Hirdetés
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Megjött ma a fólia, este felrakom.
Amúgy sosem volt sok embernek ilyen telefonja, abszolút rétegtelefon annak minden előnyével (csodájára járnak még most is, még a samsung szervizesek is) és hátrányával (kevés rom, kevés tartozék) együtt.
Nekem nem jött frissítés, mert nem a gyári rendszer van fent, csak gyári alapú. De XDA-n írták, hogy többeknek megjött, és nem javította a fő hibát, azaz az ujjlenyomat olvasó miatti soft rebootokat. Én is azért tettem fel gyári alapú custom romot, hogy ezt elkerüljem, de nem lehet teljesen. Meg hát a theme store se jött rosszul. Meg az Xposed... S7 kamera fos szerintem.
A 4.4.4 óta annyi frissítés volt, hogy fogalmam sincs, milyen hibák voltak benne
Az 5 nem volt az igazi az Android hibájából, a 6 meg a Samsung hibájából nem az igazi. Sajnos itt is igaz, hogy minden telefon azzal a rendszerrel a legjobban optimalizált, amivel kijött. Nyilván jók az új főverziók adta biztonsági frissítések illetve új funkciók, de egy kicsit azért lassult a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok ajándék extra szíj
- Garmin Tactix Delta Sapphire 51mm
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- Apple Watch SE 2022 2Gen.44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4585
- Garmin Epix Pro Sapphire (51mm)
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Akció! Playstation VR 2! Újszerű állapot.
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az 5 nem volt az igazi az Android hibájából, a 6 meg a Samsung hibájából nem az igazi. Sajnos itt is igaz, hogy minden telefon azzal a rendszerrel a legjobban optimalizált, amivel kijött. Nyilván jók az új főverziók adta biztonsági frissítések illetve új funkciók, de egy kicsit azért lassult a rendszer.