- Telekom mobilszolgáltatások
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
válasz
cryingdr4g0n #333 üzenetére
Ebből a telefonból is két fajta létezett, amit nálunk be lehetett szerezni?
Hogy lehet megkülönböztetni őket vásárláskor, és melyik jobb? -
bobace
addikt
válasz
cryingdr4g0n #333 üzenetére
Nincs FM rádió benne. Csak az amcsis Sprint verzióban van, ha jól emlékszem. Így adott lenne talán a hardweres környezet, mert az is Qalcommos, de mégsem aktiválható sajnos. (Nem értem az európaiból miért hagyják ki, vagyis értem, de gáz...)
Amúgy a főzött romok mennyisége igaz, hogy kevés, de rárakhatóak a Note 4-es romok is Mickey kernelével. Igaz, akkor bukjuk az Edge funkciókat, amiket a Note Edge ad, de elérhetőek az s7-n7 edge funkciói..
Mivel az enyém garija lejárt, így rootoltam a kicsikét, és ráraktam egy gyári romot, ami deodexelt. A Dancsuri módszerével sikerült működésre bírni az S7 kameráját is így gyári kernellel, manuális módok nagyrésze megy is (záridő állítás és raw nem megy, úgy vettem észre). Plusz felraktam egy Note 7 UI-t.. Egy kis újítás..
Viszont mivel gyári rom, így a soft reboot megmaradt, cserébe mondjuk működik minden...
Engem az újraindításkori sárga üzi is idegesít, mivel nincs custom kernel, így nem piros, de amúgy ezt nem lehet eltüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete, fekete titán milánói szíj L, Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series 7 GPS 41mm + extra szíj
- Apple Watch 7 41mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4478
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest