- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Megékezett a Nillkin Magic mágneses tok. Azért egy Spiegen Airhez képest is dundinak érződik vele a teló, illetve ahogy szó volt róla, tényleg nem túl feszes az oldalfal, könnyen arrébb lehet nyomni.
A kérdésem viszont, hogy valaki használta az "ehhez tartozó" Nillkin QI töltőt? Konkrétan erre gondolok: NILLKIN Car Magnetic QI Wireless Charger II (model B).
Mire lehet elég az 1A töltés? Félek, hogy navigálva még tartani sem tudná a szintet, nem hogy tölteni...próbálta valaki esetleg?
A Pitaka elvileg tudna gyorstölteni is, csak nem tudom, hogy a tartó menyire lenne barátságban a tokkal.
Mondjuk eleve a ragasztós tappancsosat akartam volna venni, mert a Civicben egy kicsit kényelmetlen a szellőzőrács, de a Pitakanak olyan eleve nincs...
Let's begin, de gozaimasu!
-
Ákkk
addikt
Nem, de mondj egy példát minek kell slow motion funkció(0.2 sec ) egy átlag embernek ekkora méretű érzékelő és optika párosítással minek fizikailag állítható rekesz ráadásul korlátoltan ez csak egy parasztvakítás mert gyakorlatilag is silány minőséget produkál szakmai szemmel nézve és nem annyival jobb fotót és videót készit mint az s8. Inkább a szoftvert kéne előbb megigazítani, nem a pontszámok számitanak mert a benchmark programok ugyanúgy csalnak. Ez egy 200 dolláros telefon 800 dollár haszonnal és az olyan emberek férevezetése akik e miatt adósodnak el itt tart a világ 2 év múlva meg még sokan ki se fizetik már mehet kukába az eszköz mert ott spórolnak ahol tudnak már amikor összerakják.
Sok ember a fotó és videó miatt veszi ezeket és még páran le is írják,hogy az okostelefon elérte ebben a céleszközöket ami nem igaz...
Amúgy már az s8 is jóval többet tud mint amennyit a rá készitett rom és szoftverek.
Akuidőben meg a sima s9 siralmas persze aki s6 után veszi annak ez más.
És pro eszközök esetén a samsung sehol sincs ebben a másik cégeknek meg nem érdeke konkurenciát csinálni magának mert az embereket így is meg lehet vezetni tehát vannak emberek akik 10 év alatt kiadnak 10 000 dollárt mert ezt tudja meg azt fotó és videó terén.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
törölt tag
Na.
Megjött az Odejó. Izé Oreó.
Dualsimes függetlenre. Persze kis varázslattal meg egy szlovák sim kártyával.
Viszont. Most nem tudok telefonálni. Vagy szétkapcsol azonnal, vagy nincs tárcsázó hang, csak a másik löki a rizsát a túlvégen én meg pislogások között makogok, mert nem volt tárcsázó túúúúú hang.
Anyósom is örjöngve hívott a másik telefonomon, hogy tuti már megint kocsmába ülök, hogy elérhetetlen vagyok. ( Utoljára 6 éve voltam ilyen vendéglátói kózértbe, de ez most mellékes. )
FR megvolt oreo után, es kb 2 napig minden okés. Most meg telefonálni nem tudok, meg elérhetetlen is vagyok.Próbáltam ujraindítani ez se hozott eredményt. Minden más tökéletes.
( Igen a mobilszámlát már le jattoltam szal ez nem lehez hibafaktor )
Ezzel mit lehet kezdeni?
-
_ak_
addikt
-
_ak_
addikt
Keresd meg a mágnest játék... szóval jól olvastam, hogy a ceruza és a mágneses tokok nem barátok. Ittleve, nem is érzékeli rendesen, hogy a helyén van-e, mert többször bejelzett, hogy nincs ott és nem is vette észre amikor kiszedtem a helyéről.
Mondjuk vezetés közben ez legyen a legnagyobb problémám.Szerk.:
[kép][ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
nagyúr
Melóból hazaérve rátettem saját töltő, saját kábel és már meg is jelent a menüpont. Kapcsolgatni nem szoktam, de egyszer kikapcsolni csak kellett
Más: S8+-on a telefonkönyvben ha egy néven balra húztam az ujjam, akkor az sms-ekre ugrott, ha jobbra, akkor hívta. Ez itt nincs. Be lehet kapcsolni valahol? Mert most egy plusz nyomás,hogy névre rányom, majd lenyíló kis menüben kiválasztani,hogy hívni akarom, vagy akármi.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Sh4rKy
senior tag
Sziasztok!
Telekomos telefont (ami ugye független... és néhány két kártyás is van közte...) csak rádugjátok smart switchre gépen és már mehet is rá oreJóska...
Ami engem érdekelne, mert még nem volt időm rátenni, hogy miért írja mindenki, hogy FR kell hozzá?
Nekem türelmem nem lenne most a napokban újra beállítani az összes app-ot, ugyanis újra engedélyeztetnem kell rendszergazdákkal minden f*szságot, ha nyomok egy resetet...
Valaki aki frissített már és nem nyomott FR-t, legyen kedves leírni tapasztalatokat.
Köszönöm előre is.
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
nagyúr
válasz hackeeeee #11534 üzenetére
Mármint a vezeték nélküli töltőt kötöd rá?
Gyári kábel van rajta, csak nem a konnektorba vezet a gyári adapterhez,hanem egy külön 2A-t leadó USB hub-hoz, ami nem épp az olcsó fajta, az biztos,hogy annál a gyári Samu sem minőségibb.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz icecave #11535 üzenetére
Igen. Nekem ilyen van barnában.
Amikor sima microUSB kábellel kötöttem rá TypeC átalakítóval, szép zölden világított töltés közben is.. Elég érdekes volt. Sőt talán másik fejjel is ez volt, de ebben nem vagyok biztos már, az elején azt hittem hirtelen, hogy a töltő a rossz, aztán ment a gyári töltőfej, kábel, azóta minden oké.
Véleményem szubjektív...
-
Sh4rKy
senior tag
válasz OCTAMD #11544 üzenetére
Akkor ezt most csúnyán benéztem, hogy őszinte legyek nem figyeltem, viszont furcsa, mert a telefonon néztem ott csak pár száz megás frissítést írt, itt meg több, mint 3,5 gigát, gondoltam ez lesz az oreJóska...
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs