- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sun777
tag
Mennyiért lehet manapság eladni egy 128as S21FE-t szerintetek? Hibátlan, csak újabb típusra váltottam azóta.
-
Taci
addikt
válasz
SztiviVander #7943 üzenetére
Köszönöm!
-
SztiviVander
addikt
Alaplap(on barmi alkatresz) elhalalozott. Megboldogult lg g2-m jart igy, en hasznaltam 2 evet, parom 1 evet, majd fiam elkezdett rajta jatszani es ugy mar egy evet se birt ki. Valami elfustolt benne. Az mondjuk probalt indulni (amikor toltore volt dugva akkor reagalt a bekapcs gombra) de nem tudott sose bebootolni. Megoldas: szerviz ha garis, uj telefon ha nem garis. Penzert javittatni az kb gtk. Vagy veszel egy torott kijelzost valahol ami amugy jo es atepited sajat magad az alaplapot a tiedbe, az meg talan vallalhato koltseg.
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Öcsém S21 FE készüléke Instázás közben megfagyott, kikapcsolt. Azóta nem lehet bekapcsolni. Amiket próbáltunk:
- 10-20-30-60 mp-ig bekapcs gomb --> semmi
- ugyanez a fel, le és mindkettő hangerő gombbal --> semmi
- a fentiek úgy, hogy adapterrel töltve van --> semmi
- ugyanígy, csak gépre kötve --> semmi
- SIM kártyák kivéve --> semmiEgyedül akkor jött be a boot képernyő (logó), amikor adapterrel töltőre volt téve, forró volt a telefon, töltött (gondolom), aztán semmiből bejött a logó, mintha indulna, aztán újra feketeség megint, és azóta fel sem jött a logó sem.
Hátha ti tapasztaltatok már ilyet (akár korábbi telefonnal is), és tudjátok a megoldást.
Köszönöm.
-
DarkByte
addikt
Fotózza már le valaki mit kell nézni. Leszedtem a bumper-t de én a világon semmi különbséget nem látok. Pedig most már nekem is 3+ éves.
-
bozsozso
őstag
Olvasgatva a fórumot, megnéztem én is és a hátlap az enyémen is kezdett felválni.
-
direwolf
őstag
válasz
SztiviVander #7935 üzenetére
10k-250k között 2év, 250k felett 3év kötelező a jótállás. És nincs olyan hogy egyes részeire más vonatkozik. Csak a vételár számít.
Persze az eladó/gyártó ettől pozitív irányba eltérhet. -
Majom19
tag
válasz
SztiviVander #7933 üzenetére
Ha magamnak cserélem honnan rendeljek akksit?
-
Majom19
tag
válasz
SztiviVander #7935 üzenetére
Szervízt hívtam 1 évet mondott.
A telón folyamat játszottam rendszeresen melegedett sőt töltés közben is. Napi szinten nyúztam.
Most xiaomi 15, s25 honor 400proesetleg iphone on agyalok nemtudom.
Játék, streaming, fotózás, zenehallgatás. Stb. -
SztiviVander
addikt
válasz
Majom19 #7930 üzenetére
Majd a kiszedett akksit nezd meg, ha billeg az asztallapon akkor az pupos meg akkor is ha szemre nem is tunik fel meg ha igazabol az gondot meg egyelore nem is okozna. Eleg annyi ha parszor tulforrosodott (nyar, erosebb hasznalat/jatek, qi gyorstoltes vagy ezek kombinacioja) attol mar meg tud puposodni. Szep ara van mondjuk a cserenek, en lehet elgondolkodnek meger e fel ev jotallas ennyit. De valoszinuleg kicserelnem magam harmad ennyibol.
-
Majom19
tag
válasz
SztiviVander #7929 üzenetére
Hmm. Középen nem púposodik. De elviszem szervízbe.
-
Majom19
tag
Mennyire gáz, ha a 2.5éves telefonom hátlapja elválik?
(3 év jótállás)
-
DarkByte
addikt
válasz
gabber01 #7919 üzenetére
Szerintem felteheted, én semmi különöset nem fedeztem fel. A notification sávot visszaállítottam a régi összevont formára.
Ami zavar az pár státusz ikon elrejtése amit a többiek is írnak, pl. hogy nem látható közvetlenül ha ébresztő vagy az időzített ne zavarjanak mód aktív, ezeket csak ha lehúzod a sávot tudod megnézni. De igazából már megszoktam. -
gabber01
addikt
Sziasztok!
Megérkezett egy ideje a OneUI 7.0 frissítés, de még nem erőltettem egyelőre. Mik a tapasztalatok, felmehet nyugodtan vagy tele van bugokkal?
Ha nagyon gáz, akkor inkább elhalasztom amíg engedi. -
Dr.NX
addikt
Rosszul tudod, legalább nézz utána, mielőtt kijavítasz valakit (rosszul):
https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0300151.kor
2. § (1) * A jótállás időtartama:
a) 10 000 forintot elérő, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
b) 250 000 forint eladási ár felett három év. -
Dr.NX
addikt
válasz
FrankMonzano #7910 üzenetére
Kipróbáltál bármit is a leírt workaroundok közül?
-
szabifotos
senior tag
Rossz topik, huppsz, félrement...
-
pitius
tag
válasz
FrankMonzano #7870 üzenetére
Oh ilyen nálam is volt. DNS probléma, de nem a szolgáltató miatt, hanem mert 2 hálózati eszközöm volt itthon, és azok vesztek össze. Amint a szolgáltatói eszközt bidge módba kértem és a saját routerem lett ami kezelt mindent, azonnal megjavult.
-
Majom19
tag
Kérdés, ha a yettel 3 év jótállást ad s21fe-re az akksi bele tartozik?
-
Lac-coo
őstag
Végig próbáltamm indent, szerintem frissitésse legyszerűen drasztikusan rontottak ahang minőségén.. régi galax S8 -at előkapartam ,földbe döngöli ez ta mostani verziót. Pedig eddig tökéletes volt...
Ha asmasung is ilyennekkel játszik már, akkor ez ta márkát is kukázom ... -
Lac-coo
őstag
Sorry, gyorsan írtam....
-
joci86
senior tag
Köszönöm mindenkinek a választ!
Egyébként sem akartam HR-t, de így végképp nem is gondolkodom rajta, ha nincs nagy zűr.Recoverybe USB csatlakozás nélkül nem is lehet belépni?
Egy wipe cache partition-t viszont csinálnék. Csak hiába nyomom bekapcsoláskor a hangerő fel + bekapcsoló gombot, nem lép be. -
Lac-coo
őstag
Nem értem mi ketten vele, álom hol szólt eddig ez a fules, most meg dinamika nulla , részletesség nulla , térhatású nulla , magas hang alig van.....
-
DarkByte
addikt
válasz
Lac-coo #7887 üzenetére
Röviden: távolítsd el és párosítsd újra szerintem.
A sejtésem hogy nem csatlakozik média audióval is a telefon audión túl. Az eszköz adatainál a Bluetooth alatt is megnézheted nem-e az a baj; lehet nem is jelenik meg mert bug-os valami.
(A használt Bluetooth codec-et amúgy a Fejlesztői beállítások menü alatt lehet állítani. De nem hiszem hogy ez a probléma.)
-
Lac-coo
őstag
Helló! Jött updtmate a telefonra.. és rettenet rossz lett a fülesben a hang minősége....
Bármit tekergetek nem akar olyan jó lenni mint eddig volt... BT HQ átviteli módot nem is találom...JBL fulhallgato.....Mivel probalkozzak ?
-
Csabyka83
csendes tag
válasz
direwolf #7885 üzenetére
A szolgáltatót azért irtam, mert a Telekom szokott olyat, ha hibás DNS-t oszt ki, akkor sok oldal meg app nem működik róla.
A kolléga semmit nem írt az eszközeiről, így csak találgatni lehet, de tuti nem a telefon a hibás. És mivel nem az egész net lesz tiltva a telefonján hanem csak bizonyos dolgok azért gondoltam egyből a Telkomra
-
direwolf
őstag
válasz
Csabyka83 #7883 üzenetére
Lehet az is, vagy valami más beállítás. A legkevésbé a szolgáltatóra gondolnék. A teszt az úgy kezdődik amit @SztiviVander írt, hogy megnézed a logokat.
-
SztiviVander
addikt
válasz
FrankMonzano #7881 üzenetére
Talalgatas helyett meg kene nezni a router logjait, nem-e valami olyat csinal a telefon (vagy egy az fr utan felrakott app) amit a router gyanus/virusos tevekenysegnek eszlel es ezert letiltja a telefonod. Nem emlekszem hogy irtad volna milyen routerrol van szo pontosan.
-
Csabyka83
csendes tag
válasz
FrankMonzano #7881 üzenetére
Mobilnetről működik minden és másik wifi hálózatról is csak az otthoni wifidről szarakodik.
Ez alapján miért lenne bármi baja is a telefonnak?
Miből gondolod, hogy nem az otthoni hálózatoddal van a gond?
Másik eszközön is jelentkeznek a problémák az otthoni wififel?
A Telekomos modem után van kötve plusszba bármilyen router?
Nekem folyamatosan összeveszett a router a modemmel így repült a router, azóta minden happy. -
FrankMonzano
őstag
válasz
Csabyka83 #7876 üzenetére
A hiba újratelepítés után pár nappal/1 héttel jelentkezik. Ha megint újratelepítem, ismét jó. Ebből következtetek, hogy a készülék korlátoz valamit idővel. Tehát nincs olyan, hogy "lesz hiba". A hiba pár nap/1 hét után jelentkezik mindig újratelepítés után és meg is marad.
-
Dr.NX
addikt
válasz
FrankMonzano #7878 üzenetére
A routered beállításaiban keresgélj.
-
Csabyka83
csendes tag
válasz
FrankMonzano #7872 üzenetére
Lehet akkor addig jó volt a DNS a Telekom felől amit kaptál. Hidd el nem a telefonnal van a baj hanem a Telekommal. Amikor hiba lesz megint állítsd át a DNS-t a modemben.
-
Dr.NX
addikt
válasz
FrankMonzano #7874 üzenetére
DNS-t is átállítottad?
Ha szolgáltatói eszközt használsz, azon távolról is tudnak állítgatni.
Ha meg tényleg a telefonod a ludas, akkor meg másoknak is kellene a hibát produkálni. -
Dr.NX
addikt
válasz
Csak egy tipp:
ha lehet, a routeren kapcsold ki az IPv6-ot és állíts be másik DNS-t, pl: AdGuard:94.140.14.14
-
Csabyka83
csendes tag
válasz
Nekem ilyet a Telekom csinált. Ritkán, de előfordul, hogy bizonyos appok nem mennek wifin a Telekom nettel, de One mobilneten meg minden. Ez nem a telefon hibája szerintem, hanem a vezetékes net szolgáltatóé.
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Adott egy érdekes probléma. Pár hete azt csinálja a készülék, hogy az otthoni Wi-Fi hálózaton bizonyos alkalmazások, illetve a telefon biztonsági mentése nem működik. Pl. Otp alkalmazás nem tölt be, a viber se tud biztonsági mentést csinálni és a Google se. Minden más működik, internet, play áruház, stb. Mobilnetről betölt az OTP, más Wi-Fi hálózaton is. Kb 4x csináltam gyári visszaállítást, pár napig tökéletes minden, aztán egyszer csak indokolatlanul elkezdi ezt a jelenséget. Lehet a Samsung rendszere korlátoz valamit a hálózaton pár nap után? Próbáltam állítgatni a Wi-Fi beállításokban, energiatakarékos mód nincs, stb, de nem jöttem rá, hogy mi okozhatja. Nem telepítem ötödjére is újra, mert valószínűleg ugyanez lenne.
-
válasz
SztiviVander #7868 üzenetére
Nekem is feltünt hogy nem jól írtam, de már lejárt a szerkesztési idő
"Minek sózni a levest, ha nem sótlan" Ez lett volna. -
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Winnie The P #7859 üzenetére
Nekem sem ugrik össze a képernyőkép készítés a frissítés óta... Próbálgattam beállításokat, hátha pl. az "animációk csökkentése" kapcsolja le, de nem, nem jön vissza, csak villan egy picit a kép, talán erre gondolsz?
Korábban valóban látványosan kisebbre ugrott ilyenkor a kép kikapcsolt animációval is. -
Frissítés után???? Egy mindennel IS teleszemetelt rendszerre akarsz ráengedni egy ártatlanul friss gyárilagtiszta frissítést? Hogy belegabalyodjon a sok szemétbe? Azon már nem fog segíteni egy hard reset. De ha jól értem, akkor eddig se csináltad a hetinagyresetet? Hát milyen torzomborz rendszer lehet a te telefonodon?
Kicsit komolyabban: az ajánlott hardreset a droid kora verzióinál volt hasznos. Ez szépen benn maradt a köztudatban, és még ma is vannak akiket megnyugtat, ha csinálnak egy hardresetet. Nem mondom, hogy ma már totál semmi értelme, de "minek sózni a levest, ha nem sós?" Én nagyjából 8-9 éve nem csináltam hardresetet se kisebb se nagyobb frissitések után. Viszont még manapság is megesik, hogy egy megkergült alkalmazás miatt kell kikapcs-bekapcs. -
csabi98
tag
SztiviVander: Ezt sajnos én sem tudom miért tűnhet úgy,hogy többet használ mégis. A bal oldali hírek részt talán vagy 2x használtam még régebben. (Ez még a 6.1 alatt volt!) Azóta nem.
Widgetek közül pedig főképernyőn csak az órás időjárás widget van aktív használatban meg ha el lapozok a főképernyőről jobbra akkor egy töltöttség kijelzés Widget hogy azon tudjam nézni használat közben a Bt. Füles töltöttségét alatta pedig a jegyzetek Widget és ennyi. Szóval nemtudom.DarkByte: Na bakker ez nekem eszembe sem jutott,hogy ezt így vissza tudom nézni. Egyébként visszanéztem és 100-200Mb eltérés,ha van a hónapok közt tehát nemtudom akkor mégis miért észlelem azt mintha jobban fogyna a mobilnetem. (Adatkorlát az talán aktív is,mert 2Gb felett szokott egy figyelmeztetést küldeni,hogy annyit már elhasználtam,de letiltani nem is szokta ilyenkor a netemet ami amúgy nem baj.
Az adattakarékos módra is emlékeztem még az A71-ről mert ott is volt ilyen opció.)
Egyébként a 2 legnagyobb adathasználó nálam minden hónapban a Google Chrome és a Facebook app.
Köszönöm a segitségeteket egyébként! -
joci86
senior tag
Hard reset ajánlott frissítés után?
Úgy emlékszem régen azt mondták, hogy főverziók közötti frissítés esetén szükséges.
Sok kedvem nincs hozzá, de egy hibásan működő droidhoz még annyira sem. -
hape60
aktív tag
A képernyő mentésnél (kétgombos módszer) a 6.1 verziónál volt visszajelzés, a kép "összeugrott" ha sikerült a képmentés. A napokban próbáltam, megszűnt; a képet lementi ,de nincs visszajelzés. Ez az új divat, vagy csak én vagyok béna?
-
csabi98
tag
Sziasztok.
Más is tapasztalta esetleg közülünk,hogy a One Ui 7 telepítése óta mobilnet használatnál mintha több adatot használna fel a 6.1-hez képest?
Nálam sajnos ez a jelenség áll most fent pedig közel azonos a használat!
Eddig elég volt 6.1 alatt a csomagomban foglalt 5Gb mobil internet egy hónapra,sőt volt hogy maradt is belőle 2-300Mb. De mióta telepítettem a One Ui 7-et sokkal jobban fogy szerintem! -
morge
tag
Értem, köszönöm a visszajelzéseket. Alszom rá egyet, hogy felteszem e.
-
Balázs Z.
tag
Nálam nincsen hiba, minden oké. Pár napig jobban merül, amíg betanulta a dolgokat.
-
-
Majom19
tag
Meglepően jobb lett szerintem fluid nagyon. Sőt üzemidőm is javult szerintem nálam észrevehető.
Úgy használom a telót, hogy developer beállításokban levettem az animációkat 0-ra így alapból gyorsabb. Frissítés után 3-nappal átraktam 60Hz-re a kijelzőt kíváncsi vagyok meddig tudom kitolni az üzemidőt.
Ami zavaró de beállítható frissítés elöttre hogy az értesítési sáv lehúzása bal oldalt a vaku, wifi, mobilnet rész (nem jut eszembe a neve) meg a jobb oldalon van. De az értesítést lehúzva jobbra "lapozható" a kapcsolható menüre.
Ugye váltani szeretnék s25, xiaomi 15, iphone 15 esetleg 16-ra. Oneplus 13 al is szemezgetek még nem tudtam dönteni. De frissítés után úgy vagyok vele, hogy marad az s21fe és veszek inkább egy cserélhető objektíves gépet fényképezésre. -
Csabyka83
csendes tag
Szerintem van baj bőven, kár volt feltenni, de ha meg nem teszed a biztonsági frissítéseket külön nem lehet.
Tegnap este olyat csinált, hogy a jobb felső saroknál mintha betört volna a kijelző egy fekete folyás volt, ami mindig ott volt, mindenhol. Már elkönyveltem, hogy meglátogatjuk a szervízt ma, mert biztos odavágtam valahova csak nem vettem észre, úgy is garis még.
Aztán újraindítottam és eltűnt. WTF? -
kress
aktív tag
válasz
Rigormortiis #7842 üzenetére
elvileg igen
-
Rigormortiis
veterán
Jön még főverzió frissítés a telefonra?
-
Majom19
tag
One ui7-bevállt nektek?
-
Erzsébeti
tag
Sziasztok!
A napokban sikerült átállítanom valahogy az SMS-ek betűméretét.
Hogyan, hol tudom visszaállítani az eredeti betűméretre, mert így kezelhetetlenül nagy méretű lett.
Az "Üzenetek" nevű alkalmazást használom.A "betűméret és stílus" pont alatt csak a teljes telefon betűméretét tudom állítani, így ez nem megoldás.
-
Majom19
tag
Honor 400 pro-hoz mit szoltok? Érdemes lecserélni?
Ez meg megmaradna tarcsiba stb.
-
Csabyka83
csendes tag
válasz
Degeczi #7826 üzenetére
Rendszer app, alapértelmezetten nem látható.
Beállítások - Alkalmazások - Szűrés és rendezés (lefele nyíl vonalakkal ikon) - Rendszeralkalmazások megjelenítése.
Device Health Services kikeresése, majd Tárhely - Adatok törlése
Én ezután a biztonság kedvéért újraindítottam a telefont.
-
Csabyka83
csendes tag
Lehet volt már, de hátha mást is érint mostanában.
Olyan gondom volt, hogy este az adaptív fényerő kivakított rendszeresen.
A "Device Health Services" rendszer app adat törlését követően újra lehet tanítani az adaptív fényerőt és az akkumulátor kezelést is.
Így este szépen mindig lejebb vettem a fényerőt, mint amit ajánlott adaptív gombra és pár nap alatt megtanulta, hogy hogy is kellene egy full sötét szobában működnie.
Az akkuidő is javulni látszik azóta, persze az első pár napban úgy merült, mint még soha azelőtt, már-már az utódját keresgettem miatta.
De ez is pár nap alatt betanult és most már jobb, mint előtte.Úgy néz ki az első pár napos betanulás után már nem tanul tovább. Néha újra kell tanítani.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Jackdave_027 #7821 üzenetére
Én is próbálkoztam I15-el, a kamerája tetszett, de kb ennyi. Megőrültem, hogy nincs rendszer szintű "vissza" gesztus és ennyi pénzért a 60 hz és aod hiánya egyszerűen (ami csak egy szoftveres tiltás, ment a panel ugyan az) tré.
-
TaRka94
senior tag
válasz
Jackdave_027 #7821 üzenetére
Hát itt samsungos csoportban az s25.
-
Jackdave_027
újonc
Sziasztok ! 3 éve vettem az s21fe-met és az utóbbi hónapokban elkezdte magát megadni az akku és egyre többet esik össze a kamera, így elgondolkoztam a váltáson. Szerintetek megéri váltani egy s25-re ? A másik opció egy iphone 15 lenne rejoyról. Sose volt apple készülékem így inkább a 15 fele húz a szívem. Szerintetek melyik a jobb opció ?
-
DarkByte
addikt
válasz
Degeczi #7818 üzenetére
Tudomásom szerint Android Auto-nál a hang nem BT-on át közlekedik, veszteségmentes PCM-ként küldi át a fejegységnek USB-n vagy WiFi-n. (Ráadásul nekem úgy tűnt szétbontva audiosávokra, külön megy a híváshang, média, navigációs hang, ezért tudja a fejegység külön vezérelni ezek hangerejét. De ennek nem olvastam utána, szóval csak következtetés.).
Azt nem tudom a BT beállításai hogyan vannak ezzel összeegyeztetve, az biztos hogy a Bluetooth ha ki van kapcsolva a Wireless AA nem csatlakozik össze. De Bluetooth-on valójában csak a handshake rész történik, utána dongle/headunit egy mini WiFi accesspoint-ként funkcionál és a telefon rá csatlakozik, csak ezt elrejti előled, nem látszik aktív WiFi kapcsolatnak a telefon státuszsávja szempontjából.
(ezt csak onnan tudom mert nekem van egy mindig aktív VPN kapcsolatom a telefonon OpenVPN-el otthonra, és azzal elszórakoztam egy ideig mire bekonfiguráltam hogy ne vesszen össze ezzel a WiFi működéssel amit az Wireless AA csinál)Egyébként a gyári Wireless AA elég hektikusan van megvalósítva sok autóban. Pl. az én Scross-om ugyan tud vezetéknélkül Apple Carplay-t, de Android Auto-ban csak madzagosat, ezért vettem a dongle-t. Esetleg próbáld meg te is tyúkbéllel kötni a kocsira, és lehet minden jó lesz.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
DarkByte #7817 üzenetére
Valszeg függhet az autóban lévő AA implementációtól is. Mindenesetre tavaly nyáron még stabilan működött nekem is, tényleg vmi azóta jött frissítés vágta haza, csak mivel nem mindig hozok el céges autót és gyakran elég a rádióhallgatás is, sajátokban pedig csak sima BT van, nem tűnt föl mikortól.
-
DarkByte
addikt
válasz
Degeczi #7816 üzenetére
Nekem nincs rá panaszom, YouTube Music-ozni szoktam.
Sőt én tavaly lőttem Ali-ról egy Wireless Android Auto dongle-t az Scross-hoz és teljesen szépen működik azzal is. Meglepett is hogy mennyivel elenyészően jobban merül így a telefon. Csak a hosszabb utakra szoktam előszedni a töltőkábelt. -
Degeczi
nagyúr
Android Auto alatt használná más is műsorforrásként?
Egy ideje nem működik, mert az autót (most épp egy céges Mazda, de tökmindegy, nem ott a hiba) kizárólag híváshoz használható BT eszközként látja a telefon, és semmilyen állítgatás nem használ neki. A részletes BT beállítások alatt csak a "hívások" van bekapcsolva, a hang nem, és kézzel átkapcsolás után visszaáll off-ra...
Sima BT headset jól működik, és régi BT-s autórádió is, csak az Android Auto rossz. Állítólag az autón lekapcsolva az AA-t, visszabutítva sima BT-re OK - de nekem a navigáció kijelzés fontos, így ez nem opció.
Rákeresve kiderül, h ez általános Samsung elkefélés tavaly ősz óta, rengeteg modellt érint...
(csak egy példa, de sokfelé találni, és mindenhol Samsungokat érintően)
-
tutis
őstag
válasz
Majom19 #7802 üzenetére
én a pixel 9a-n gondolkodtam el, de még marad ez egy darabig. Igazából nem értem a samsungot se, vagy csak a kurva kicsi telefonokba gondolkodnak, (6.1) vagy a kurva nagyban (6.7), középméret kihalt náluk is kb. Egy best buy telefon szerintem egy 6.3-6.4 colos, 512-es tárhelyes, gyorstöltéses (60W+) plusz vezetékmentes töltéses, IP68as, s24 teljesítményhez közeli telefon lenne, amiben a kamerák is hozzák mondjuk az s24 szintjét. de hát erre hiába várunk
-
tutis
őstag
válasz
Winnie The P #7810 üzenetére
meg nagyobb maga a telefon is..
-
palwolf
tag
válasz
Majom19 #7802 üzenetére
Nézz szét a Oneplus kínálatában is esetleg, jobb a szoftverük (is) mint egy Xiaomi-nak, a hardveres némító gomb meg egy olyan dolog amit utána nehezen enged el az ember (egy 8T-m volt az S21FE előtt, most egy iPhone-t használok, mindkettőn volt/van némító gomb).
Egyébként nemsokára érkezik Európába is a OnePlus 13T, az például egy kisebb méretű készülék, bár pont a vezeték nélküli töltést hagyták ki belőle :/
Árban lentebb a Nord 4 ami jó ajánlat szerintem a márkától, vagy például egy 13R. -
g_g_g
őstag
Nem tapasztaltatok ilyen problémát?
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik - Fototrend Hozzászólások
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz
Winnie The P #7798 üzenetére
Nekem ma reggeltől nem vette a töltést, egy SIM tűvel óvatosan "portalanítottam" a teló töltő csatlakozóját, és azóta jó. Vészesetben marad a vezeték nélküli töltés a 2 ezer FT-os IKEA töltővel...
-
Majom19
tag
Sziasztok!
Akksim elég gyenge már. Hol érdemes cseréltetni?
Előfizum is lejárt így gondolkodtam a váltáson ki mire cserélte? S24fe nem bejövős s25 meg drága. Xiaomi? Vivo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy S21+ plus 128/8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung S21 Ultra 256GB 12G RAM - újszerű
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Rózsaszín, Garanciális
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest