.4
-
Petyyyyy
addikt
válasz
kecsetihunor #32396 üzenetére
Az S5 lett drága? Azért ne felejtsük el, hogy megjelenés után pár hónappal is (mondjuk T-nél) 239K áron dobálták az S4-gyet. Akkor a plakáton látva elintéztem azzal, hogy pfff ócskavas, ennyiért sosem kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 10
- Könyvajánló
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest