- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen. Természetesen csoda nem történt, de szerintem jobb lett a képalkotás. Időm még nem igazán volt tesztelni, de időnként egy-egy képet bedobok ide, hogy más is lássa mire lehet számítani.
Annyi biztos, hogy az impresszionista képalkotás a részletekben már nagyon ritkán köszön vissza. Továbbra is Samsung módjára élsimít (ami a kamera komponensek, szenzor miatt változó egy-egy modellnél), de sokkal jobban. Szerintem a képek összhatása is előnyére változott.
Azért ilyen borult időben nekem sokkal borzalmasabb képeket csinált előző ROM -on. Leginkább pacáktól ecsetkezelést idéző képalkotástól hemzsegtek a fotók.
Az AI is jobb lett. Jobb, élethűbb színeket "csinál" és jobban eltalálja a témát/jelenetet.
Azt is hozzáteszem, hogy maximális felbontáson készültek a képek. Annak ellenére, hogy szerintem 12 MP -en jobbat lehet csinálni. Viszont nem releváns, mert a legtöbben úgyis maximumon fogják használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest