- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pioneer
őstag
válasz #61600768 #12704 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél, de nekem ezekkel a szűrőkkel tökéletesen blokkolja reklámokat itt is.
Próba képpen feltettem én is a notSABS-t.
[ Szerkesztve ]
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Capella
senior tag
válasz gyuri81 #12689 üzenetére
A Blockthis is jó, én is használtam. Egyetlen kellemetlenség van vele, hogy kirak egy kulcs ikont az értesítési sávra, bár ez még elviselhető lenne. Engem inkább az zavart, hogy Samsungon az értesítések közt törölhetetlenül és folyamatosan írja, hogy a Blockthis elindította a helyi VPN-t.
Áttértem a SABS-ra, azóta nyugisabb vagyok. Nekem semmi problémám vele.
Érdekes, hogy egyeseknek hirtelen mennyi problémája lett ezzel az alkalmazással. Én nem adtam hozzá kismillió szűrőt, talán ezért jó nekem, és nem tilt le olyanokat, amiket nem kellene.
Engem totál nem érdekel, hogy a böngészőben mit tilt le, mit nem. Böngészőhöz nem kell SABS, se Blockthis. Legalább is azokhoz, amiket én használok, mert azokhoz van Adblock Plus.
A SABS és társai a root nélküli telefonokon ahhoz kell, hogy az ingyenes programok futás közben ne dobáljanak fel reklámot. Ez a lényeg, és ez nem oldható meg böngésző beépülővel.
Emellett a SABS letilt jó pár olyan oldalt, ami a háttérben működik, de látványos hatása nincs. Megnézhető a Recent activity alatt. (googleanalytics, adservices, graph.facebook.com, stb.) -
törölt tag
válasz james008bond #12709 üzenetére
Beállítások > alkalmazások > menü > speciális hozzáférés > a rendszerbeállítások módosítására képes appok
-
bandi0000
nagyúr
Igaz hogy régi dolog, de ezen nincs olyan funkció, hogy okos tv re kilője a zenét/képet/videót wifin keresztül vagy hogy?
Xbox One: bandymnc
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok, azzal a problémával küzdök, hogy állandóan leáll valamelyik alkalmazásom. Azóta van ez mióta fent van a substartum. Gondolom frissit automatikusan egy appot és még a subs nem frissül addig csak úgy tudom használni a progit ha eltávolítom a frissítését. Van rá valami megoldás vagy vagy töröljem le a substartumot amit egyébként nem tudok. A fedvények nincsenek meg és nem is tudom törölni.
Helyre lehet hozni a fedvény nélküli állapotot vagy fr?Üdv Szabi
-
gyurma888
aktív tag
válasz szaszaboy0 #12712 üzenetére
Az appok automatikus frissítését kell letiltani, ez van.
-
nagyúr
Aki gmail appot használ:
1. Működik már az opció, hogy ha nem akarom, nem fűzi össze az azonos feladójú e-maileket egy beszélgetésbe? Nem olyan rég ki lehetett kapcsolni,csak épp nem működött.
2. Ha több mail címet állítok be, akkor lehet alapértelmezetté tenni az összes bejövőt, vagy csak egy mail címre érkezetteket mutatja egyszerre és mindig váltani kell a minden bejövőre, mikor megnyitom az appot?Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
kengyel
nagyúr
-
szaszaboy0
tag
Másnak is előjönnek problémák (youtube) nem lehet teljes képernyőre tenni vagy csak én szerencsétlenkedek?
Üdv Szabi
-
zzola
titán
válasz szaszaboy0 #12733 üzenetére
Csak te!
-
james008bond
őstag
Egyedi csengőhangot szeretnék beallítani, de nem sikerül. Részletes leírást tud valaki adni?
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
zzola
titán
válasz james008bond #12738 üzenetére
Ne már! Csak sikerül betallózni egy file-t...
-
törölt tag
válasz james008bond #12738 üzenetére
-
zzola
titán
válasz james008bond #12741 üzenetére
Pedig a kapcsolatoknál is be lehet állítani adott partnerre egyedi hangot...
-
kazanka
őstag
válasz james008bond #12741 üzenetére
Tegyél fel másik zenelejátszót
-
őstag
Sziasztok!
Melyik tokot és kijelzővédőt ajánlanátok a telefonhoz? Első felindulásra a Samsung Protective Standing Cover-t és az Olixar Screen Protectort néztem ki a telefon ejtésállóságának garantálásához.
Mi a véleményetek?
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
olahroberto
tag
https://www.hiprotecwebshop.hu/index
-
bwin.party
aktív tag
Gyári értékre vissza állítottam a telefont és a BK Disabler nem aktiválja magát. A fizetős változat van meg és a Könyvtárból tudtam telepíteni a Playből. Felgyújtom magam!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz olahroberto #12746 üzenetére
Wow. Köszi, kijelzővédelem megoldva. Tok esetleg?
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Ákkk
addikt
válasz bwin.party #12747 üzenetére
Hát igen az nem fog már menni......
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest