- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
Állítólag ez inkább a gyenge hardverrel megáldott (megvert?) telefonok esetén használ. Pl.: 600 MHz, egy mag, 256 MB RAM.
-
coyote55
őstag
Azt azért hozzátenném, hogy felraktam a módosított vfold-ot, tehát az SD kártya extSD-nek látszik, és ezen ki van alakítva 256 MB swap partíció, amit a rendszer szorgalmasan használ is. Ha szükség van több RAM-ra, csak áttolja a swap partícióra a helyet fölöslegesen foglaló alkalmazásokat, de nem lövi le, így gyorsabban tudsz váltani, mert a rendszernek nem kell újra elindítania az alkalmazásokat, csak "elővenni a fiókból".
Olajozottabb a működés.
A virtuális memóriám (fizikai + swap) 1GB! -
coyote55
őstag
Próbálta valaki az SPB TV.apk-t?
A Miami TV egész jó! -
coyote55
őstag
Nekem úgy tűnik, a Minimalist a legstabilabb ezen a telefonon. Nem olyan csicsás, mint a CM, de jó.
Pedig csak egy "herélt" stock ROM
Mondjuk én rászánok kéthetente, tíznaponta másfél percet, és újraindítom. -
coyote55
őstag
válasz
torrente91 #8807 üzenetére
A Titaniumos hiba miatt szedtem le a 10.1-et én is.
-
coyote55
őstag
válasz
ronin79 #8761 üzenetére
Ezeken már túl vagyok, de szerencsére megtaláltam a "bűnöst" -> tükörbe néztem...
Én kapcsoltam ki az "Android Tweaker" progiban, amikor feltettem a Minimalist ROM-ot, és beállítottam.
Bemutatkoztam magamnak a tükörben: én vagyok a h***e...Nem baj, már szól az Osibisa!
-
coyote55
őstag
Érdekelne, hogy akiknek ajánlottam megoldást a fényképező "lustaságára", mire jutottak...
Lehet, hogy túlzott igényeim vannak? -
coyote55
őstag
válasz
ronin79 #8549 üzenetére
Feltettem, amit bütyköltél nekem. Azt elértem vele, hogy néha, amikor be kellene valamit írni, átlátszó lesz az egész, nem látom, mit és hová írom. A billentyűk maradnak, tehát tudom, mit írok, de hogy hová? Másrészt eltűntek a telefonkönyvemből a számok, újra kellett szinkronizálnom, ami nem gond, ha tudom, hogy szükséges. Ezek a dolgok normálisak?
-
coyote55
őstag
Amennyiben az "nggabi"-féle repartos frissítést csinálod az Odinnal, akkor nem lesz boot-loop.
Bármi gond van, meg kell ismételni a frissítést. A gyári recovery nem egy nagy durranás, én jobban bízok az ismétlésben, mint a recoveryben. A recovery nem függ attól, hogy függő, vagy független a telefon.
-
coyote55
őstag
válasz
rozsi71 #8469 üzenetére
Emlékeim szerint, amikor a repartos MG2-t felraktam, elfelejtettem letiltani, és ahogy pakolgattam fel az appokat, akkor kaptam sorban az e-maileket, és sivalkodott a telefon, míg le nem tiltottam. Megrázó élmény volt...
Azóta nem kapcsoltam vissza, mert nekem nem lényeges.
Próbáld meg újraindítani. -
coyote55
őstag
válasz
bad-Mc2 #8445 üzenetére
Én még a Huawei X3-at is a Next launcherrel használtam, csak azon "kissé" más volt...
Ha az a vas - kisebb döccenőkkel ugyan,de - elvitte, akkor ez?
Valaki keresett időjárás widgetet, én a HTC Sense Black Analog-ot használom, ez óra, időjárás, fontosabb rendszer információk megjelenítését tudja. Mondjuk azt nem értem, miért "Analog", merthogy digitális a lelkem, de sebaj.
Ez a gyári HTC Sense UI widgetje, de futkos Huawei, és Samsung telefonon is. Nagyon elegáns darab! -
coyote55
őstag
A sok kíváncsi...
Na jó, írkálok nektek.PÜ-k mentek!
-
coyote55
őstag
válasz
ronin79 #8384 üzenetére
Nincs, ezért merem ajánlani. Nagyon ritkán előfordul, hogy picit elgondolkozik, főleg, ha nagyobb programot indítok, de szerintem ez természetes egy 800 MHz-es procitól, még akkor is, ha kétmagos.
Egyébként sűrűn használja a swapot, szerintem az is kell az olajozott működéshez. Kár, hogy a swap maximális mérete 256 MB, és nem több. -
coyote55
őstag
válasz
MihiAtti #8379 üzenetére
Nem fogok linkeket vadászni, leírom inkább...
1.) Odinnal felrakod a repartos MG2-t
2.) xda-ról letöltöd, és az SD gyökerébe másolod az "update.zip" alias CWM recovery fájlt
3.) xda-ról letöltöd, és az SD gyökerébe másolod a "Minimalist_ZERO.zip" fájlt
4.) xda-ról letöltöd, és a PC-n kicsomagolod a "DK3G8M.zip" fájlt. A benne található "kernel.bin.md5" fájlt az SD gyökerébe másolod
5.) xda-ról letöltöd, és felmásolod a telefonra az "Universal_kernel_flash_v1.09.apk"-t
6.) újraindítod a telefont recovery módban.
7.) install update from sdcard-> kiválasztod és telepíted az update.zip-et (CWM recovery-t)
8.) újraindítod a telefont recovery módban -> CWM recovery jön be
9.) "Mount and storage" menüpontban: "format system", "wipe data/factory reset"
10.) Install zip from sdcard -> choose zip -> kiválasztod a "Minimalist_ZERO.zip"-et, és telepíted
11.) újraindítod a telefont, kilépéskor érdeklődik, hogy visszaírja-e az eredeti recovery-t, a válasz "NO"
12.) boot után ellenőrzöd, hogy a SuperSU működik-e, ha igen, elindítod az "Universal_kernel_flash_v1.09.apk-t
13.) betallózod a kernel.bin.md5 fájlt és telepíted
14.) újraindításHa valami nem jó, a többiek szólnak!
-
coyote55
őstag
válasz
torrente91 #8368 üzenetére
Szerencsésen megúsztad, hogy ad helyette másikat.
Rengeteg a hamisított kártya. -
coyote55
őstag
válasz
torrente91 #8361 üzenetére
B@sszuskulcs...
-
coyote55
őstag
válasz
torrente91 #8358 üzenetére
Régebben mindkettőre volt példám, a mostani telefonok és kártyák már - állítólag - jobbak, csak aki már megégett ugye...
-
coyote55
őstag
válasz
torrente91 #8355 üzenetére
Igen, az elmélet szerint akár így is lehet cserélni kártyát
Esetleg próbáld meg recoveryből formázni, hátha az megtalálja -
coyote55
őstag
válasz
torrente91 #8353 üzenetére
Melyiket próbáltad: a Hot-swap cserét, vagy a leválasztást?
Kártyaolvasód van? -
coyote55
őstag
válasz
torrente91 #8351 üzenetére
Igazság szerint "Forró csere" lenne, tehát menet közben lehetne cserélni a kártyákat.
Én nem igazán bízom benne... -
coyote55
őstag
válasz
torrente91 #8349 üzenetére
A Hot-swap-ot próbáltad?
A telefonban leválasztod a kártyát, kicseréled az új kártyával, és visszakapcsolod. -
coyote55
őstag
válasz
torrente91 #8347 üzenetére
Volt előzőleg másik SD a telefonban?
-
coyote55
őstag
Azt hiszem, várok még a telepítésével.
-
coyote55
őstag
-
coyote55
őstag
válasz
sebestyen93 #8204 üzenetére
Próbáltam, jó.
Meguntam a sok gyári szemetet gyomlálgatni, ezért váltottam a Minimalist-ra. -
coyote55
őstag
FB-ről FB-re történő frissítéskor is kell repart?
-
coyote55
őstag
válasz
szekfizsolt #8099 üzenetére
Tedd fel a "Ringo Pro"-t.
Akár mindenkinek, aki a telefonkönyvedben szerepel, saját külön csengő-, és SMS hangja lehet. -
coyote55
őstag
válasz
torrente91 #8062 üzenetére
Nem, a TB tud visszaállítani is, sőt ha kell, csak az alkalmazást, ha kell akkor alkalmazást + adatokat is visszaállít.
Vissza lehet vele állítani a beállításokat is. -
coyote55
őstag
válasz
#85552128 #8033 üzenetére
Lehet, hogy pár hét múlva újra nekifutok, és felrakom a CM 10.1-et, de most nagyon jól sikerült beállítani a telefont, nem visz rá a lélek, hogy leszedjem ezt a párosítást: Minimalist_ZERO + D_kernel + Turbo v1.1
Minden megy, gyors, nem szereti a fagyit, szabad RAM hegyek vannak.
Nagyon jónak kell lennie annak a ROM-nak, amelyiknek a kedvéért leszedem... -
coyote55
őstag
A Minimal_by_Judas77 alatt nem ment a WiFi, bármit csináltam vele. Sok időm nem volt szórakozni vele, mert a mobilhálózatra sem jelentkezett fel, tehát gyalu újra, és vissza a Minimalist_ZERO, D-kernel páros.
A Minimal_by_Judas77 az a ROM, ami csak lengyel vodkával fogyasztható?Az Aroma telepítő nagyon jó, csak aztán jön a feketeleves...
-
coyote55
őstag
válasz
sebestyen93 #7976 üzenetére
Az Odin legyalul mindent.
Nem könnyű megszabadulni a CM-től
Már ott tartok, hogy Odinnal visszatettem a gyári MG2-t, és úgy telepítem a Minimalist ROM-ot. -
coyote55
őstag
válasz
coyote55 #7972 üzenetére
Jönnek elő érdekes dolgok...
A "beépített" SuperSU nem hajlandó root jogot adni a Titanium Backupnak, kénytelen voltam telepíteni egy másik SuperSU-t is. Ki érti ezt? Másik app. kap root jogot, de a TB az nem!
Más probléma is van: a fájlrendszert átbuheráló VoldFstab mikor kerüljön a telefonra? Ha telepítem a CM 10.1-et és a gapps csomagot, majd reboot, akkor a VoldFstab telepítése utáni újraindulás bootloop.
Megpróbálom a hármat egy menetben telepíteni, hátha... Ha mégsem jó, akkor a CM megy a levesbe!
Ja, és mindez a módosított, javított verzióval! -
coyote55
őstag
Elkezdtem tesztelni a CM 10.1-et.
Egyenlőre semmi gond, igaz, ez már a módosított példány -
coyote55
őstag
Bizisten nem akarok sem hencegni, sem senkiben kést forgatni, de én szolgáltatótól vettem, előfizetés-hosszabbítással, és gyárilag független...
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy akciósan, webshopból rendelt a cucc, "utolsó darabok" kategória. Akinek szintén ilyen van, próbálja meg egy másik szolgáltató kártyájával bekapcsolni, mit lehet tudni?Az üzlet tuti bukott az üzleten, a telefont maximum alkatrészenként tudják eladni - bár lehet, hogy még így is megéri?
-
coyote55
őstag
válasz
hyperspale #7942 üzenetére
Ha sikerül "visszacsinálni" az üzletet (hú de ronda szó!) ennek az üzletnek a közelébe se menj többé!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy Ace utódja szinte minden téren javult: erősebb hardver, nagyobb felbontású kijelző és jobb szoftveres tulajdonságok jellemzik.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest