- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Aki már Oreo-n használja a vezeték nélküli töltést,minden rendben van?Nálam szerintem meghülyült,vagy nem tölt,vagy hirtelen felmegy 100%-ra.Vezetékkel megy rendben.
-
őstag
válasz Teal'C #11201 üzenetére
Simán, csak azt nem értem ez miért tűnt el Gamil ikon jelzésa 7-esnél? A 6-os és lejjebb minden android tudta. (Vagy next launcher-t használtam ezért nem vettem ezt észre?)
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
Dual-osok közül kapott már valaki Oreót OTA-n?
Más.
Dual-osok közül használ valaki Frontiert? Hívás kezdeményezés miatt kérdem óráról. hogy lehet kijelölni melyik sim-ről indítson?Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
magnusheron
tag
Sajnos nem tudod az órán kiválasztani, melyik simrol induljon a hívás. Ami alapertelmezett azt fogja használni. Akkor sem működik, ha bekapcsolod a rákérdezést hívás előtt, mert akkor az óráról indított hívás esetén a telefonon kell kiválasztani a simet, különben fel sem épül a hívás.:/ Gondoltam már rá, hogy írok nekik ezzel kapcsolatban.
-
bulitshady
csendes tag
Én lecseréltem a Telenor romot függetlenre, a gyorsabb frissítés érdekében.
Ugye mint kiderült pár napja, nem igazán érte meg...Érdekelne, van-e valami előnye az XEH romnak a Telenorhoz képest?
Ha nincs, vissza tudom gond nélkül Odinnal tenni? -
unicumnext
aktív tag
válasz bulitshady #11214 üzenetére
Nincs teli a szolgáltató hülyeség programjaival.
És általában hamarabb kap meg minden frissítést. -
würzburger
aktív tag
válasz unicumnext #11215 üzenetére
Csak épp most nem...
-
őstag
válasz magnusheron #11211 üzenetére
Pont ezt tapasztaltam én is. Valami külső app-al esetleg?
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz OCTAMD #11209 üzenetére
Értrem, az enyém T-s promós dual (sajna ezért csak 1 éves garis, a samsungnál sem lehet többre regizni) független. Akkor ezért nem jött még.
-
kengyel
nagyúr
válasz unicumnext #11215 üzenetére
Az első mondatod rendben is van, a második, már kérdőjeles.
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz unicumnext #11220 üzenetére
Most nagyon gyors a Francia, de ez is változhat. Jelenleg én is XEH -romon vagyok, de nem akarok semmit felrakni, inkább kivárom a soromat. Nem csak a független van elmaradva, egy darab Vodafone sem frissített.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
törölt tag
Google/android > gyártók (samsung, stb..)
A gyártók ekkor ráteszik a saját dolgaikat majd készít független és szolgáltatós romot..
A szolgáltatók 1-2 napig ellenőrzik aztán mehet a frissítés.
Viszont ha sok módosítás történt valamelyik szolgáltatós romban akkor az 1-2 napos ellenőrzés után vissza kell küldjék a gyártónak ők pedig a googlénak. Google ellenőriz, jóváhagy aztán megint posta...
BeastMode
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok azt lehet tudni hogy kb melyik napszakban szokták általában elérhetővé tenni a frissítéseket? Gondolok arra ha mondjuk délelőtti órákban nem jelez a telefon akkor gondolom felesleges egész nap nézegetni hogy van-e már frissítés.
-
Zototh64
őstag
Volt már pár samum és az xeh volt mindig az első, ami frissült.
Most meg már az összes szolgáltatós meg van, csak a független nincs meg.
Nem is értem.T-ben vásárolt az enyém is, dual független, lehet érdemes lenne bele nézni a T-s Oreóba, hogy milyen.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
S e t h
nagyúr
válasz Zototh64 #11232 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy ideje nem jellemző a független elsősége, az oka viszont ismeretlen számomra.
Néha már az is megfordult a fejemben, hogy a szolgáltatók fizetnek érte.
A fenti link alapján ha a szolgáltató teszteli a készüléket és utána engedélyezi, akkor ki csinálja ugyanezt a függetlenekkel?
Érdemes lenne figyelni mennyi eltérés lesz napokban az első szolgáltatós ( Telenor volt talán) és a független között.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Passz, nem tudom.
Aksira reagálva, amikor otthon vagyok wifin egész más dimenzió, de sokat nyom az is a latban, hogy melyik SIM aktív mert Vodafone valami gyalázat felém, viszont a Telekom nagyon jó.
Ma mikor elmentem itthonról vettem észre megint mit alakított a telefon.
Ilyenkor jut eszembe Háry János, aki szerint pl a Mate 10 Pro kétszer annyi ideig bírja, ami ha igaz brutális.Eddig sem nagyon éreztem késztetést oreora és igen sajnálom, hogy a Samsung lelőtte a SABS-ot.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Somatom
veterán
Ezt az Oreoval érkező project treble dolgot nagyon sokan félreértik. A frissítések továbbra is a gyártóktól érkeznek. Az ő dolgukat teszi egyszerűbbé a project treble. De, ha egy gyártó tojik a frissítésekre, akkor a végfelhasználó semmivel sem lesz előrébb. Közvetlenül a Google -tól továbbra is csak a Google készülékei kapnak frissítéseket.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
OCTAMD
őstag
válasz Dj.Mike #11243 üzenetére
Mivel a független Note8 alapértelmezett ország kódja a XEF francia,így én azt állítottam be régebben,nem váltottam magyarra,így elsők között kaptam meg az oreot OTA frissítéssel itt magyarban.
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
Dj.Mike
senior tag
Másik téma: Mit gondoltok arról az állításról miszerint a Samsung 2 év után is garantálja az akku 95%-os kapacitását? Ahhoz képest az enyém már csak 97% a phone info szerint. Felvetettem a kérdést a Samsung live chaten is. Mivel szoktam gyorstöltéssel tölteni, megkérdeztem van-e valami káros hatása az akkura nézve. Azt a választ kaptam hogy lehet tölteni napi szinten gyorstöltéssel mert állítólag nem lesz baja.
-
zzola
titán
A 2 év garis készülékre meddig lehet +1 év garit vásárolni nem tudjátok véletlenül?
Csak az első évben, vagy a másodikban is lehet?
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest