Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
fujifilm1
senior tag
válasz
csiry007 #3169 üzenetére
Ezt az utángyártott tollat vettem (5USD-ért):
[link]Azt kell mondjam hogy tökéletes vele az irás. Nagyon megszerettem mert "meg kellet szelídítenem" mint a kishercegnek a rókát...
Szóval részletesen:
Ha közelited a képernyőhöz, akkor ugyan olyan távol jelenik meg a pötty ahogy az eredeti Samu tollal.
szépen csuszik a képernyon, szoval tök rendben van elektronikai és irás szempontból.DE egy hangya micsodányival rövidebb a kattogos vége, és mivel nekem van tok a telefonon, egy kinszenvedés volt a ki pattintása, -a tömpe kis ujjaimmal
-mert nagyon meg kellett nyomni hogy végre kattanjon és kijojjon.
Mondjuk rá ragasztottam egy öntapadós gumi réteget, és azota tökéletes, Szoval köszönöm kinai barátaimnak hogy lehetőséget adtak a kreativitásom megélésében, és hogy emiatt személyes kötödés alakulhatott ki a toll és köztem.
Szoval az vegye akinek nincs tokja, vagy ragaszt valamit a végére, vagy hegyes ujja van. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
csiry007 #3169 üzenetére
Nem tudom, pedig nekem is kéne mert nem akar kattogni (már szét is szedtem hátha) de bacik..
Nagyon nagy a szórás árban, akár itthon akár a messzi távolról és ki tudja melyik eredeti melyik nem. Hiába veszi meg az ember itthon, de ők meg behozták a ferdeszeműektől a kamut.
Szóval pasz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Vékonyabb és keskenyebb lett a Samsung új csúcsphabletje, az üveg hátlap, a kiváló kamera és a remek lapkakészlet bizonyára sokaknak tetszeni fog, az árcímke viszont már kevésbé barátságos.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest