Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- MIUI / HyperOS topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kamikazeman
aktív tag
visszataláló
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz migabi24 #1790 üzenetére
Egyetertek! Regen en is sokat romolgattam, de ma mar a belakott, stabil, bug mentes gyari rendszer az egyetlen amit kivanok. Akkor vagyok boldog, ha csak stabilan mukodik es kesz! Ezert nem hasznaltam evekig Samut, mert ebben nem volt a legjobb partner(sok volt a hiba a regi Samuknal). Mikor megvettem az elso HTC-t rajottem, hogy nincs szukseg semmire, de most visszatertem es remelem mar a Samunal sincs.
-
Kamikazeman
aktív tag
Engedd meg, hogy helyre tegyem ezt a dolgot! A gyártási hiba azt jelenti, nem jellemző az egész szériára tömegesen, csak egy-egy darabra. A széria hiba pedig azt jelenti, hogy a gyártás folyamán sok a gyártási hiba, amit ekkor már, széria hibának nevezünk. Szóval a megfogalmazásod helytelen, lehet gyártási hiba, de nem jellemző, tehát nem széria hiba.
-
Kamikazeman
aktív tag
Az értesítési sávból a szoftverfrissítés ikonját nem lehet eltüntetni? Nem akarom frissíteni, de nézegetni sem az ikont. Ez most nekem nagyon ellenszenves, ha nem tudom eltüntetni. Utálom, ha rámerőltetnek valamit, amit nem akarok.
-
Kamikazeman
aktív tag
Még én is Note 5-el nyomulok(3-4éve). Eddig mindig évente cseréltem, de amióta ezt megvettem a stylus-ról többé nem mondok le. Note 8 nem fogott meg akku kicsi. Note 9 van most már azon az áron, hogy lassan itt az ideje a cserének és akkuban is jó.
-
Kamikazeman
aktív tag
1 hete megadta magát a ceruzám, tegnap pedig leejtettem és berepedt a kijelző....azt hiszem véget ér a pályafutása lassan. Note 9 vagy note 10(kisebbik) lesz az utód. a note 9 a nagy akku miatt szimpibb, a 10 meg a kis méret miatt.
-
Kamikazeman
aktív tag
Elbúcsúzok, nagyon szerettem ezt a telót, de már muszály volt váltani. Note 10 lett az utód, a kompact méret miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest