- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Még egy Reno15 érkezett
- Két OnePlus Turbo is várható?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
válasz
Andrewstarr
üzenetére
Nálam a fényerő kb 25-30 %, mobilnet,wifi kikapcsolva, syncron kikapcsolva és készenlétben merűl órànként 3 %-ot!Bàr tudom kell neki pàr nap hogy beàlljon, meg letöröltem a facebook appot azóta lassabban merül készenlétben(8 óra alatt 2%).A lumiàm 2 napot vígan elment úgy hogy igencsak nyomkodva volt.Adok még neki pàr napot, ha nem lesz jobb visszakűldöm, és marad helyette az L90, pedig kedzem nagyon megszeretni.Hàtlapra nézegettem ebayen alternatívàkat, lehet kapni aluminium hàtlapot, mellé cserének flip tok, az megoldanà a csúszàs problémàt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- Hardcore café
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szuperlatívuszokban beszél az új szervermemóriájáról a Samsung
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest