- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso83
tag
Szerintetek jön majd A3-ra is a Marshmallow? Valaki írta, hogy csak A5-re és A7-re jön majd talán ki, de szerintem ez elég képlékeny még... Csak azt nem értem, hogy ha A5-re jön, akkor A3-ra miért nem? Ha jól tudom, akkor az A5 hardveresen szinte megegyezik az A3-mal, csak annyi a különbség, hogy abban 2 GB RAM található...
-
Zso83
tag
AliasB-hez hasonlóan vélekedem én is, minek eltakarni egy ilyen szép telefont...
Mindegyik telefonomra vigyáztam, volt amelyiket eladtam neten, és egyszer kapok egy e-mailt a vevőtől, hogy megkapta a telefont, de nagyon csodálkozik rajta, hogy egy karcolás sincs rajta...
Nem tudom ki hogy van vele, de vigyázni kell megfogásnál a telefonra. Egyrészt az asztalról alig lehet felemelni vékonysága miatt, másrészt kicsit csúszik a kezemben a hátsó rész, és volt hogy már "táncolt" a kezemben. -
Zso83
tag
válasz
senior69 #2021 üzenetére
Épp nekem is ez jutott eszembe a héten, hogy a Samsung ezzel az A szériával nagyot alakított. Már csak ezen a fórumon mennyi embernek van A szériás telefonja, köztük most már nekem is...
Egyébként nem csak azért mondom ezt, mert én is ilyet vettem, hanem azért is, mert tényleg jó, gyors, kompakt (A3) és hát nem csúnya. Vajon a nagyon dicsért ájfónok tényleg annyival jobbak, mint mondjuk ezek a telefonok? Egy hozzám jobban értő telefonguru mondjon már valami okosat erre...
-
Zso83
tag
Sziasztok!
Egy kérdés: rátettem tegnap töltőre az A3-at, 100%-on levettem este, nem nyomkodtam semmit rajta és reggel 90%-ot mutatott. Se wifi, se hely illetve mobilnet nem volt bekapcsolva. Ezt mitől produkálta? -
Zso83
tag
Egy napja van meg a drágaszág, de úgy tudom összegezni (főleg az S Advancehoz képest), hogy rohadt jó cucc!
-
Zso83
tag
Sziasztok!
Ma beruháztam én is erre a kis gyöngyszemre (single sim, fekete, független) és most pillanatnyilag az új szoftvert húzza magára a kicsike, és többen írtátok, hogy ezután egy gyári visszaállítást kell csinálni. Később még írok, hogy milyenek a tapasztalataim... Addig is a térerő legyen veletek! ( Húúú, ez de szar volt!)
-
Zso83
tag
Pedig válaszként azt írták, hogy jól látom, tényleg 1 GB RAM van a telóban, ahogy a honlapjukon szerepel... Valóban az lesz, hogy bemegyek személyesen és megérdeklődöm, mert nekem is gyanús a válaszuk. Egyébként úgy tudom, hogy van 1 GB-os is, ami nem duos, csak a modellszámának a vége A300F és van ugye a 1,5 GB aminek A300FU a vége. Mindez egyértelmű lenne, ha a kedves MM pontosan leírná a modellszámát...
-
Zso83
tag
Sziasztok!
Régóta olvasgatom már ezt a témát, én is egy A3-at néztem ki magamnak. Meg is tapiztam már, szép, kecses, könnyű ámde masszív teló. Valaki x oldallal visszább írt, hogy a MM-ban a honlapjukon 1 giga RAM szerepel, de később tudott onnan venni 1,5 giga RAM-mal rendelkezőt. Na! Én is írtam az MM-nek, de mindenhol 1 giga RAM szerepel és azt is árulnak sajnos...
Kérdésem a következő: kinek van 1 gigás és mik a tapasztalatai? Belevágjak az 1 gigás A3-ba? Ugyanis 10 rugóval olcsóbb, mint az 1,5-ös tesója és kérdés, hogy megéri-e azt a felárat... Nyilván jobban örülnék ha 1,5 RAM-os lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Gumi és felni topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Escape from Tarkov
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest