- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dongasre
tag
Sziasztok!
Tegnap végre nekem is váltott oreora a teló. Most akarok factory resetet nyomni és gondoltam felmásolom a képeket/videókat. Meg is tettem és vissza is nézném a videóimat de egyszerűen mindegyik lejátszóval szaggat, csuszik a hang... Valami nagyon nem oké. Vlc, kmplayer kipróbálva. Ötlet hogy mi lehet a gond?SM s21+
-
bulitshady
csendes tag
Valahogy nagyon nem jó az üzemidő. =/ XDA-n levő megoldást végrehajtva sem lett egy fokkal se jobb. ~Cirka 2x gyorsabban merül. Max. energiatakarékosság immár konkrétan semmit nem ér, éjszaka 15%ot merült.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Hát srácok, kicsit csalódott vagyok! Egy ilyen erős készüléken hogy tud ilyen silányan futni a rendszer? Frissítés után hiába csináltam FR-t, ez a keksz közel nem olyan smooth, min a csoki volt...
-
szab120
tag
Én is ezt figyeltem meg, hogy Nougaton teljesen pöpec volt minden, Oreon most pedig vannak akadások (pláne menügörgetésben ), ráadásul az akksi jóval gyorsabban merül.
Plusz az ujjlenyomatolvasónál sokszor csak harmadikra sikerül az azonosítás, ami eddig szinte egyből ment.
Azért ezt egy 300 ezres telónál nem kéne...[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
válasz james008bond #11959 üzenetére
Ott a samsung cloud aminek a szinkronjait kikapcsoltam( ez függettlen a biztonsági mentéstől) így jobb lett ezután a samsung internet esetén a helyadatokat kikapcsoltam, na nekem ez okozta az igazi problémát csak most amikor elinditom az internetet alul feldob egy üzenetet a webhelyadatok megosztása miatt kapcsoljam vissza
De sokkal gyorsabb és simább a rendszer mint a nougat estén.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
őstag
nekem se jött be ez az oreo frissítés.. leejtettem másfél méterről és a kijelző betört.. nougaton fél évig nem történt ilyen
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #45553408 #11967 üzenetére
Ha 8.1-et kaptunk volna, talán érdemben többet ért volna, de így.. Na mindegy.. Arra kíváncsi leszek, hogy kapunk-e 9-es verziót.. Általában 1 főverziófrissítést élt meg a felső kategória. Ez alól most ugye az S7 plusz talán az S6 lesz kivétel, mert ugye azok is kapnak Oreo-t, elvileg. De előtte, pl. a Note 4 csak 4.4-ről 6.x-re ugrott, de a 7.x-et már nem kapta meg.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz OCTAMD #11970 üzenetére
Jah elején volt pletyka róla, de már nincs, mindegy is.. Szal, a lényeg, nem lepődnék meg, ha véletlen megakadnánk 1 főverzió után..
Alapból vicc, hogy több biztonsági frissítés is jött már ki az Oreo-hoz, ergo 8.1-nél jár, és akkor ideadnak egy 8.0-t, aminél köztudott, hogy már van több biztonsági frissítést is tartalmazó változat.. Persze, nem csak a Samsung csinálja ezt, a Huawei ugyan ez pepitában..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
szab120
tag
Az mitől lehet, hogy a telefon 2 szélén, ha oldalról nézem zöld a kijelző(olyan,mintha árnyék lenne, de nem az)
S7 edgen nem volt ilyen, pedig az még jobban le volt kerekítve.
Kezd nagyon idegesítő lenni.
Youtube közben figyeltem fel rá, és azóta zavaró.
Nálatok is van ilyen, vagy kijelzőhiba?[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
válasz james008bond #11971 üzenetére
Az alkalmazáskezelőben, alkalmazásengedélyek.
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
deathsoft
tag
Én a Cover Tokot használom nekem bejön
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz szab120 #11973 üzenetére
Én csak annyit vettem észre, hogy a lekerekítés oldalról nézve sokkal világosabb, mint maga a kijelző lapja, viszont szemből nézve ez nem látszik.
@Bodrik: Néztem Én is a P20-at, de valahogy nem adja. Én most húzni fogom a Note-tal, ameddig csak tudom.
Véleményem szubjektív...
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Note 8 nugáton a telefon feloldashoz sima húzást használtam, de a biztonsági mappába lépés úgy volt beállítva, hogy csak irisszel vagy ujjlenyomattal lehetett belépni.
Tegnap felment az oreo, rendje és módja szerint HR. Viszont az oreo csak akkor működik az iriszes biztonsági mappa belépés ha a telefonra is ugyanazt a feloldást állítom be.
Tehát nem tudom megcsinálni azt, hogy csak a biztonságos mappát tudjam biometrikus azonosítással ellátni, a telefon feloldast ne. Vagy a kettő együtt működik, vagy sehogy.
Én rontok el valamit vagy ez sajna ilyen? -
tucsok.
senior tag
Aki vezeték nélküli gyors töltőt keres annak ezt bátran ajánlom Klikk
Hangtalan töltés, nem melegszik, gyors töltés működik, álló vagy fekvő helyzetben is. Spigen tok van most éppen a telefonomon, s azon keresztül is rendeltetésszerűen tölt."So say we all"
-
törölt tag
-
kat
tag
Sziasztok..
Nekem is meglett a Note 8-am..
Eddig s7 edge volt..
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet ennek ébresztőóra hangot változtatni?
És az órát ki tudom éjszakára tenni a szélre, mint az s7en tudtam?
Köszi..3210, 3310, 3330, 6610, 6230, 6600, 6630, 5700, N95, n97, n8, lumia 610, 920, k-touch Nibiru, kingzone k1, sony xperia z ultra, lenovo a369, Sony xperia z2, Sony Xperia z3, sams s7 edge, sams note 8, Huawei p30Pro, sams note 10p, sams s21 ultra . A fejlődés megállíthatatlan, de vannak mérföldkövek
-
kat
tag
válasz hackeeeee #11994 üzenetére
De hol van? Nem találom..
3210, 3310, 3330, 6610, 6230, 6600, 6630, 5700, N95, n97, n8, lumia 610, 920, k-touch Nibiru, kingzone k1, sony xperia z ultra, lenovo a369, Sony xperia z2, Sony Xperia z3, sams s7 edge, sams note 8, Huawei p30Pro, sams note 10p, sams s21 ultra . A fejlődés megállíthatatlan, de vannak mérföldkövek
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest