- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
válasz
denes04 #2573 üzenetére
Igen mert a PDA resznel az ODIN csak az md5 ot latja... a masik file amit leszedtel egy ZIP azt majd ha fennt az md5 os CWM abbol fogod tudni felrakni, vegulis az csak egy update a CWM hez.
Szedd le mind kettot amit kijeloltem CWM majd az 1 est ragd fel az Odinnal a 2 est pedig ragd fel a telodra a root filal egyutt (nekem ezt a fajta rootolast nem engedte feltelepiteni, en a pc nelkuli rootolast csinaltam)
Tehat ha azt az 1 est rakod be az odinba akkor mar fent is lesz a CWM recoveryd , ha beakarsz lepni nyomd le egyszerre a hangero fel es le gombot, a home gombot es a bekapcsolot. Amint bekapcsol a kijelzo engedd el a bekapcsolot majd utanna rokton a tobbit (ezzel sokat szivtam mig nem igy csinaltam, nekem is feszt azt irta mint neked) ha bennt vagy akkor keresd az "instal zip" menut s keresd ki a 2 est ami a CWM update je, majd probald a root filet is felrakni de nemhiszem, hogy neked felrakja. (ha nem akkor csinald meg a rootot a masik leiras alapjan ugy tuti mukodik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest