- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
Megjelent S4 Active i9295 telóra is a Lollipop 5.0.1 verziója.
Nordic countries NEE product code. [link]Már tényleg csak a jelentős tábort képviselő i9505 van hátra, ha nem vesszük figyelembe az ilyen-olyan kiszivárgott romokat.
-
Carline
őstag
Vettem a Telekom webshoptól egy kék és egy fehér Protective Cover+ hátlapot.
Kellemes meglepetésként a kék mellett a fehér hátlap helyett egy fehér S View Cover volt a csomagban.
1950Ft-ot megért ez a rendelés...Köszi Telekom! Kedvesek vagytok!
-
-
Carline
őstag
válasz
olahroberto #49510 üzenetére
Független repart romok 9505-re: [link]
Van gdrive és mega link is. -
Carline
őstag
válasz
Kavinton75 #49515 üzenetére
Ha visszaolvastál volna, tudnád, hogy nemrég sokan vettünk ilyet és van benne egy külső töltő és egy eredeti akku.
-
-
Carline
őstag
-
-
Carline
őstag
Anyumnak egy LG F60 telefonon tárhely problémái voltak.
Úgy voltam vele, hogy factory reset helyett rárakom a brazil szolgáltatóhoz készült lollipop imaget.
A telefon érzésre gyorsabb, valamit az sd-re engedi átrakni a programokat.
Hogy mi ebben az érdekes? Hát számomra az, hogy egy sokadrangú LG (Snapdragon 401 SoC) megkapta már a hivatalos lollipopot. A Samsung régi nagyágyújának meg még csak kiszivárogtatott sincs. Itt most a Snapdragonosról beszélek, mert láttam hogy i9500-ra van. -
Carline
őstag
válasz
Blackmirror #48174 üzenetére
Mondjuk azért mert nem az az S3 Mini mobilarénás topikja, hanem ez: [link]
-
Carline
őstag
Akku témához:
A telefon 2014.11. havi vételű telekomos plusz egy telekomtól most rendelt külső akkutöltő akkuval.
Minden eredeti samu és egyiken sincs gyártási dátum. A külső töltőhöz kapott akku made in china. -
Carline
őstag
válasz
fermacht1994 #47822 üzenetére
Nekem 4.3 rendszer és bootloader van a telefonon.
A cm12 nightly nem bootolt be. A kernelnél áll.
Az arter97 féle cm12 viszont működik rendesen a saját kernelével. -
Carline
őstag
-
Carline
őstag
válasz
Winchester95 #47501 üzenetére
Ha tudsz, teszel fel képet róla?
bb.bocs Én egy teszkóban lévő T-be kértem a kiszállítást, mert nem nagy forgalmú és nincsennek sokan. Most épp ketten voltak előttem, két-három perc volt a várakozási időm. A csajszi bement a cuccért, kinyomtatta a számlát, fizettem, aláírtam és ennyi. Ja és legyen nálad személyi és lakcímkártya, mert most pont kérte. Az előző rendelésemnél meg nem.
Azonban volt itt aki írta, hogy nagyobb plázás t-pontba kérte a kiegészítőt és várakozott egy csomót.Dare2Live [link]
-
Carline
őstag
válasz
Winchester95 #47496 üzenetére
Nekem ma jött meg T-pontra a kék tok.
A gyári vékony hátlappal jó csak a tokba. Van egy bőrmintás fekete hátlap, ami vastagabb és úgy nem is lehet feltenni a kék tokot, mert nem passzol bele teljesen. Az egyik oldalán nem fogja az élét védeni.
A kép a vékony hátlap + tok kombója. Védi mindegyik élét a telónak. 950Ft-ot megért nagyon. -
Carline
őstag
válasz
hagymas7up #46999 üzenetére
A fehérre gyorsan lesz szerintem systemui mod.
Egyébként ha a fényerő csuszkát teljesen minimumra húzom akkor nem zavaró a fehér vagy inkább vajszín menü.
Egy i9506-on van a temasek féle cm12 - 5.0.2 verzió már vagy fél hónapja. Rendszeresen frissítik és a hibákat feldolgozzák.
Meg vagyok vele elégedve.i9505-re cm12-höz már van is dark verzió.
Sok screenshot: [link] -
Carline
őstag
válasz
migabi24 #46406 üzenetére
A telefonnak a hátlappal kényelmes a fogása. Átlátszó és megmarad a hátlap designja is. Ami nem tetszett annyira, hogy mikor ki akartam venni a hátlapból, alig akart lepattanni róla.
Az új telón van körbe a "krómos" kereten egy védőfólia gyárilag, amit szépen fel is gyűrt. Mióta levettem inkább az S-line átlátszó TPU-t használom hozzá.
Az autós töltő elég energiát ad a telefonnak. GPS közben töltötte is a telefont, nem csak szinten tartotta, mint az előző noname töltő. -
Carline
őstag
válasz
QbHead #45884 üzenetére
A legrégebbi amit elő tudtam ásni: Pittel rotoljam vissza...
A saját i9506-om visszarotoltam pittel és most úgy néz ki, mint egy új! Jaa, mert ez új!
-
-
Carline
őstag
válasz
imibaba #45518 üzenetére
TWRP recoveryvel backup majd kijelölöd a -system -data -boot -ot.
Én előtte egy wipe dalvik cache-t szoktam csinálni, hogy ne mentsen jópárszáz mega olyan adatot, melyet induláskor pár perc alatt úgyis legenerál a rendszer.Maquuu
Ha factory resetet csinálsz akkor szép tisztára gyalulod a telefont. Összes felhasználói adatnak, beállításnak (sms, hívásnapló, stb...) búcsút inthetsz. Olyan mintha akkor tetted volna fel a romot.
Ha mindent kipipálsz a wipe-nál akkor letörlöd a külső és belső sdcardot is.
Azt ajánlom, ha felteszel mindent, beállítod a progikat akkor utána csinálj backupot.
Akkor legalább lesz lehetőséged hová visszatérni.Érdekesen szerkesztette a hsz-t. Közben duplikált is. Bocsesz
-
-
Carline
őstag
válasz
raziel01 #45428 üzenetére
Köszi a tippet!
A kártyapontokból annyit rááldoztam, hogy csak egy ezrest kell majd fizetnem a t-ponton.
A töltő miatt vettem meg a csomagot, mert a mostani egy 1Ah töltő, ez meg, ha minden igaz 2Ah.
Múltkorában GPS-ként használtam felhúzott fényerővel kb. egy órányit. Töltés közben is egyre merült. Nem tudott annyit leadni, mint amennyit a telefon felvett. -
Carline
őstag
-
-
Carline
őstag
válasz
slashpm #45109 üzenetére
Helium app a playről.
Az S2-ről mented a játékokat (root jogot megadod neki mikor kéri), az S4-re meg vissza tudod tenni root nélkül is a játékot az állásaival, mentéseivel együtt.
Fejlesztő menüben az usb hibakeresést kapcsold be előtte.Titanium backup mentései csak akkor fognak működni, ha a telefon rootolt. (root nélkül a programot visszaállítja, de a beállításait nem)
-
Carline
őstag
válasz
Trespa #45045 üzenetére
Hogy folyamatosan fusson, arra egyik sem való.
Ez alapján mondjuk egyik sem kell szerintem. Memória van elég. Tárhely is. Mit kell pucolgatni?Én amikor felhízik a rendszer akkor a cm.et lefuttatom 1x, hogy honnan és mit tudna törölni.
Ha a pucolással végzett akkor uninstall.ricsi0307:
A xiaomi powerbank mekkora? Az is elég benga lehet a 10Ah cellákkal.
Más: én görög buszos útra a szünetmentesem két kilós akkuját vittem el a kézitáskában, rászereltem egy 12V autós töltőt. Oda-vissza utat kibírta úgy, hogy az én és a lányom telóját töltötte 3-4 óránként. -
Carline
őstag
Én az S Advanceden használtam kínai vastag aksit külön hátlappal. Az akku dupla vastag volt az eredetihez képest -dupla akkora teljesítmény volt matrica szerint- de kb. 50-60%-al adott csak több üzemidőt.
S4-hez is lehet kapni akár 7200mAh feliratozású akkut, csak kérdés mennyivel bírja jobban az eredetinél.Kifejleszthetnének már a jó nagy energiasűrűségű mobilakksikat, amikkel az okostelók is elérhetnék -intenziv használattal- a minimum 2-3 napos töltési ciklust.
-
Carline
őstag
válasz
ricsi0307 #45041 üzenetére
Az akkuval az a gond, hogy ki kell kapcsolni a telót, fedél le, aksi ki-be. Ez mind idő + mindig akkor jönne valami hívás mikor elérhetetlen vagy.
A powerbank meg nehezebb mint az akku és még kábel is kell a töltéshez.Hosszabb útra én a telóhoz kapott 4400-as powerbankot használom.
Kb 12%-nál rakom fel tölteni a telót a 2,1Ah aljzatára, mellyel használat közben 100%-ra feltöltöm.
Akkor még kb. 20 percnyi energia van benne, amivel a következő lemerítés után még 10-15%-ot tud átadni a telefonnak. -
Carline
őstag
Gyakorlatilag már azt raksz fel amit szeretnél.
Rengeteg rom, kernel, recovery van az i9505-höz: --> itt <--
A custom romok általában rootoltak. -
Carline
őstag
válasz
migabi24 #44458 üzenetére
Ha 100000-ért veszem nem hiszem, hogy a root-nál többet merek vele csinálni.
De ez nekem ajándékáron volt és így már más (nekem!).
Van és volt kínai telóm, ami szürkén jött be az országba, ott is csak papíron van "gari".
Mindenkinek saját döntése, hogy mi-mit ér meg.
Én eddig is romoltam minden telómmal, így ezzel is.@Maxentius
Felraktam a CM12-t, majd appmonster-rel a progikat és titbackup-al a beállítasaikat.
Azután csináltam 2x antutu-t, böngészőt kipróbáltam, gps-t is.
Megnéztem mxplayer-rel a Holnap határa c. filmet (110 perc), kb. 8-as fényerővel.
Azután a beépített CM böngészővel neteztem az akku 6%-os töltöttségéig.Mint ahogy írtam is, a kernel elég szépen szabályozza a cpu-t.
Meg ugye az akku is csak pár napos, így jöhetett össze az öt óra képernyőidő. -
Carline
őstag
válasz
Logeeen #44453 üzenetére
Nem, nem egyből. Rootoltam és egy napot a gyári Samsung rendszerrel használtam.
Azután Mokee-t majd tegnap pedig a CM12-t tettem fel.
Ha thermal-engine -re gondolsz, az van benne.
Magonként 60 foknál visszaveszi a frekit 1.5GHz-re majd 90 foktól 115-ig arányosan leveszi a hőfok szerint 486MHz-ig.
120 foknál lövi le a magot 5mp-re.Ha témákra gondolsz az még nincs. Bár én máshol sem használom azokat.
-
Carline
őstag
válasz
migabi24 #44451 üzenetére
Én is bízok az alacsony árban.
A számla szerint 50400Ft a telefon.A Lollipop még elég gyerekcipőben jár, de ahhoz képest teljesen stabil nálam.
Kiraktam egy CPU figyelőt a háttérbe. A feladatok befejezése után a magokat azonnal lövi le, és áll vissza a minimum szintre 300 MHz-re.Elég intenzív használattal (progik visszaállítása, egy film megnézése emelt fényerőnél, netezés) 5 órás képernyőhasználatot bírt.
Természetesen a knox kernel felrakással ugrik...
-
Carline
őstag
Azt nem tudjátok, hogy biztosítást lehet-e a Telekomnál kötni a BF-es vételű telóra?
T üzletben véve telefont, mindig felajánlják a biztosítást.
Lehet pár hónapra kötnék rá. -
Carline
őstag
válasz
laca7909af #44120 üzenetére
Érdekes nekem hozták a powerbanok is.
Pedig ha jól olvastam neked is hűséghosszabbítás volt, mint nekem.
Nehéz kiigazodni a T-n. -
Carline
őstag
válasz
trueblue11 #44053 üzenetére
Két éve mikor S Advancedet vettem tőlük részletre, nekem is 24000Ft-ot kellett befizetni, amit jóváírtak a számlákban.
De azért 80k kissé sokkkkk. -
Carline
őstag
Nos végre 13:30-kor jött a GLS és hozta a BF-es S4-et.
Hűséghosszabbításos.
A csomagban S4 i9506 és tartozékai + kék színű (hál isten) powerbank + sim kártya csomag (amit aktiválni kellett pár perc alatt) volt.
Még sim nélkül fagyasztottam a szoftverfrissítés appot, nehogy elrontsa a rootolhatóságát a 4.4.2-vel.
Ami meglepő a készülékben az a súlya. Nagyon könnyű telefon.
Első benyomás pozitív róla. -
Carline
őstag
válasz
Gedeon31 #43959 üzenetére
Bízok én is a férfiasabb színben.
Ha meg omg színű lesz akkor megkeresem a topikot, ahol segítenek hogy hogy lehet szépen szürkére festeni a külsejét.
A gls státusz nálam is az az "ügyfeles adat fogadva"Ha 4.3-al érkezik akkor érdemes lehet feltenni rá az ugyancsak 4.3 Nordic countries I9506XXUBNE1 firmwaret?
Magyar azokban is van és a telekom vackait eleve nem tartalmazza. -
Carline
őstag
válasz
Red Bull fan #43926 üzenetére
Melyik rom van rajta?
4.4.2 vagy 4.3?
Külső akkut is kaptál hozzá? -
Carline
őstag
válasz
Szombó #43731 üzenetére
Régebben én is az SMS backup restore progit használtam, de áttértem az Easy backup & restore-ra.
Ez a google drive-ra is fel tudja tenni a mentést, valamint sms-en kívül a hívásnaplót, (mms-t, naptárt, könyvjelzőket, szótárt, névjegyzéket) is le tudja menteni egy lépésben.@Keem1
Biztos ez alapból is jó, de én szeretem az új romokat kipróbálni. A Blade óta ez már a telefonhasználatom része lett. Evégett hagy keserű szájízt az i9506 garivesztés nélküli mókolásának hiánya. -
Carline
őstag
válasz
migabi24 #43728 üzenetére
Gondolod?
25 napja jött ki a 4.4.2 telekomra samsung-updates szerint.
Reménysugár! Remélem nem kapkodnak a készleten lévő telefonjaikkal és tényleg 4.3 lesz rajta.
Akkor legalább a root véghezvihető lenne. A kernel csere már ha jól olvastam xda-n, már nem kivitelezhető ugrás nélkül. -
Carline
őstag
Nekem meg az a legnagyobb problémám, hogy a telekomtól i9506 telóm lesz minden bizonnyal 4.4.2-vel és erre nincs knox ugrás nélküli root.
Ha i9505 lett volna akkor arra még van 4.4.2 esetén is root.
Hát szívás. Eddig minden telefonomat testre tudtam szabni, romolhattam kedvemre és ha úgy hozta szükség vissza tudtam térni a garis állapothoz.
Na itt ha a knox 0x1 lesz akkor nincs visszaút (jelenleg).Valószínűleg cserélni akarok majd valakivel akinek patent S4 i9505 vagy i9506 van még 4.3 rommal.
-
Carline
őstag
válasz
Schizoka #43667 üzenetére
Nekem felajánlott egy dominó sim-et egy évig havi 10 perc ingyen beszélgetéssel ajándékképp plusz 990Ft-ért, de nem kellett. Nincs rá szükségem.
Én 2.-ára kértem a kiszállítást 1.-je helyett mert nem vagyok akkor otthon.
Majd kiderül, hogy előrelátók-e microsim ügyben vagy sem. -
-
Carline
őstag
Üdv itteni lakók!
Én is beálltam a sorba. T-nél hűségmegújítással 24 havi részletre (~2100/hó) kihagyhatatlannak éreztem.
Az, hogy Snapdragon 800 van benne számomra jó is és rossz is egyben.
Jó, mert van benne kakaó (ha épp kell), de az akkus üzemidőt lehet negatívan befolyásolja az erősebb SoC.
Rootolni szeretném és a samsung bloatwaret kiszedni belőle.
1.16 kingoroot gondolom itt is megoldás. Le is töltöttem, itt a fórumon linkelték január elején azt a verziót.
Már csak a futárt kell kivárnom.
Addig benézek xda-ra is miféle romok vannak erre.@trueblue11
Ha kapom mellé a powerbankot, ha nem akkor is jó vétel. A T most szerzett jópár új és megújító ügyfelet.
Jó telefont adott durva akcióba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest