- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1980
senior tag
Köszönöm mindenkinek a véleményét!Én is megpróbálkozom az oreoval.
-
Misi1980
senior tag
Még annyit kérdeznék hogy FR kell frissítés után vagy csak ajánlott?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #45553408 #12159 üzenetére
Amúgy, ezek után, egy javaslat.. Annó a Note4-nél így csináltam FR-t.
Menüből gyári visszaállítás, majd, mikor elindul a teló, kikapcs, recovery, és onnan is.
Elvileg nincs különbség... de.. Pl. akkoriban volt olyan, h csak rendszer alól csináltam, és nem volt jó, majd megcsináltam így, utána már oké volt.
Véleményem szubjektív...
-
Zototh64
őstag
válasz #45553408 #12159 üzenetére
Annyi még, hogy a Mate8-on anno volt, hogy a gugli fiók bekavart.
Én azóta úgy csinálok fr, gyári vissza állítást, új rom felrakást, hogy előtte törlöm a gugli fiókom.
Természetesen az újjlenyomattal meg minden ilyennel együtt.Emlékszel rá Bodrik :-)
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz #45553408 #12162 üzenetére
Én meg nem szabadulok tőle, a világ minden kincséért sem :-)
Rajta van ősz óta a Cunaja rom, és teszi a dolgát szépen :-)Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Taci
addikt
Nekem OTA-update, FR és Smart Switch-es visszaállítás után tűnt csak fel, hogy rengeteg Samsung app nem volt a telefonon, kézzel kellett mindet újra telepítenem: pl. nem volt számológép, email, Healt stb.. Az Email-t még most sem tudom rávenni, hogy használja a Hotmail-es címemet, azonosítja, de nem "enged be". Gmail szépen viszi. Én kicsit megbántam a frissítést ezek miatt, persze valószínű (vagy legalábbis remélem), hogy idővel minden a helyére kerül.
-
törölt tag
Notra jött már valakinek márciusi biztonsági frissités XEH-re?
-
viera
őstag
Nálam is jobban merült OREO-val az elején.De néhány nap után túl vagyok 5-6 töltésen,most ugyanúgy bírja mint Nougat-on.Nem is nagyon veszek észre különbséget,szerintem nagyon hasonló mindkét változat.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Zototh64
őstag
A Smart Swich vajon miért nem akar a Note 8-ról biztonsági mentést készíteni?
Lemegy az előkészítés, és amikor effektíve mentene, akkor csak 0%-on áll időtlen időkig.
Másik két samuról (tablet) megcsinálja szépen.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz BeastMode #12181 üzenetére
Nem egyformán használjuk a telefonokat, nem egyforma alkalmazásokat használunk, egyszerűen nem is lehet összehasonlítani 2 embert sem.. Sokszor ezért felesleges is érdemben reagálni arra, hogy valakinél gond van.
Valszeg valamely alkalmazás kavar, de azt kell kiszűrni melyik-.. Persze ha valaki több 100 appot használ, akkor ez egy kicsit nehéz.
Véleményem szubjektív...
-
Zototh64
őstag
válasz hackeeeee #12182 üzenetére
Pontosan így van, Nálad a pont!
Valamelyik nap nekem is 2:34 perc volt csak a kijelző időm, az akksi meg 38%-on.
Folyamatos mobilnet GPS stb stb.
Ez nagyon rossz akksi idő.
De ha mellé teszem, hogy közel 5 óra telefonálás is volt Bluetooth fülessel, akkor már nem is olyan rossz :-)Amúgy meg egy új rendszerrel szerintem kell 1-2 hét amire be áll minden.
Főleg az akksi idő.
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz kengyel #12185 üzenetére
Igen nekem is ez a tapasztalatom bár az első két nap elszomorított. A legjobb működést mivel 2 simmel használom és folyamatos mobil nettel a hálózatok kezelésében látom kb 1 mp re sem veszíti el a hálót, nugat alatt sokszor előfordult hogy 1-2 perc is eltelt mire újra lett net egy egy hívás után.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
bandi0000
nagyúr
nah nekem igazából két dolog van ami most zavar 8.0 án, de talán nem is a rendszer hibája, a chrome néha néha kifagy, de észhez tér ha kezdőlapra ugrok és vissza, illetve youtube nál de más online video nézésnél néha elfelejt vissza fordulni/vissza váltani teljes képernyőből a telefon, és csak az segít ha a vissza nyilat nyomom
Xbox One: bandymnc
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bandi0000 #12189 üzenetére
Nem használok mobilon chrome-ot már egy jó ideje, tudom, hogy jó, de tempóban szerintem már egy jó ideje a gyári böngésző jobb.
Amióta megvan a Note, tiltva van.. Néha engedélyezem, ha esetleg valamiért kell, de azonnal le is tiltom utána, nem érzem, hogy szükséges lenen.
YT-vel nem tapasztaltam gondot.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Pioneer
őstag
válasz bandi0000 #12189 üzenetére
Nálam is volt hasonló probléma, amikor az OTA-n lejött az update, hiába csináltam 2x is FR-t az sem segített. Aztán valahol olvastam, hogyha Odin-nal felteszem ugyanazt a romot, akkor az megoldja a problémát. Csak az a lényeg, hogy a sima CSC-t kell feltenni, nem pedig a HOME_CSC-t, mert az benne hagyja bug-okat.
És tényleg bevált!
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Pioneer #12193 üzenetére
Vagy, csak az azzal járó reset segített.. Amit nem tudhatsz... Így, ez nem mérvadó, hogy vajon az volt-e a megoldás.
Nem véletlen mondtam, hogy mindkét módon kell FR-t csinálni, és valszeg nem lesz gond.. Érdekes módon Én még mindig FR nélkül tolom, és ugyan úgy 2 napot megy a teló, mint előtte.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Pioneer
őstag
válasz hackeeeee #12194 üzenetére
Tévedsz! FR előtt és után is csináltam wipe cache-t és az nem segített.
1000% hogy ez segített csak.PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Pioneer
őstag
válasz hackeeeee #12198 üzenetére
"Odin-nal felteszem ugyanazt a romot, akkor az megoldja a problémát. Csak az a lényeg, hogy a sima CSC-t kell feltenni, nem pedig a HOME_CSC-t, mert az benne hagyja bug-okat."
És tényleg bevált!
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest