- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufi35
csendes tag
Üdv. Szeretnék a Note 4-es telómra romot tenni amibe s7 future van. Van olyan oldal ami lépésről lépésre leírja a telepítés menetét?
-
pufi35
csendes tag
Köszönöm.
-
pufi35
csendes tag
Üdv szereztem egy Note 4 -est Telenoros kártyával használom, függetlenként adták e de szerintem Vodás volt. Modell száma : SM_N910F Alapsáv verziója: N910FXXU1COH4
Kérdésem az lenne hogy , hogyan lehet nekem frissíteni 6.0.1- re most a 5.1.1 van fent. Köszönöm előre is a segítséget. -
pufi35
csendes tag
Note 4 re Vodafonos 5.1.1 mikor jön?
-
pufi35
csendes tag
Üdv. Hagyományos,nem smart LG tv-t hogy lehetne irányítani a Note 4- el?
-
pufi35
csendes tag
Üdv mindeninek . Note 2- ről váltottam 4 re. Kaptam egy gyári flippes s- view tokot. Kérdésem, lehet e módosítani az ablakban megjelenő lehetőségeket? Töltöttem le programot az áruházból de nem láttam változást de lehet én vagyok a gyurma. Ha van megoldás, szájbarágósan ha lehet. Köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest