- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
coupegsi #38820 üzenetére
Van itthon Note 2 és 4(exynos).
A Note 2 nálam gyorsabbnak, fluidabbnak tűnik, mindkettőn Nova van.A nagy felbontás és az optimalizálatlan szoftver miatt nem tud olyan sebes lenni mint a Note 2-őm.
Az izmosabb alkalmazásoknál viszont sokkal hamarabb bereccen, ott ahol a Note 4 vígan elmegy. -
törölt tag
válasz
coupegsi #38820 üzenetére
Mondjuk én a kameráját nem dícsérem az új samuknak mert az régi s3am szebb és tisztább képet csinált mint az s5 vagy a note4,ezeknél már túl zajos a kép ha kinagyítod, persze lehetne rajta javítani de nem fognak. Szifont nem akartam venni, winfost sem, s5öm volt,nem jött be,s6 nem tetszik,sonym is volt,azok konstrukcióban sz@arok meg belső tárhelyben, 16giga nekem kevés...anno romolgattam én is,a sonykkal az a baj hogy a függőkön nem lehet mert zárt bootloaderesek és nem nyithatóak,használt telót meg nem akartam venni...párszor ráfáztam velük...amire kell arra jó nekem a note4...kellően gyors,nem laggol,játékokat szépen viszi...de ez a knox(ez egy nagy f@s*ság volt aki kitalálta) ha nem kötnék az ebet a karóhoz már nem a samu rendszere lenne rajta
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Vírusirtó topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest