- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
A ToDo volt a bűnös...
Wipe cache sem segített, sőt az sem, hogy kilőttem kézzel az appot. Most töröltem magának az appnak a tárolt adatait, így ugyan újra be kellett jelentkeznem, de egyelőre úgy néz ki, hogy nem túráztatja a telefont.
Lehet, hogy maga a szinkronizálási folyamat volt beakadva és egy outlook fiók ki-/bejelentkezés segített.
Majd kiderül, hogy pár óra múlva mit mutat az akkustat.
Remélem ez folyamatos terhelés nem tett be a készüléknek.Köszönöm a segítséget
.
-
Sziasztok!
Ma délután óta borzasztóan elkezdett melegedni és ezáltal merülni a készülék.
40%-ról estére teljesen lemerült, miközben alig használtam.
Biztonsági módban kipróbáltam, akkor elkezdett hűlni, ebből arra következtetek, hogy valamelyik app okozza. Hogyan tudnám kideríteni, hogy mi a gond?
Gyakorlatilag így használhatatlan a készülék.Köszönöm a segítséget.
-
válasz
kmarci25 #11709 üzenetére
1. Duplakoppos felébresztés
Beállítások - Speciális funkciók - Kéz- és egyéb mozdulatok - Képernyő-bekapcs. két érintéssel, Képernyő-kikpacs. két érintéssel (utóbbi Nova launcherrel nekem nem működött, csak gyárival)2. Annak beállítása, hogy zárolt képernyőn, ha beírom a pin kódot, ne kelljen még entert ütni
Beállítások - Zárolt képernyő - Képernyőzár típusa - PIN (Ha ide belépsz akkor a PIN megadás alatt be kell jelölni, hogy "PIN-kód megerősítése a(z) OK megérintése nélkül") -
Sziasztok!
Használ valaki legfrissebb fw-vel akkuvédelemre bixby rutint? Ha igen, akkor hogy van beállítva? Nekem a frissítés óta ez a rutin nem működik, bárhogyan variálom a beállításokat.
Köszönöm a segítséget.
-
Sziasztok!
Appok automatikus indulását hol lehet beállítani?
Vakegér vagyok, nem találom.Köszönöm
.
-
Sziasztok!
Aqua.hu üzletből vásárolt a Samsung telefonhoz hivatalos Samsung garancia jár?
-
válasz
DrKapocs #10433 üzenetére
Köszönöm az infót
Erősen gondolkodom a megvételén, mert bár a gyári is megfelelő számomra, ez a program olyan szinten űrhajó a gyárihoz képest, hogy csoda.
Lehet olyan időzítést beállítani benne, hogy pl. csak reggel 6 és este 22 óra között működjön?
Nekem bixbyvel az AOD így van beállítva. -
Sziasztok!
Frissítés után én némi üzemidő javulást érzékelek. Nincs mérési adatom, de mintha lassaban merülne a készülék, mint frissítés előtt.
-
-
válasz
szaboi6512 #8573 üzenetére
Szintén Alit javaslom. Szerintem gyárit vettem 2k körül.
-
Sziasztok!
A 2023. január 1-i biztonsági javítást tartalmazó frissítést felrakta már valaki? Nincs vele gond?
Köszönöm
.
Szerk.: látom vannak már tapasztalatok.
-
válasz
victorhun7 #8333 üzenetére
Nem tárolunk semmit a SIM-en már évek óta.
Kicserélték ma a kártyát, nemsokára be is üzemelem, aztán figyeljük, hogy mi történik.
-
Sziasztok!
Tavaly tavasz óta van feleségemnek és nekem is A52S 5G készülékünk. Én elejétől fogva 2 sim-mel használom hiba nélkül, nejem eggyel.
Nemrég kapott céges kártyát, úgyhogy most már két sim-mel használja ő is. A saját száma az 1-es, a céges a 2-es. Azóta többször előfordult, hogy az 1-es sim egyszerűen eltűnt, mintha nem is lenne a készülékben. Repülő mód be-/kikapcsolás nem oldotta meg, azonban egy újraindítás után ismét látja mindkét kártyát. Ebből arra következtetek, hogy nem hardveres hiba. De akkor mi lehet a gond? Vagy ettől függetlenül lehet a készüléknek valami baja?
Mindkét sim Yetteles, a régi, saját legalább 2 éves kártya, de inkább több.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
válasz
Batistuta7 #8185 üzenetére
Ha engedélyezve van a hanggal értesítés egy alkalmazásnál, akkor az adott alkalmazás információinál az értesítéskategórián belül ki lehet választani az értesítési hangot.
-
Sziasztok!
Két SIM kártyával használom a készüléket, mindkettőhöz van mobilnet. Van arra valami megoldás, hogy egyszerűen lássam a két SIM elhasznált adatmennyiségét? A beállításoknál mindig csak az aktuálisan használatban lévőt mutatja, illetve lehetőség szerint valami egyszerűbben elérhető megoldást keresnék.
Köszönöm a segítséget.
-
Én az Appbak nevű alkalmazással jártam így.
Ez kizárólag annyit tud, hogy a telepített alkalmazásokról készít egy listát, amit egy újratelepítésnél tudsz használni. A lista elemeket kiválasztva a Play áruházba navigált az adott apphoz.
Nekem tetszett, mert nem mentett teljes apk-kat, így 1 másodperc alatt megvolt az app list.
Sajnos 13-on már ez sem működik. -
Sziasztok!
Hol lehet azt beállítani, hogy "ne zavarjanak" üzemmódban az ébresztőnek legyen hangja?
A "ne zavarjanak" beállításoknál az óra alkalmazást hozzáadtam, de ugyanúgy némán ébresztett.
Köszönöm a segítséget.
-
Sziasztok!
A GoodLock-kal az értesítési sávot is lehet szerkeszteni?
Köszönöm a választ
.
-
-
Ha Smart Switch-csel készítek egy mentést a telefonról, akkor az mindent ment?
Telefonkönyv, híváslista, üzenetek, accountok, beállítások, mentett rutinok, belső tárhelyen lévő fotók, stb? -
Sziasztok!
TruePhone Dialert használ közületek valaki dual SIM módban?
Nálam a 13-ra frissítést követően a híváslistában a SIM1 helyett a SIM2-t mutatja, a SIM2 helyett pedig egy kérdőjel van. -
Sziasztok!
Találkozott valaki olyan problémával, hogy van Wifi kapcsolat, de mégsincs internet?
Minden más eszközön van internet, másik A52S-en is.
Feleségem készüléke csinálja, hogy otthon van egész nap és egyszer csak azt veszi észre, hogy nincs wifi jel az állapot sorban.
Az otthoni hálózaton semmi nem lett állítva, a telefonon sem. Ugyanaz az fw van az én A52S-emen is és az nem produkál ilyet.
A feleségem készüléke sem csinált eddig ilyet, a napokban kezdte ezt el. 2 nap alatt elfogyott a mobilnet kerete.
Köszönöm a segítséget.
-
Sziasztok!
Találkoztatok már olyan hibáva/jelenséggel, hogy a mobilnet bekapcsolásakor jelez a készülék, hogy a szolgáltatás igénybevételéhez helyezzek be SIM kártyát. Pedig van benne és térerőt is mutat a készülék, ellenben teszteltem, nem volt hívható szám. Szóval tényleg olyan volt, mintha nem lenne SIM benne.
Próbáltam újraindítást, ki-/bekapcsolást, repülő mód be/vissza, semmi sem segített.
Aztán betettem egy másik SIM-et azzal nem volt gond, majd visszatéve az eredeti SIM-et már az is működött.
A készüléket ütés, nedvesség nem érte, állandóan szilikon tokban van.
Mi lehetett ez a jelenség?Köszönöm a segítséget
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Fotó állvány eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest