- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem az A41 csinálta ezt, de abban kimondottan sz*r volt a szenzor.
Vizsgáld meg az ujjad, és/vagy a kijelzőt, por vagy nedvesség ne legyen egyiken se, illetve ha nagyon száraz az ujjadon a bőr, akkor se fogja olvasni. Mostanában pár hete szobát festek itthon, sokszor porosan, festékesen is felismeri az ujjam, de a sok kézmosástól nagyon száraz a bőröm, ilyenkor ha nem ismer fel, végighúzom az ujjamat a homlokomon, az mindig segít.
A mintavételt hűvös, száraz levegőjű szobában próbáld (könnyű ezt mondani hőségriadó idején
), lehetőleg ne napsütésnél, és ne közvetlenül kézmosás után, mert a kiázott bőrön máshová esnek a barázdák.
-
Qtyii
aktív tag
Lázár Jánosnak sincs ujjlenyomata, lehet hogy te is abba tartozol akiknek nehezebben ismeri fel az ujjlenyomatát....
Viccel félre én se vagyok megelégedve az ujjlenyomat olvasással sajnos.... nekem ha odafigyelek akkor felismeri de néha nekem is többször oda kell raknom mert nem pontosan oda raktam és úgy ahogy kellett... ...
A 2d-s arc meg aztán egy tragédia... Kevés fényben nem működik... De ha rendes fény van legalább akkor seMindig trükközni kell a telefon tartasaval hogy hajlandó légyen 1-2 másodpercen belül felismeri... Ne gondolkozzon 3 mp-ig aztán ne sikerüljön... Ki is kapcsoltam ...felesleges.
Ezt leszamitva nagyon jó vétel volt és jó kis telefon lesz ez még vagy 4 évig... Aztán meglátjuk
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Arc Raiders
- PlayStation 4
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Háztartási gépek
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Garmin fenix 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő