- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
A családban van iPhone, de nekem még nem volt eddig. Írni amúgy nem igazán tudok mit.
Szuper és kész.
A rendszert még szoknom kell kicsit, mert azért nagyon nem egy android. Nem jobb, nem rosszabb, csak kicsit más.
A költözéssel sem volt semmi gondom, mert rendesen szinkronizál mindennel, ami Google.
Kontaktok, drive, email, stb. Én meg kb. mindent a Google fiókba szinkronizáltam.
Kijelző gyönyörű, kamera szuper, meg most már értem, miért szeretik ennyire az acél keretet. Sokkal minőségibb hatása van, mint az alumíniumnak.
Amin viszont meglepődtem, az az üzemidő. Este ~8 körül elkezdtem belakni. Letöltöttem az összes appomat, beállítottam mindent, fotóztam, neteztem, lightroom-ot nyúztam, mellette vagy 2 órát ment a spoti, stb., és hajnali 3-kor 65%-on volt az akksi kb. 4 óra képernyőidő mellett.
Samuhoz képest kegyetlen az üzemideje.
Meg hát már évek óta MacBook-ot használok, szóval így végre élvezhetem a többi előnyét is az almának.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest